Primark nagellak Chianti & Ballerina

door Mariska

Jullie hebben het al in mijn Primark shoplog kunnen zien dat ik ook wat Primark nagellak had meegenomen. Ik had verder nog helemaal geen ervaring met de nagellak van Primark dus ik nam een paar kleurtjes mee en gooide dat in mijn mandje. Er waren nog meer mooie kleuren, maar ik heb al zoveel dat ik heel verstandig koos voor maar 2 kleurtjes. Voor de prijs hoef je het niet te laten.. Ik ga je Chianti en Ballerina laten zien. Chianti is een hele mooie donkerrode nagellak. Een kleur die ik erg chique vind en ook vaak zelf draag. De tweede kleur is Ballerina en is meer een nude kleurtje.

Lees ook: Primark nagellak remover review

primark nagellak
primark nagellak

De nagellakflesjes zijn ook wel leuk om te zien vind ik. Ze zijn rechthoekig en strak en bovenop de dop kun je de kleur zien met daarin de naam van het lakje. Dit vind ik altijd wel een groot pluspunt als ik eerlijk ben. Als je ze dan opbergt kun je goed vanaf de bovenkant zien wat je pakt. De bovenkant kun je eraf trekken en dan komt de echte dop tevoorschijn. Dat is gewoon een draaidop.

Primark nagellak Chianti

primark nagellak chianti

Deze nagellak is de eerste die ik op mijn nagels heb gedragen en was zo enorm benieuwd! De dekking is goed, maar met 2 laagjes het beste. Geen verrassing, want dat hebben de meeste lakjes wel. Enige minpuntje is de nogal chemische geur die er vanaf komt. De kwast is zeker fijn en de structuur van de nagellak ook. Is makkelijk mee te lakken. Het droogt wel goed, dus je kunt snel beginnen met het tweede laagje. Ik heb de lak bijna een week gedragen zonder top coat en het blijft verrassend goed zitten! Je gaat wel chips zien, maar er waren geen hele stukken van af.

Primark nagellak Ballerina

Deze nude kleur met de naam Ballerina is wel een ander verhaal. Het kwastje is fijn, maar de structuur van de lak lijkt wel iets dikker waardoor het niet superfijn lakt. Het is ook geen drama, maar niet zo fijn als Chianti. Ook is de dekking iets minder dan de vorige. Hij dekt wel met 2 laagjes. Deze heb ik ook gedragen, maar bleef wel minder lang mooi dan de vorige. Bij deze had ik toch wel flinke beschadigingen na een dag of 2. Jammer, maar ik verwacht eerlijk gezegd ook niet veel van hele goedkope nagellak. Ondanks dat vind ik het wel een mooie kleur.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Zelf vind ik de lakjes dus het geld wel waard. Je betaald hier €1,50 per flesje voor wat ik zeker een goede prijs vind. Niet alle kleuren zullen dus even fijn lakken, maar voor die prijs verwacht ik dat ook niet echt.

Je kunt ze dus alleen kopen bij Primark en bevatten 10ml aan lak. Er zijn verschillende soorten nagellak, maar deze kosten €1,50 per stuk wat natuurlijk een prima prijs is.

Lees ook:
Primark Amsterdam shoplog juni 2019
Primark volume & texture spray review
Waarom ik de reclame code wél belangrijk vind

Hebben jullie ervaring met de Primark nagellak?

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Nienke 18 november 2016 - 20:12

Het rode lakje trok als eerste mijn aandacht, maar de nude kleur is ook zeker niet verkeerd. De swatch verbaasd me! Ga maar eens kijken tussen de kleurtjes van Primark.

Reageer
Dalinka 18 november 2016 - 19:42

De nagellak van Primark heb ik nog nooit geprobeerd, maar ze zien er goed uit. Ballerina vind ik een mooie kleur. Volgende keer als ik bij Primark ben dus eens even tussen de nagellak spieken.

Reageer
Marsha 18 november 2016 - 19:38

Allebei erg mooi maar ik ga voor de chianti!

Reageer
Michelle 18 november 2016 - 18:25

Wat een leuke kleurtjes, vooral die Chianti ziet er zo mooi uit! Ik ben dol op rode nagellak 😀

Reageer
Romy 18 november 2016 - 16:55

Wat een mooie kleuren! Fijn om te horen dat de rode lak goed is bevallen. Een week blijven zitten is bij die prijs echt niet slecht! Ik ga ook eens een kijkje nemen bij de nagellak van Primark.

Reageer
Manon 18 november 2016 - 16:25

Ik vind Ballerina net iets mooier als die andere. Ik vind ze wel erg mooi

Reageer
Astrid 18 november 2016 - 15:52

Hey Mariska,

Leuke kleurtjes, vooral Chianti vind ik mooi. Fijn ook dat die wel langer blijft zitten. Alleen nagellakjes met een chemische geur vind ik zelf maar niks.

Liefs!

Reageer
Rachel 18 november 2016 - 15:21

wat een leuke kleurtjes liefs

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.