Disclaimer

Aanduidingen in een artikel

Ik zal bij ieder artikel die een product bevat en/of een samenwerking is met een bedrijf, erbij zetten wat voor soort artikel dit is. Dit staat onderaan of bovenaan een post aangeduid. Hierin zeg ik of ik voor de post betaald heb gekregen, of ik het product zelf heb gekocht, ontvangen heb ter review of dat het afkomstig is van een PR bureau. Je kunt het volgende tegenkomen in een artikel:

Gesponsorde links en affiliate links

Op mijn blog maak ik gebruik van affiliate links en gesponsorde links waar ik een bedrag voor krijg betaald. Door de betaalde linkplaatsing en de commissie van de affiliate links kan ik mijn blog draaiende houden, zorgen voor goede apparatuur en er mijn salaris mee verdienen doordat het mijn werk is.

Foto’s en tekst

De foto’s en tekst die op doormariska.nl staat heb ik grotendeels zelf gemaakt / geschreven. Mocht je interesse hebben om een foto te gebruiken zal dit eerst aan mij gevraagd moeten worden. Je kunt mij hiervoor een e-mail sturen.

Mocht het zo zijn dat ik een foto van iemand anders gebruik, dan wordt de website waarvan ik de foto heb erbij gelinkt onderin het artikel. Dit geldt hetzelfde met de tekst die ik van een andere website heb gebruikt.

Vragen en/of opmerkingen kun je hier kwijt.