over de site

Algemeen

Deze website is op zondag 17 februari 2013 de lucht in gegaan op de naam doormariska.nl, een blog met veel verschillende onderwerpen. Van beauty tot WordPress en van lifestyle tot artikelen over kortingen, tips en tags. Ook vind je hier regelmatig een leuke winactie waaraan je kunt deelnemen.

doormariska.nl staat sinds februari 2015 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62655191.

Statistieken en social media

Gemeten op 28 januari 2018, heeft doormariska.nl zo’n 8500 unieke bezoekers afgelopen maand volgens Google Analytics, 196 abonnees op YouTube, 1107 volgers op Twitter, 1293 likes op Facebook en 1058 volgers op Instagram. Ook heb ik 1419 volgers op Bloglovin.

Programma’s die ik gebruik voor de site

WordPress – waar mijn site op draait
Just Host – voor het hosten van mijn site en de domeinnaam
Pipdig – voor de aangeschafte layout met naam ‘Venture’
Fotografie –  gewoon lekker mijn iPhone 11 pro
Asus Chromebook – de laptop

Winacties

Het kan voorkomen dat ik winacties houd. Dit is meestal met zelf gekochte spulletjes die ik graag aan iemand wil weggeven en die daar blij mee wil maken. Het kan voorkomen dat dit in samenwerking met een bedrijf is, maar meestal heb ik het zelf gekocht. Ik vind het leuk om iemand blij te maken en natuurlijk vind ik het fijn als ik hierdoor leden kan werven, maar dat is niet het doel. De punten die je moet volgen om kans te maken staan in het artikel zelf.

Mocht je vragen hebben, interesse hebben in een samenwerkingsverband of adverteren? Dan kun je me altijd een e-mail sturen om te kijken of we samen iets leuk op kunnen zetten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.