Hema festival collectie make-up producten

by Mariska

De Hema festival collectie ligt in de winkels en heeft echt hele leuke producten. Van een mooie eyeliner pen, glitters, mooie nagellak en een heuse parfum pen. Van deze Hema festival collectie ontving ik een paar producten die ik je graag wil laten zien. Ik ontving de eyeliner pen in 3 verschillende kleuren, een lipgloss met glitters en een eyeliner met glitter in een hele mooie kleur. En ja, ik blijf de marmeren schaal en rosé gouden doosje heel erg leuk vinden om op foto’s te gebruiken :)

Lees ook: Hema notitieboekjes

Hema festival collectie

Kleur bekennen
Het festivalseizoen is in volle gang en met nog eindeloos veel feestjes te gaan introduceert HEMA dit jaar een festival collectie. Deze limited edition collectie bestaat uit nagellak, eyeliner, blush, lipgloss en heel veel glitters.

hema festival collectie eyeliner pen
hema festival collectie eyeliner pennen

Soft Eyeliner Pen | €3,50
Een festival is de uitgelezen plek om te experimenteren met veel kleur. Deze soft eyeliner pen geeft een kleurrijke touch aan jouw ogen. De eyeliner is verkrijgbaar in blauw, petrol en roze.

Ik ontving alle 3 de kleuren en vind het eigenlijk alleen leuk als je een bepaald soort thema hebt op een festival. Zelf zou ik nooit dit soort kleuren gebruiken. Dat is voor mij best wel over de top, haha. Natuurlijk heb ik ze wel aangebracht en dat gaat vrij makkelijk. Je moet alleen wel een paar keer eroverheen gaan om een goede kleur op je ogen te krijgen. Op mijn arm had ik wat tekeningetjes gemaakt en daar ging het enorm moeilijk van af. Zelfs na het douchen zag je nog heel vaag die getekende hartjes zitten. Op zich best gewaagde kleuren.

hema festival collectie eyeliner glitter vibe

Eyeliner Glitter Vibe | €4,-
Deze liners zorgen voor een kleine glitter rondom de ogen en laten de ogen nog meer opvallen. Verkrijgbaar in de kleuren: Fabulous Purple, Striking Green en Breathtaking Blue.

Oeh deze is wel heel erg mooi hoor! Ook niet een kleur die ik snel zal gaan dragen, maar wel sneller dan de andere kleuren van de eyeliner pen. Het is een beetje lastig vast te leggen op de foto, maar als je goed kijkt zie je dat het paars is met een gouden gloed eroverheen in verschillende lichtinvallen. Is dat duo chrome? Hij is echt mooi maar qua dekking is het wat minder goed. Je zult echt langzaam moeten opbouwen om een goede kleur op je oogleden te krijgen. Dus wachten tot een laag droog is en vervolgens een nieuwe laag aanbrengen.

hema festival collectie striking green

Long Lasting Nail Polish | €3,50
Striking Green, Fabulous Purple, Breathtaking Blue en Wicked Pink zijn de tot de verbeelding sprekende namen van deze fijne festival lakjes. Daarmee maak je zeker de blits tijdens het dansen.

Ik ontving Striking Green uit de Hema festival collectie. Een leuk groen kleurtje met heel veel glitter. De nagellak van Hema vind ik sowieso altijd wel fijn in gebruik, alleen is groen helaas niet echt mijn kleur. Ondanks dat het niet mijn kleur is vind ik hem wel lekker vrolijk voor een festival. Al heeft mijn voorkeur voor glitter nagellak toch een peel off nagellak zoals de Catrice peel off nagellak.

Lipgloss glitter vibe

hema festival collectie lipgloss glitter vibe

Over deze lipgloss ben ik helaas minder te spreken. Het oogt in mijn ogen wat kinderlijk en ook is het geen fijn product op mijn lippen. Het enige pluspunt is dat hij lekker fruitig smaakt en niet chemisch, maar hij plakt dus wel heel erg. Echt zo’n lipgloss die je vroeger als kind had, om het maar zo te zeggen. Niet echt mijn ding. Of misschien ben ik nog steeds te verwend met met Jeffree Star Gemini.

De producten zijn verkrijgbaar in de winkels en Hema.nl.

Lees meer van Hema:

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?