Primark nagellak remover review

Primark nagellak remover review

Nagellak is iets wat ik regelmatig gebruik en nagellak remover vind ik ook erg leuk om te testen. Bij Primark kwam ik deze Primark nagellak remover tegen en mede door de lage prijs heb ik hem meegenomen. Sowieso heb ik een voorkeur ontwikkeld voor de potjes met sponsjes aan de binnenkant om mijn nagellak te verwijderen. Voor glitter nagellak doe ik dit niet trouwens, glitter nagellak verwijderen doe ik anders. Op zich ziet de Primark nagellak remover en niet heel speciaal uit; gewoon een simpele pot met de benodigde informatie op de verpakking. Tijd om het te testen, want de restjes nagellak moesten ook van mijn nagels af.

Lees ook: Garnier Micellair reinigingswater (waterproof make-up!)

Primark nagellak remover

primark nagellak remover

De pot ziet er dus heel erg simpel uit; zwart met in het goud de merknaam PS, een afbeelding van nagels en hoe je deze Primark nagellak remover moet gebruiken en dat er geen aceton inzit. Eigenlijk wilde ik zeggen dat de verpakking goedkoop oogt, maar wat verwacht je? Het is een doorsnee zwarte pot met een sticker die erop geplakt is. Aan de onderzijde ziet dit er spuuglelijk uit, maar wat wil je voor de prijs van €1,50? Weinig te klagen dus wat betreft het uiterlijk 😉 Ook staat er achterop dat je contact met de ogen moet vermijden en dat het ontvlambaar is. Vrij logisch.

primark nagellak remover

Je kunt hier aan de onderkant goed zien wat ik bedoel. Lelijk dus in mijn ogen. Verder is het allemaal vrij duidelijk. Echt vind ik dit ding helemaal niet fijn werken en ik heb al verschillende merken nagellak removers geprobeerd, uit zo’n pot. De spons zit half los en er lijkt veel te veel ruimte te zitten tussen het gat waar je je vinger insteekt en de spons. Het zit totaal niet stevig waardoor de spons aan de binnenkant snel los gaat. Je raadt het al; bij mij is de binnenkant al zo goed als stuk aan een kant. Wat mij ook opvalt is dat er heel veel vloeistof inzit. Op zich goed, maar het is echt ontzettend veel. Bij andere potten ben ik dit niet gewend.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik zou deze Primark nagellak remover niet perse aanraden. Er zijn tal van andere goede nagellak removers, waaronder de nagellak remover pot van Essence. Deze is niet heel veel duurder en werkt gewoon een stuk fijner.

Deze pot kost €1,50 en is verkrijgbaar bij Primark. Er zit 70ml aan product in deze pot.

Lees ook:
Lidl beauty producten
Primark Amsterdam shoplog juni 2019
Yves Rocher orientaalse scrub met arganolie

Wat is jouw favoriete nagellak remover?

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

15 reacties op “Primark nagellak remover review

  1. Jammer dat ie tegenvalt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de nagelproducten van Primark sowieso tegen vind vallen; de nagellak is bijvoorbeeld ook kwaliteitloos. Mijn favoriete remover met spons in een pot is die van het huismerk van Kruidvat. Die werkt niet alleen heel fijn, maar verzorgt ook goed, waardoor je na het gebruik ervan geen uitgedroogde handen hebt 🙂

  2. Ik pak vaak wat ik op voorraad in de kast heb liggen. De ene keer is dit een flesje, andere keer een potje. Watjes met al remover erin werken bij mij vaak het minst, ik kan daar niet mee overweg.

  3. Balen dat deze niet zo fijn is. Ik heb er één van da eigen merk en die vind ik wel erg fijn. Zelfde idee, alleen dan met de spons goed vast aan het potje. Misschien is dat een tip voor je?

  4. Deze manier van nagellak verwijderen vind ik echt ideaal! Ik gebruik zelf ook zo’n potje, maar dan van L’Oréal en die bevalt mij prima. Deze van Primark sla ik maar even over nu!

  5. Fijn, zo’n eerlijke mening!! Ik was hier al erg benieuwd naar, maar mijn zoektocht gaat verder. Ik gebruikte zelf altijd de variant van Etos, maar helaas hebben ze de verpakking en de inhoud een nieuw jasje gegeven. Zo jammer!

  6. Goed om te weten dat dit blijkbaar niet echt een aanrader is. Ik gebruik nu de nagellak remover pot van Trekpleister en ben daar ook wel over te spreken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.