over de site

Algemeen

Deze website is op zondag 17 februari 2013 de lucht in gegaan op de naam doormariska.nl, een blog met veel verschillende onderwerpen. Van beauty tot WordPress en van lifestyle tot artikelen over kortingen, tips en tags. Ook vind je hier regelmatig een leuke winactie waaraan je kunt deelnemen.

Vanaf 31 mei 2021 is doormariska omgedoopt tot 30plusvrouw.nl en wil ik #selfcare en #loveyourself meer onder de aandacht brengen. Het is zo belangrijk!

Op mijn blog wil ik de 30 plus vrouw inspireren met mijn verhalen, mijn ervaringen en uiteraard het onderwerp beauty en lifestyle.

Of je nu dat luxe parfum koopt om jezelf in de watten te leggen, een lekker nachtje weg boekt in een mooi hotel óf gewoon ’s avonds nog lekker eten besteld. Jezelf in de watten leggen is belangrijk en van jezelf houden. Ik vind dat als je van jezelf houdt, je de hele wereld aan kunt. Leef je leven zoals jij dat wilt zonder jezelf te vergelijken met anderen.

Ik vind het belangrijk dat Loveyourself en Selfcare een veel meer aandacht krijgen. Het is zó ontzettend belangrijk, zeker in deze crisis die we gelukkig langzaamaan weer uitkrabbelen.

Statistieken en social media

Voor up to date statistieken van mijn blog kunt je mij bereiken op info[@]doormariska.nl en dan kan ik de meest recente statistieken versturen.

Mijn social mediakanalen:

Mocht je vragen hebben, interesse hebben in een samenwerkingsverband of adverteren? Dan kun je me altijd een e-mail sturen om te kijken of we samen iets leuk op kunnen zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *