AliExpress telefoonhoesjes shoplog (en mooie kwasten!)

blond amsterdam telefoonhoesje

Sinds een paar dagen heb ik nu een iPhone 8 plus, zilver met 64 GB opslag. Dat is weer iets heel anders dan de Samsung Galaxy J7 2017 die ik een half jaar geleden kocht. En een nieuwe telefoon betekent natuurlijk ook dat je nieuwe telefoonhoesjes nodig hebt. Wat is er dan handiger dan te gaan schoppen op AliExpress?! Dus ik zat de hele avond weer te kwijlen op alles wat ik leuk vind. Maar wat moet je met zo’n 20 hoesjes? Een beetje overdreven, dus ik maakte een selectie van de hoesjes die ik erg graag wilde. Deze AliExpress telefoonhoesjes en kwastenset laat ik je zien.

AliExpress rose gold brushes

Ondanks dat ik niet heel vaak make-up gebruik wilde ik toch een mooie kwastenset hebben. Gewoon om foto’s wat mooier te maken of om in een mooi potje voor de sier neer te zetten. Ik koop dan geen dure set natuurlijk. Voor deze mooie rosé gouden kwastenset betaalde ik €2,82.

aliexpress telefoonhoesjes iphone 8 plus glitter bruin zilver

Afgelopen weekend was ik met mijn zusje naar de Bazaar in Beverwijk en dat is echt een walhalla voor telefoonhoesjes. Dit bovenstaande hoesje had ik al gezien en wilde ik enorm graag. Ik kon niet pinnen bij die kraam, had geen cash en er stond een lange rij bij de pinautomaat. Dus ik dacht dat ik deze ook wel zou vinden op AliExpress. En dat is deze en ik vind hem dus echt heel mooi. Tientje op de Beverwijkse Bazaar, €3,75 op op AliExpress.

aliexpress telefoonhoesjes iphone 8 plus cat

Een katten telefoonhoesje kon natuurlijk ook niet ontbreken en ik kwam bij deze terecht. Je hebt hem ook in het zwart, maar omdat ik een witte iPhone heb vond ik een witte / transparante met glitter net iets leuker. €4,36 op AliExpress.

aliexpress telefoonhoesjes iphone 8 plus glitter goud

Dit is een hardcase telefoonhoesje en normaal hou ik daar niet erg van. Deze vond ik alleen zo leuk dat ik hem ook mee bestelde. Hij is er in verschillende kleuren en ik koos voor een gouden kleur. Weer eens wat anders dan gewoon zilver of transparant. Hij kost €1,25.

aliexpress telefoonhoesjes iphone 8 plus rose gold glitter

Ook ik vind rosé goud nog steeds een erg mooie kleur en vind het jammer dat de iPhone 8 plus niet in rosé goud verkrijgbaar is. Maargoed, dat is dus op te lossen met hoesjes zoals deze 🙂 Deze kost €1,43! Ik kom er net achter dat ik hem voor de iPhone 7 plus heb besteld en ondanks dat dit qua maat moet passen, weet ik niet of het overeenkomt met de camera en flitser op de achtergrond… *Fingers crossed*

aliexpress telefoonhoesjes iphone 8 plus lips pink

Deze is heel anders dan de vorige, maar ik vond hem zo vet! Ik kon het echt niet laten om deze ook te bestellen. Toch nog iets roze en de afbeelding vind ik ook wel leuk. Doet me eigenlijk een beetje denken aan Kylie Jenner eerlijk gezegd. Hij is er in meerdere varianten deze vond ik de leukste. Hier betaalde ik €1,29 voor.

aliexpress telefoonhoesjes iphone 8 plus rose gold star

Ook weer zo’n hoesje die ik niet kon laten liggen. Hij is er in verschillende kleuren en ik koos weer voor een rosé gouden kleur met de sterren. Vod hem zo mooi! Voor de iPhone 8 plus kost deze €2,46.

aliexpress telefoonhoesjes iphone 8 plus black white gold | DoorMariska

En de allerlaatste (ja, dan is het inderdaad wel weer genoeg) heb ik deze besteld. Ik vind hem leuk om de kleurencombinatie zwart, wit en goud. De soort van gouden confetti vind ik erg leuk en staat ook een soort van chique. Mijn mening dan 😉 Hij is er in veel kleuren en soorten en deze voor de iPhone 8 plus kost €1,78.

Het Blond Amsterdam telefoonhoesje op de bovenste foto heb ik zelf gekocht bij Smartphonehoesjes.nl 🙂

Lees ook:
Rimmel Rose Libertine
AliExpress iPhone oplader in rose goud (staand!) eerste indruk
Kiko Pearly Coral Rose 485
Wishlist augustus 2016 (Apple & Buddha to Buddha)

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook