Truien bestelling bij Wehkamp (+ 1e outfit foto’s ever!)

by Mariska

Oh man wat vind ik dit spannend. Een selfie op z’n tijd kan tegenwoordig wel, maar met mijn volle (boven)lichaam op mijn blog heb ik volgens mij nog niet eerder gedaan. Dit vind ik dan ook wel spannend, haha! Ik deed een Wehkamp bestelling van bovenkleding en normaal zou ik de afbeeldingen in een collage plakken om te laten zien, nu wil ik dat anders doen. Voor de allereerste keer laat ik dus foto’s zien waarop ik de bestelling kleding aan heb. Dit is nu alleen bovenkleding dus je ziet alleen de bovenkant. Ondanks dat ik niet ongelukkig ben met mijn lichaam én maat 46 heb (ben ik achtergekomen laatst, haha), vind ik het evengoed wel spannend. Net zoals dat ik laatst vertelde dat ik ooit mijn rijbewijs kwijt was en bang was voor reacties ben ik dat nu ook. Het foto’s maken vond ik trouwens ook best lastig want het licht was niet optimaal. Goede les voor de volgende keer ;) Kijk mee naar mijn Wehkamp bestelling!

Wehkamp bestelling – de foto’s!

wehkamp bestelling outfit foto's

Dit shirt is lekker basic, een beetje een gewassen grijze kleur en heeft rozen op de schouders. Heel simpel, maar daarom vind ik hem juist ook weer leuk. Echt zo’n shirt die je altijd kunt dragen; of je uit gaat, thuis bent of gewoon op een normale dag naar je werk.

Dit shirt vond ik vooral leuk om het choker idee, omdat ik al een tijd zo’n shirt zocht. Steeds was het er niet of niet in mijn maat en in combinatie met die parels vond ik hem heel leuk. Wel weer een veilige grijze kleur, haha, maar ik vind hem heel erg leuk!

wehkamp bestelling blote schouder

Deze trui heeft lange mouwen, maar de schouders zijn een soort van bloot. Hoewel hij bij mij anders valt dan bij het model op de foto. Bij mij vallen de open schouders meer naar beneden. Toch vind ik hem wel leuk en houd ik hem lekker :)

wehkamp bestelling gebreide trui met choker

Deze is er in verschillende kleuren en ik bestelde hem in het zwart. Het is een soort van gebreide trui (schijnt ook een beetje door) met weer een choker eraan. Hij heeft dus korte mouwen en valt ook wat wijd, waardoor hij mooi in mijn broek kan en er zo overheen valt. Enige nadeel is dat deze enorm statisch is, haha! Denk dat hij ook best in de zomer gedragen kan worden op dagen waarop het iets koeler is omdat hij zo luchtig is.

Ik hoop dat jullie het evengoed een leuk artikel vinden ondanks dat ik weet dat de foto’s beter konden. Vind het maar lastig om mezelf een houding te geven, te lachen op commando én goede kwaliteit te leveren qua foto’s. Goed leermoment en blijven oefenen dus :) Vond het wel erg leuk om te doen en weer een persoonlijke toevoeging op mijn blog! Op naar betere kwaliteit en meer van dit soort foto’s! Ben tijden onzeker geweest over mijn lichaam maar eigenlijk is dat natuurlijk helemaal niet nodig. Ook met maat 46 ben ik tevreden met mezelf :)

Lees ook:
Ellie Goulding chelsey boots Graceland
New in: Stoere Sendra boots van Omoda uit de nieuwe collectie
Pickwick Tea Topics #6
Valentino schoudertas van zwart leer met gouden accenten

Wat vinden jullie van deze Wehkamp bestelling?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?