Primark nagellak remover review

by Mariska

Nagellak is iets wat ik regelmatig gebruik en nagellak remover vind ik ook erg leuk om te testen. Bij Primark kwam ik deze Primark nagellak remover tegen en mede door de lage prijs heb ik hem meegenomen. Sowieso heb ik een voorkeur ontwikkeld voor de potjes met sponsjes aan de binnenkant om mijn nagellak te verwijderen. Voor glitter nagellak doe ik dit niet trouwens, glitter nagellak verwijderen doe ik anders. Op zich ziet de Primark nagellak remover en niet heel speciaal uit; gewoon een simpele pot met de benodigde informatie op de verpakking. Tijd om het te testen, want de restjes nagellak moesten ook van mijn nagels af.

Lees ook: Garnier Micellair reinigingswater (waterproof make-up!)

Primark nagellak remover

primark nagellak remover

De pot ziet er dus heel erg simpel uit; zwart met in het goud de merknaam PS, een afbeelding van nagels en hoe je deze Primark nagellak remover moet gebruiken en dat er geen aceton inzit. Eigenlijk wilde ik zeggen dat de verpakking goedkoop oogt, maar wat verwacht je? Het is een doorsnee zwarte pot met een sticker die erop geplakt is. Aan de onderzijde ziet dit er spuuglelijk uit, maar wat wil je voor de prijs van €1,50? Weinig te klagen dus wat betreft het uiterlijk ;) Ook staat er achterop dat je contact met de ogen moet vermijden en dat het ontvlambaar is. Vrij logisch.

primark nagellak remover

Je kunt hier aan de onderkant goed zien wat ik bedoel. Lelijk dus in mijn ogen. Verder is het allemaal vrij duidelijk. Echt vind ik dit ding helemaal niet fijn werken en ik heb al verschillende merken nagellak removers geprobeerd, uit zo’n pot. De spons zit half los en er lijkt veel te veel ruimte te zitten tussen het gat waar je je vinger insteekt en de spons. Het zit totaal niet stevig waardoor de spons aan de binnenkant snel los gaat. Je raadt het al; bij mij is de binnenkant al zo goed als stuk aan een kant. Wat mij ook opvalt is dat er heel veel vloeistof inzit. Op zich goed, maar het is echt ontzettend veel. Bij andere potten ben ik dit niet gewend.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik zou deze Primark nagellak remover niet perse aanraden. Er zijn tal van andere goede nagellak removers, waaronder de nagellak remover pot van Essence. Deze is niet heel veel duurder en werkt gewoon een stuk fijner.

Deze pot kost €1,50 en is verkrijgbaar bij Primark. Er zit 70ml aan product in deze pot.

Lees ook:
Lidl beauty producten
Primark Amsterdam shoplog juni 2019
Yves Rocher orientaalse scrub met arganolie

Wat is jouw favoriete nagellak remover?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?