Primark lip balm trio met winter smaken

primark lip balm trio kaneel toffee appel

Vorige week kwam ik er dus tot mijn grote vreugde achter dat er een Primark in Alkmaar zit, waar ik toen aan het winkelen was. Je kon in de Primark shoplog al zien wat ik allemaal kocht, waaronder deze Primark lip balm trio met allemaal heerlijke winter smaken. Ik ben gek op lip producten dus ik twijfelde geen moment om hem in mijn tas te gooien. De verpakking alleen al vond ik er al super leuk uitzien! Echt heel kerstachtig ook 🙂 Ik weet zeker dat meerdere van jullie deze ook gaat kopen!

Lees ook: Review Lush Bubblegum lip scrub

Primark lip balm trio kaneel, appel en toffee

primark lip balm trio kaneel toffee appel
primark lip balm trio kaneel toffee appel

Zoals je ziet zijn het normaal formaat blikjes in leuke kleurtjes. Ook vind ik persoonlijk de plaatjes op de blikjes heel erg leuk en door die kerstmutsen krijg ik gelijk een kerstgevoel. Hoe schattig? Ook staat er op de blikjes om welke smaak lip balm dit gaat. De rode smaakt naar appel, de paars/blauwe smaakt naar kaneel en de witte smaakt naar toffee. Vooral naar de laatste was ik enorm benieuwd! Het zijn echte smaakjes voor de winter en dat vind ik leuk bedacht. Natuurlijk heb ik ze allemaal eventjes geprobeerd. De toffee smaakt natuurlijk als eerste, want ik ben dol op karamel!

primark lip balm trio kaneel toffee appel

Sommige mensen vinden het niet fijn om lip balsem in zo’n potje te hebben, maar zelf heb ik hier geen problemen mee. Ik gebruik het toch zelf, dus niemand anders zit erin met z’n vingers. Wat ik wel merkte is dat het product best wel hard is. Ik probeerde er iets uit te halen, maar de eerste keer moet je best wel goed even drukken om wat product op je vingers te krijgen. Daarna is het heel gemakkelijk op je lippen te smeren. Zelf heb ik de kaneel en toffee geprobeerd. Tot nu toe vind ik ze erg fijn en weet zeker dat ik ze vaker ga gebruiken. Je moet wel echt van de smaken houden. Kaneel smaakt dus écht naar kaneel, echt zo kruidig. Toffee proeft echt als van die karamel snoepjes van Werthers (ken je die?) en appel, tja, dat is gewoon appel. Appel vind ik niet heel vernieuwend, maar de andere 2 vind ik wel erg leuk (en lekker!) om te hebben.

primark lip balm trio kaneel toffee appel ingredienten | DoorMariska

Op de blikjes zelf vind je geen informatie qua ingrediënten, maar deze vind je wel achterop de doos waar ze allemaal inzitten. Dat is zeker een pluspunt. Je vind achterop de ingrediënten per blikje. Altijd handig om te weten wat er gebruikt is in het product voor als je ergens allergisch voor bent of iets niet wilt gebruiken.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

primark lip balm trio kaneel toffee appel 4 | DoorMariska

Ik vind het echt een heel erg leuk setje en ben blij dat ik hem heb gekocht. Het zijn lekkere smaakjes voor deze koude maanden en dat zie je ook wel aan de verpakking. Zo maakt het het ook leuk om als cadeautje te geven voor onder de boom 😉 Of de lip balsems echt zo verzorgend zijn? Dat weet ik niet. Bij mezelf merk ik weinig verschil (tot nu toe). Ik denk dat als je echt iets wilt hebben op je lippen goed te verzorgen, dat je het ergens anders moet zoeken. Ze zijn wel fijn om je lippen lekker in te smeren en natuurlijk het bijbehorende smaakje. Ze geven geen kleur af.

Vanzelfsprekend is dit te verkrijgen bij Primark en kost dit setje €4,00. Er zitten 3 blikjes lip balsem in en die bevatten ieder 16 gram aan product. Daar kun je dus wel even mee doen.

Lees ook:
Primark Amsterdam shoplog juni 2019
Mijn favorieten (o.a. Primark, Ted Baker & Hands off my Chocolate)
Primark nagellak remover review

Kennen jullie deze Primark lip balm set al?
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook