Action shoplog (met foto probs!)

action shoplog

Het was voor mij weer tijd om even langs Action te gaan en ik kwam weer met meer spullen thuis dan ik nodig had. Niet gek, dat is bij de meeste menen zo volgens mij. Nu ik minder werk bij mijn baas omdat ik het rustiger aan doe, heb ik meer tijd voor mijn blog. En ja, dat is natuurlijk ook werk, maar niet te vergelijken met werken voor een baas. Mijn blog is namelijk ook mijn hobby en daar steek ik graag veel van mijn vrije tijd in. De laatste week ben ik bezig met het verbeteren van mijn foto’s en deel ik mijn artikelen ook op Instagram. Voor mij tijd om mijn foto’s te gaan verbeteren. Ik geloof dat dit best gelukt is de afgelopen week, net als het meer posten van artikelen. Goed, terug naar de Action shoplog. Ik ga laten zien wat ik heb gekocht.

Action shoplog juni 2017

action shoplog usb stopcontact

Ik had al eens eerder een stopcontact gezien bij Action met USB ingangen, maar die moest je helemaal inbouwen. Daar had ik geen zin in (en geen verstand van) en toen zag ik deze liggen! Super handig! Je kunt hem gewoon in het stopcontact doen en hebt dan alsnog een ingang voor een normale stekker, maar dus ook met 2 USB ingangen. Erg handig én het werkt 🙂 – volgens mij was deze rond de €5,00.

action shoplog geurboompjes

In mijn auto heb ik altijd van deze geurboompjes, alleen waren ze niet meer verkrijgbaar bij het tankstation. Nu zag ik ze bij Action liggen en nam er een paar mee. Kosten €0,89 per stuk. Geen geld dus.

action shoplog spiegel voor op tafel

Ik heb al een kleine spiegel van Action met lampjes en een grotere spiegel van Lidl met lichtjes, maar deze vond ik ook erg leuk. Buiten dat ik hem erg leuk vind, is hij ook gewoon heel handig. Je hebt hem in het zwart en in het wit en ik koos voor de witte. Hij is 20x30cm en kost maar €1,98! Dat is toch geen geld?!

action shoplog koekenpan voor inductie

We zijn verhuisd en nu hebben we een inductie kookplaat. Zelf heb ik er nog niet op gekookt, maar ik hoor van iedereen dat het een hele grote stap is als je gas gewend bent. Ook moesten we allemaal nieuwe pannen kopen. Ik kocht een mooie (niet te dure) pannenset bij bol.com, maar daar zat geen koekenpan bij. En hé, we willen natuurlijk wel een eitje kunnen bakken als we midden in de nacht thuiskomen van het uitgaan 😉 Deze nam ik mee voor €6,49. Ook een prima prijs dus.

action shoplog

Ook wilde ik mijn productfoto’s een beetje leuker maken. Gewoon door iets toe te voegen, desnoods iets vervaagd op de achtergrond maar dat je wel het effect ziet. Daarvoor nam ik deze 2 cactussen mee voor €0,98 per stuk en een parelketting in het zilver voor €0,54. De foto’s die je bij de afgelopen artikelen hebt gezien heb ik hier al mee gemaakt. Ben tevreden met het resultaat en ook heb ik al wat complimentjes gekregen 🙂

action shoplog grote nepplant

Als laatste nam ik deze grote nep plant mee. Ik wilde heel graag zo’n grote plant in de woonkamer, alleen met een kat die overal aan zit is het niet handig om een echte te nemen. Bij Action zag ik deze grote nep plant en vond hem wel erg leuk. Hij is ongeveer 1 meter hoog, prima maat. Ook was hij niet zo heel erg duur. Ik betaalde voor deze nep plant €14,95.

Natuurlijk heb ik nog meer dingen in mijn hoofd die ik nu alweer wil hebben, haha! En hopelijk heb ik jullie op een idee gebracht met deze leuke spulletjes.

Lees ook:
Action shoplog september 2015 (kaarsenhouder, waxine lichtjes)
32 uur werken; 1 hele dag vrij of 2 halve dagen?
Action & trekpleister shoplog (dienblad, cooling mat & lip smacker!)
Review | Action baked eyeshadow Max & More Ombre Bronze

13 Reacties

 1. 18 juni 2017 / 14:41

  Leuke koopjes, die pannen zijn echt top van action, moet er zelf ook weer eens een paar bij halen om oudere te vervangen!

 2. 16 juni 2017 / 17:20

  Oooh wat is die plant leuk! Ik heb 3 katten en vind het huis een beetje kaal, dus denk dat ik binnenkort maar eens een tripje moet maken naar de Action..

 3. 16 juni 2017 / 10:43

  Leuke spiegel! Wij hebben ook een inductie kookplaat dus die pan (echt geen geld!) ga ik zeker in gedachten houden. Leuke props heb je ook gekocht, ik ben daar ook altijd naar op zoek.

 4. Claudia Diependaal
  15 juni 2017 / 19:05

  Die cactussen geweldig. Ook maar eens voor kijken.

 5. 14 juni 2017 / 17:02

  Wat een leuke en handige dingen zo zou ik zelf ook het stekkercontact en de spiegel wel willen kopen. Ik moet eigenlijk ook nog wat foto props hebben. Die kleine cactusjes zijn wel een heel leuk idee
  Lees het laatste blogbericht van Sylvia – Spam je blog!My Profile

 6. 14 juni 2017 / 14:32

  Die Spiegel heb ik ook (in het zwart) heb hem bij mij in het toilet gezet. Perfect maatje ervoor.

 7. Donna
  14 juni 2017 / 13:30

  Dat usb-stekker-dingetje is handig! Die zou ik ook moeten hebben.

 8. 14 juni 2017 / 10:59

  Oh die spiegel is super handig zeg! Daar ga ik vanmiddag denk ik even voor kijken 🙂

 9. 14 juni 2017 / 08:09

  Leuke betaalbare dingen! Wij krijgen morgen ook een inductie, en zijn gas gewend, dus ben heel benieuwd. Hoe bevalt de koekenpan?

 10. 14 juni 2017 / 08:03

  Handige en zeer betaalbare pan.
  Leuke items had je geshopt.
  Inductie scheeld erg veel kooktijd.
  Dwz. gerechten zijn veel sneller klaar dan wanneer men kookt op gas.
  Als iets tegen de kook aan is dan kan men de knop al uitzetten om de plaat nog heel lang warm blijft.
  Dus kookt het door.
  Dat is dus veel makkelijker koken op inductie.
  In het begin liet ik vaak alles aanbranden.
  Want de knop liet ik aan staan.

  Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.