Primark Amsterdam shoplog juni 2018

primark amsterdam shoplog

Sinds ik in Edam woon heb ik de mazzel dat ik een bushalte voor mijn deur heb met onder andere een rechtstreekse verbinding naar Amsterdam. Niet dat ik vaak in Amsterdam kom maar het is natuurlijk wel erg handig! Afgelopen week wilde ik eens naar de Primark Amsterdam om wat nieuwe schoentjes te kopen. Ik loop met dit lekkere weer vaak op ballerina’s en die ballerina’s die ik had die waren toch wel aan vervanging toe zeg maar. Het was mooi weer, ik was op tijd klaar en ik wilde weleens kijken hoe lang ik er met de bus over zou doen. En natuurlijk die Primark in Amsterdam met 5 verdiepingen eens goed bewonderen. En natuurlijk kwam ik van de Primark Amsterdam niet alleen met ballerina’s thuis ;)

Primark Amsterdam shoplog

primark amsterdam rubberen slippers met studs

Deze slippers zag ik liggen en vond ik eigenlijk wel heel leuk. Het zijn slippers van rubber (volgens mij) met hele leuke studs en steentjes erop. Niet dat ik het perse nodig had, maar wel handig om bij de deur te zetten die naar de tuin gaat.  Voor €6 nam ik deze mee. Voor die prijs zeker handig :)

primark amsterdam bruine instappers

Op dit soort schoentjes loop ik dus heel erg graag. Normaal heb ik altijd ballerina’s met zo’n leuk strikje in op de neus, maar nu ik deze zag vond ik dit wel weer eens wat anders. Op zich vrij simpel en dit keer eens bruin van kleur in plaats van zwart. Niet precies wat ik zocht maar toch wel mijn smaak. Dus deze nam ik ook mee en loop er elke dag op tot nu toe. Deze schoenen waren €6.

Ik hou erg van geurtjes zoals waxmelts maar ook geurstokjes zijn wel een beetje favoriet. Eerder had ik al eens geurstokjes van Primark gekocht en die rook je op zich best wel goed. Nu zag ik deze geur en die rook zo lekker dat ik besloot 2 van deze verpakkingen mee te nemen. Een heb ik in mijn douche gezet (nouja, eigenlijk douche en wc in één) en een in de huiskamer. Helaas je ruik je ze niet heel erg goed dus of ik ze nog eens zou kopen weet ik niet. Je hebt ze in verschillende geuren en kost €4 per set.

primark amsterdam roze flamingo douchepuf

In de categorie ‘wel leuk en niet nodig’ is deze roze flamingo douche puf. Eigenlijk gebruik ik dus nooit een douche puf maar deze vond ik gewoon leuk om op te hangen aan de stang van mijn douchegordijn haha! Hij kost ook maar €2 dus dat kan lang aan en nu hangt hij in mijn douche.

primark amsterdam dekbed paars dromenvanger

Ook een nieuw dekbedovertrek had ik niet nodig, maar dit is precies mijn smaak! Ik hou er van dromenvangers en de kleuren van dit overtrek vond ik erg mooi. Het is donkerpaars en loopt in ombre over naar lichtpaars tot het voeteneind. De kant waar je onder ligt is wit zoals je ziet. Wat ook fijn is dat de kant waar je onder slaapt zachter is dan de bovenkant, dat slaapt wel lekkerder. Is in verschillende maten verkrijgbaar en ik heb de 200cm x 200cm. De prijs was maar €16 en dus heel erg goed te doen.

primark amsterdam volume haar spray

Deze PS Primark Bold & Beautiful volume & texture spray zag ik eens voorbij komen bij Serena en die was zo enthousiast dat ik het steeds in mijn achterhoofd had gehouden. Mijn haar is erg fijn dus een beetje volume kan ik wel gebruiken. De flesjes stonden er genoeg dus ik nam er 2 mee van €3 per stuk. Vind ik niet echt duur. Nu heb ik het een paar keer geprobeerd en op zich ben ik wel enthousiast! Mijn haar krijgt inderdaad meer volume en het ruikt ook echt lekker. Ik vind het totaal niet chemisch ruiken en dat is natuurlijk echt een pluspunt.

Verder heb ik nog een kort broekje, niet boeiend shirtje en ondergoed gekocht. Dat hoef ik niet te laten zien denk ik, haha. Ik ben erg blij met de spulletjes en ben ook erg blij met de buslijn zo voor mijn deur ;)

Lees ook:
Primark nagellak Chianti & Ballerina
Bikini’s en badpakken in plus size
12 allerleukste thee mokken voor de herfst
Primark volume & texture spray review

Ben jij al eens bij Primark Amsterdam geweest?