Truien bestelling bij Wehkamp (+ 1e outfit foto’s ever!)

Truien bestelling bij Wehkamp (+ 1e outfit foto’s ever!)

Oh man wat vind ik dit spannend. Een selfie op z’n tijd kan tegenwoordig wel, maar met mijn volle (boven)lichaam op mijn blog heb ik volgens mij nog niet eerder gedaan. Dit vind ik dan ook wel spannend, haha! Ik deed een Wehkamp bestelling van bovenkleding en normaal zou ik de afbeeldingen in een collage plakken om te laten zien, nu wil ik dat anders doen. Voor de allereerste keer laat ik dus foto’s zien waarop ik de bestelling kleding aan heb. Dit is nu alleen bovenkleding dus je ziet alleen de bovenkant. Ondanks dat ik niet ongelukkig ben met mijn lichaam én maat 46 heb (ben ik achtergekomen laatst, haha), vind ik het evengoed wel spannend. Net zoals dat ik laatst vertelde dat ik ooit mijn rijbewijs kwijt was en bang was voor reacties ben ik dat nu ook. Het foto’s maken vond ik trouwens ook best lastig want het licht was niet optimaal. Goede les voor de volgende keer 😉 Kijk mee naar mijn Wehkamp bestelling!

Wehkamp bestelling – de foto’s!

wehkamp bestelling outfit foto's

Dit shirt is lekker basic, een beetje een gewassen grijze kleur en heeft rozen op de schouders. Heel simpel, maar daarom vind ik hem juist ook weer leuk. Echt zo’n shirt die je altijd kunt dragen; of je uit gaat, thuis bent of gewoon op een normale dag naar je werk.

wehkamp bestelling grijs shirt met parels en choker

Dit shirt vond ik vooral leuk om het choker idee, omdat ik al een tijd zo’n shirt zocht. Steeds was het er niet of niet in mijn maat en in combinatie met die parels vond ik hem heel leuk. Wel weer een veilige grijze kleur, haha, maar ik vind hem heel erg leuk!

wehkamp bestelling blote schouder

Deze trui heeft lange mouwen, maar de schouders zijn een soort van bloot. Hoewel hij bij mij anders valt dan bij het model op de foto. Bij mij vallen de open schouders meer naar beneden. Toch vind ik hem wel leuk en houd ik hem lekker 🙂

wehkamp bestelling gebreide trui met choker

Deze is er in verschillende kleuren en ik bestelde hem in het zwart. Het is een soort van gebreide trui (schijnt ook een beetje door) met weer een choker eraan. Hij heeft dus korte mouwen en valt ook wat wijd, waardoor hij mooi in mijn broek kan en er zo overheen valt. Enige nadeel is dat deze enorm statisch is, haha! Denk dat hij ook best in de zomer gedragen kan worden op dagen waarop het iets koeler is omdat hij zo luchtig is.

Ik hoop dat jullie het evengoed een leuk artikel vinden ondanks dat ik weet dat de foto’s beter konden. Vind het maar lastig om mezelf een houding te geven, te lachen op commando én goede kwaliteit te leveren qua foto’s. Goed leermoment en blijven oefenen dus 🙂 Vond het wel erg leuk om te doen en weer een persoonlijke toevoeging op mijn blog! Op naar betere kwaliteit en meer van dit soort foto’s! Ben tijden onzeker geweest over mijn lichaam maar eigenlijk is dat natuurlijk helemaal niet nodig. Ook met maat 46 ben ik tevreden met mezelf 🙂

Lees ook:
Ellie Goulding chelsey boots Graceland
New in: Stoere Sendra boots van Omoda uit de nieuwe collectie
Pickwick Tea Topics #6
Valentino schoudertas van zwart leer met gouden accenten

Shop deze items

[shopr_shopthepost collection=”wehkamp-bestelling-outfit-fotos” size=”large”]

 

Wat vinden jullie van deze Wehkamp bestelling?

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

14 reacties op “Truien bestelling bij Wehkamp (+ 1e outfit foto’s ever!)

  1. Heeee wat tof dit! Wat goed dat je dit gedaan hebt Mariska, je hoeft niet te vrezen voor reacties volgens mij! 🙂 Ik vind het leuk om te zien, je hebt een duidelijke stijl en het staat je allemaal goed!

  2. Joh, je ziet er hartstikke leuk uit! No shame hoor! Die met de rozen vind ik erg leuk, ook al ben je een stoere chick, het past goed bij je!

  3. Ziet er hartstikke goed uit Mariska! Geen reden om onzeker te zijn, al snap ik dat wel heel goed hoor.
    Hier zit er nog één ??‍♀️

    Ga vooral door met deze artikelen hoor! Ik vind ze leuk.

  4. Wat een leuk artikel!! Net als Romy vind ik dat je er mooi op staat, zeker vaker doen! Ik vind de items die je hebt uitgekozen ook erg mooi. Het shirt met de rozen is ook helemaal mijn smaak, heb ook een shirt met van die applicaties. Leuk ook die shirts met choker. Nooit eerder gezien, misschien gewoon niet op gelet. Maar vind ze je super staan.

  5. Wat sta je mooi op de foto’s! Die onzekerheid is absoluut nergens voor nodig 🙂 De truien staan je ook stuk voor stuk super. Vooral die met rozen vind ik mooi, maar dat chokerontwerp staat je ook heel goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.