Action & trekpleister shoplog (dienblad, cooling mat & lip smacker!)

Action & trekpleister shoplog (dienblad, cooling mat & lip smacker!)

Hier mijn Action & Trekpleister shoplog! Op dit moment heb ik een soort van kleine vakantie en hoef ik volgende week donderdag pas weer aan het werk. Heerlijk! Naast dat ik mijn layout compleet heb vernieuwd (heb een nieuwe gekocht!), ben ik ook weer onderwerpen aan het bedenken voor artikelen. De laatste dagen is er niet zoveel online gekomen. Ik was ziek, ging weer werken en had geen zin om mijn laptop open te slaan. Nu dat ik mijn layout helemaal heb veranderd heb ik weer frisse zin gekregen om aan de slag te gaan. Vanochtend ging ik naar Action en Trekpleister en laat graag zien wat ik daar nu heb gekocht, o.a. een cooling mat. Met inderdaad spullen die je eigenlijk niet nodig hebt 🙂

Action & Trekpleister shoplog

Op de bovenste foto kun je de complete buit zien. Het is op zich redelijk bescheiden als je het mij vraagt. Natuurlijk zag ik nog veel meer, maar dat had ik écht niet nodig, dus dat heb ik gewoon heel wijs laten liggen. Geurkaarsen bijvoorbeeld, heel leuk en hou ik van, maar heb er al zo ontzettend veel. Ik wil gewoon steeds beter nadenken voor ik dingen koop. Voor je het weet ligt je hele huis vol met dingen die je net niet nodig hebt en alleen maar in de weg liggen. Goed, kijk mee.

action cadeautasje ananas

Dit cadeautasje zag ik liggen en vond ik erg leuk. Leuk om te gebruiken bij bijvoorbeeld het opsturen van winactie producten naar een winnaar. Er waren verschillende varianten maar deze vond ik het leukste. Hij is best wel groot, dus er past genoeg in. Kost €0,49.

pet cooling mat action

Een leuke drinkbeker met rietje en een cooling mat voor honden. Nouja er staat honden op, maar ik denk dat ik dit ook best kan gebruiken voor mijn kleine kattenvriendje. Daarom nam ik hem maar mee. De verkoelingsmat kost €1,79 en de drinkbeker €0,57. Beide wederom geen geld 🙂 Die drinkbeker vul ik wel eens gewoon met water. Ik zit vaak op de bank en als dat ding omvalt is niet gelijk de hele bank verpest.

kattenspeelgoed action cooling mat

Die kat wordt echt door en door verwend altijd. Hij heeft onder andere twee krabpaaltjes, maar z’n nagels krabt hij nog steeds aan de stoelen en de bank. Ook speelgoed heeft hij genoeg, maargoed, zo’n setje was een euro en nam ik mee. Heeft ‘ie weer wat te doen. De twee lip smackers zag ik liggen bij Trekpleister voor volgens mij €1,99 per stuk. De smaken leken me wel wat, dus nam ze mee. Ga ik misschien nog wel wat over schrijven.

cooling mat action

En dit zijn weer typisch dingen die je eigenlijk niet perse nodig hebt. Maar wel handig zijn! De Snickers en Twix gewoon omdat ik daar weleens trek in heb. Batterijen koop ik eigenlijk altijd bij Action. Ik zie het nu niet om duurdere batterijen te kopen als het ook goedkoper kan. Ook kocht ik een verlengsnoer van 5 meter. Dit kan ik wél echt gebruiken. Ik zit graag buiten aan mijn picknicktafel als het lekker weer is en als mijn laptop dan opgeladen moet worden, kan ik gewoon doorwerken. Heerlijk! Verlengsnoer kost €4,29, Twix en Snickers (3 per pak) kosten €0,98 per stuk, AAA batterijen (16 stuks) €2,99 en batterijen AA (16 stuks) ook €2,99.

action dienblad cooling mat

Dit dienblad zag ik en nam ik ook zonder na te denken mee. Ik vind dit soort dingen dus heel erg leuk als achtergrond voor productfoto’s. Nu heb ik echt al meerdere dienbladen hiervoor en tegenwoordig een marmeren etagère, maar toch. Dit dienblad kost maar €2,99, dus voor het geld hoef ik het niet et laten.

Lees ook:
Action shoplog (met foto probs!)
Knutselen: Mandala onderzetters van strijkkralen
Action shoplog (letterbord, stationary & bronzen schaal!)
AliExpress telefoonhoesjes shoplog (en mooie kwasten!)

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook