FAQ

Vaak krijg ik vragen die betrekking hebben op mijn blog, mijn fotografie en andere zaken die hierbij komen kijken. Vind ik helemaal niet erg en daarom heb ik ze samengebundeld in deze FAQ pagina zodat je ze allemaal terug kunt lezen en de antwoorden kunt vinden. Mocht je een vraag hebben die hier niet tussen staat dan kun je natuurlijk altijd een mail sturen of het contactformulier invullen.

Welke camera gebruik je?

Ik gebruik mijn Canon 750D  in combinatie met de Yongnuo 50mm F1.8 lens, de bijgeleverd 18-55mm kitlens, de Canon 40mm f2.8 en de close-up filters van eBay. Ook zie je in sommige overzichten foto’s die ik heb gemaakt met mijn iPhone 8 plus. (artikel: hoe bevalt mijn iPhone 8 plus?)

Welke laptop gebruik je?

Op dit moment heb ik de Acer Aspire 3.

Waar is jouw blog gehost?

Mijn blog wordt gehost bij MijnDomein.nl.

Hoeveel bezoekers heb je per maand?

Dat ligt op dit moment tussen de 5.000 en 10.000 per maand.

Hoe komt het dat je zoveel weet over bloggen?

Veel van deze dingen heb ik zelf uitgeprobeerd en heb er veel over gelezen op internet en bij andere bloggers. Ook heb ik verschillende boeken gelezen en in sommige gevallen bloggers om hulp gevraagd. Als je interesse er ligt en je wilt jezelf verbeteren dan ga je hier vanzelf aandacht aan besteden. Meer van mijn blogtips kun je lezen in de categorie blogtips en tutorials.

Waarom krijg je spullen opgestuurd?

Dit krijg ik soms vrijblijvend opgestuurd door bedrijven die graag willen dat ik er een review over schrijf en soms is het vooraf afgesproken dat ik dit opgestuurd krijg in ruil voor een artikel. Soms krijg ik hier ook een vergoeding voor en dan wordt dit bij het betreffende artikel aangegeven.

Hoe verdien je geld met bloggen?

Door de advertenties die je ziet op mijn blog en door betaalde opdrachten. Bedrijven benaderen mij hiervoor en soms pitch ik zelf op opdrachten.