Action waterproof make-up remover (Alvira 2 Phase)

action waterproof make-up remover alvira 2 fasen

Bij Action ben ik altijd op zoek naar producten die ik kan uittesten, zowel voor mezelf als voor de blog. Je hebt de Action bodylotion voor de droge huid al gezien en nu is het tijd voor de Action waterproof make-up remover van het merk Alvira. Spannend om te testen, omdat ik altijd het micellaire reiningswater van Garnier gebruik. Zou deze net zo goed zijn? Goed om te testen omdat ik zeker altijd waterproof mascara gebruik en dat zelfs in meerdere lagen. Een flink plakkaat dus om eraf te moeten schrobben.

Action waterproof make-up remover

action waterproof make-up remover alvira 2 fasen

2 fasen oogmake-up reiniging met pro-vitamine B5 verwijdert waterproof oogmake-up en langdurige lippenstift. Schudden voor gebruik. Aanbrengen op een wattenschijfje en zacht over de oogleden strijken. Oftalmologisch (door oogarts) en dermatologisch getest.

Mijn huid is vrij gevoelig en daarom zoek ik ook een make-up remover die werkt bij een gevoelige huid. Deze van het merk Alvira bevat geen parfum en geen parabenen. Dat is dus goed! De omschrijving klinkt ook wel goed vind ik, dus ik nam hem mee om uit te proberen. Je ziet duidelijk dat het een 2 fasen make-up remover is, omdat er twee soorten vloeistof in de fles zitten. Daarom is het ook zo belangrijk dat je goed schudt voor je het product gebruikt zodat de beide ‘fasen’ goed door elkaar gemengd worden en het product goed zijn werk kan doen. Je hoeft niet het hele wattenschijfje te doordrenken met vloeistof, je kunt er gewoon een beetje op doen en dan heb je al genoeg. Gewoon even uitproberen wat voor jou het beste werkt.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

action waterproof make-up remover alvira 2 fasen

Stiekem had ik verwacht dat dit product niet zou werken voor mij, maar waarom weet ik niet. Denk dat ik vaak teleurgesteld ben bij de wat goedkopere merken. Toch ben ik dat zeker niet! Als je goed schudt komen beide producten goed op het wattenschijfje en hoef je inderdaad maar zachtjes te wrijven over de oogleden. Vaak heb ik meerdere lagen waterproof mascara op en dat gaat er prima af met deze Action waterproof make-up remover. Mijn huid trekt daarna niet en het voelt zelfs een beetje zacht aan. Voor mij een top product!

Ik kocht deze waterproof make-up remover bij Action en dit flesje bevat 150ml. Dat is op zich niet zoveel, maar het is ook best wel zuinig. Ik betaalde hier rond de €1,50 voor, wat in mijn ogen echt heel erg budget is. Je kunt hem zeker proberen als je toevallig in de Action loopt 🙂

Lees ook:
Garnier micellair 2 fase reiniging
Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof
Cien dagcreme van Lidl review voor droge en gevoelige huid
Action nagellak remover

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook