Action Sento intensive bodylotion voor de droge huid

action sento bodylotion voor droge huid

Elke week krijg ik een of meerdere mails van Action en mijn oog zag dat ze nu ook bodylotion, shampoo, conditioner en dat soort dingen hebben. Allemaal onder de naam Sento, wat het huismerk (?) van Action is, denk ik. Ik kocht de bodylotion voor de droge huid. Mijn huid kan altijd wel wat verzorging gebruiken, dus ideaal om dit budget product te proberen. De verpakking geeft al aan dat het bodylotion voor de droge huid is, dus dat is direct duidelijk :) Ik heb hem getest en laat je vandaag de review lezen op mijn blog.

Lees ook: Mijn huidverzorging op dit moment (gevoelige huid)

Action Sento intensive bodylotion voor de droge huid

bodylotion voor de droge huid

De fles waarin de Sento Intensive bodylotion voor de droge huid komt is niet heel erg speciaal. Eigenlijk ziet het er best goedkoop uit, maar ik moet ook eerlijk zeggen dat het mij niet zoveel uitmaakt. Daar hecht ik niet zoveel waarde aan. De verpakking maakt wel direct duidelijk welk product dit is, wat de hoofdingrediënten zouden moeten zijn en waar het voor bedoelt is. Kort maar krachtig en daar hou ik dan wel weer van. Als het product maar werkt, dan hoor je mij niet over de verpakking :)

action sento bodylotion voor droge huid

Ook de dop is niet bepaald spannend te noemen, maar wel een die handig is. Het is een doodnormale klik dop die ik persoonlijk altijd wel handig vind. Althans, ik vind het niet super vervelend. Misschien dat ik een pompflacon ietsje fijner zou vinden. Wat mij wel al opviel in de winkel zelf, is dat de klik van de dop enorm zwak is. Hij klikt dus niet stevig dicht en je hebt hem zo open. Niet handig als je hem in een tas met andere spullen moet vervoeren. Dit was niet alleen bij deze fles, maar bij alle flessen, ook van de andere Sento producten.

action sento bodylotion voor droge huid

En dan nu over de substantie van de Action bodylotion voor de droge huid. Het product zelf is in het eerste opzicht best wel vol en stevig, maar al vrij snel smelt het en lijkt het meer waterig op je huid. Dat kun je ook wel zien op mijn hand. Normaal hou ik daar persoonlijk niet zo van en heb ik liever een stevige bodylotion zoals die van The Body Shop bijvoorbeeld. Bij het opsmeren merk ik dat het dus vrij snel smelt en ik vind dat het wel redelijk snel intrekt. Dat is een goed pluspunt!

Als het is ingetrokken merk ik ook dat het mijn huid echt zacht maakt en je hebt echt het idee dat het inderdaad hydrateert door de Sheaboter en de Amandelolie. De verzorgende ingrediënten voor een droge huid. De geur is ook heerlijk. Snap je wat ik bedoel als ik zeg dat het echt een zachte verzorgende geur heeft? Dat heeft deze bodylotion voor de droge huid. Het ruikt enorm lekker.

action sento bodylotion voor droge huid

En dit zijn de ingrediënten van deze Sento bodylotion. Ik ben geen held in het lezen van dit soort lijstjes, maar wat ik wel zie is dat de oliën niet helemaal onderin staan, maar een beetje in het midden. Niet slecht, denk ik. Wel zit er alcohol en parfum in. Zelf heb ik hier geen moeite mee, maar ik snap als je het daarom skipt.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid?

Deze Action Sento bodylotion voor de droge huid kocht ik bij Action. Deze fles bevat 400ml aan product wat ik een ruime hoeveelheid vind. De geur is heerlijk en ik heb ook wel het idee dat het product echt iets voor mijn droge huid doet. Alhoewel de de structuur al snel wat waterig wordt, trekt het wel snel in. Dat vind ik zelf een groot pluspunt. Geen geplak. Je koopt deze Sento bodylotion voor de droge huid voor €1,27 wat in mijn ogen heel goedkoop is voor een product dat lekker ruikt en zijn werk doet.

Lees ook:
Action reinigingsdoekjes
Garnier Micellair reinigingswater (waterproof make-up!)
Lovea bodymilk en droge olie voor de extreem droge huid

Geverifieerd door MonsterInsights