Favoriete webwinkels (en fysieke winkels) + de gouden tip!

by Mariska

Iedereen heeft wel een favoriete webwinkels. Webwinkels waar je steeds weer terugkomt om opnieuw een bestelling te plaatsen. Waar ik het een aantal jaar geleden nog veel leuker vond om gewoon fysiek naar de winkels te gaan, vind ik het nu vaak leuker om online te shoppen en dan te wachten tot het geleverd wordt. Ik vind het altijd erg leuk om webwinkels te ontdekken die ik nog niet ken en dat soort artikelen lees ik dan ook graag bij andere bloggers. Wie weet zit er precies tussen wat je zoekt en heb je nog een favoriet ;) Voor dit artikel heb ik de favoriete webwinkels gebruikt waar ik zelf heel vaak bestel. Of nou ja, vaker een bestelling heb geplaatst en dit nog weleens doe. En niet geheel onbelangrijk, wat heb ik daar gekocht?

Favoriete webwinkels

Xenos

Laat ik beginnen met Xenos. Hier heb ik echt al best vaak besteld (12 reden om bij Xenos te bestellen) en laatst ook weer spullen voor in mijn huis toen ik net naar Edam was verhuisd. Zo kocht ik een kledingrek, prullenbak, bestek en vooral de waxmelts zijn echt heel erg favoriet, maar de zijn niet meer verkrijgbaar :( Zo jammer. Ik heb vorig weekend de laatste meegenomen bij Xenos Purmerend in ieder geval. Jammer dat er veel weggaan en het Casa wordt.

Bol.com

Bol.com is ook een winkel waar ik steeds weer opnieuw een bestelling plaats. Het is niet altijd even goed geprijsd, maar toch ga ik wel voor de service dat het de volgende dag wordt geleverd. Ik slaag er gewoon altijd en ze hebben vaak goede aanbiedingen. Zo kocht ik er laatst iets van 60 zakjes kattenvlees voor zo’n €20 en dat is normaal in de supermarkt veel duurder. Ook kocht ik daar mijn Canon 1300 D!

Allekabels.nl

Een die je waarschijnlijk niet zo 1 2 3 verwacht, maar het is wel een enorm handige website! Bij mijn vorige tv had ik bijvoorbeeld maar 1 HDMI poort en had 2 poorten nodig (want Google Chromecast en interactieve tv) en kon daar een verloopje bestellen zodat ik ze beiden kon gebruiken. Ook heb ik laatst een extra kastje voor in mijn slaapkamer besteld zodat ik lekker in bed tv kan kijken en de geleverde kabel was echt een meter te kort. Toen heb ik op allekabels.nl voor €15 echt 20 meter lang draad gekocht. Ideaal en ook de volgende dag geleverd, maar ook niet zo heel erg hoog geprijsd.

Wehkamp

Wehkamp is tegenwoordig ook een favoriet. Ik heb er best wat kleding gekocht, een nieuw bed en vind de service heel erg fijn. Het fijne vind ik dat de volgende dag je bestelling wordt geleverd, maar als je het retour wilt sturen dan wordt het gewoon opgehaald en kun je heel makkelijk online een ophaalafspraak maken. (Truien bestelling bij Wehkamp (+ 1e outfit foto’s ever!)

AliExpress

En natuurlijk AliExpress ! Ik was altijd wat terughoudend met dit soort websites, maar heb hier toch al best wel wat besteld ondertussen. Zo bestelde ik daar de staande iPhone oplader, telefoonhoesjes en mooie kwasten. Het is niet zo dat ik er nu echt super vaak bestel, maar ik heb er echt al wat leuke dingen voorbij zien komen. De telefoonhoesjes zijn bijvoorbeeld wel goedkoper, maar je moet er ontzettend lang op wachten. Als ik echt snel iets nodig heb dan bestel ik het vaak bij smartphonehoesjes.nl trouwens. Die webshop vind ik ook heel fijn, snelle levering en goede service.

Favoriete fysieke winkels

Primark

De Primark is denk ik wel duidelijk ;) Ik tref het erg goed dat de bushalte letterlijk voor mijn deur een directe verbinding naar Amsterdam Centraal is. Vanaf Amsterdam Centraal is het namelijk niet heel erg ver lopen dus ging ik er laatst in de avond een keer naartoe. Je kunt zien in mijn Primark shoplog wat ik toen kocht. Vooral de Home afdeling vind ik erg leuk de laatste tijd.

Action

Ja die Action, van wie is deze winkel nou geen favoriet? :) Ooit schreef ik een artikel over spullen die ik steeds weer bij Action koop (offline), maar je kunt er verschillende producten vinden die ik daar kocht:

MS mode

MSmode heeft ook een webshop, maar bij deze winkel vind ik het fijner om gewoon binnen te stappen. Hij zit in Purmerend en ook laatst ben ik hier weer lekker geslaagd. Ik kocht een rode top met panterprint (hier). Het is niet budget, maar ik vind het ook weer niet heel erg duur. De maten die zij hebben zijn van 40 tot 54 en zeker voor mensen met een maatje meer (ik heb 44/46) hebben ze leuke kleding.

Ikea

Mijn hele huis is een beetje Ikea geworden, haha! Zo heb ik een Ikea Lack tafeltje in het wit, Ikea Helmer, heb ik een Ikea Alex bureau, in mijn nieuwe huis ook een mooie Ikea Malm ladenkast, een Ikea tv meubel en ook een kastje voor in de douche. Een aantal items heb ik online besteld, maar dat is qua bezorgkosten best wel prijzig. Ik vind het heerlijk om in de winkel te lopen en wat woonaccessoires te kopen. Ze hebben namelijk heerlijke geurkaarsen en leuke accessoires.

De gouden tip

En nu heb ik toch wel een gouden tip voor je! Zelf maak ik al jaren gebruik van Euroclix. Dit is niet gesponsord, maar ik ben oprecht enthousiast omdat het gewoon écht werkt en geen oplichterij is. Ik heb in mijn Google Chrome browser de Euroclix Assistent geïnstalleerd zodat er een icoontje komt te staan van Euroclix. Als je op een website bent die wordt ondersteund (en je bent ingelogd bij Euroclix), dan kleur het icoontje oranje, klik je erop, en dan ga je dus clix sparen. Het hangt er helemaal vanaf hoeveel clix je verdient bij welke webwinkel maar bijna wel elke bovengenoemde winkel. Op die manier spaar je clix die je kunt omzetten naar geld. Ze betalen al uit vanaf een tientje :) Ik kan met zekerheid zeggen dat dit echt 100% te vertrouwen is en geen oplichterij.

Wat zijn jouw favoriete webwinkels?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?