Op onze nieuwsbrief abonneren

Mijn Ikea Alex samengestelde bureau

Ikea Alex bureau

Al een tijdje was ik op zoek naar een mooi bureau en kon niet echt iets vinden wat ik nu écht heel graag wilde. Tot ik bij Danielle een combinatie zag van twee Ikea Alex kastjes met een los blad erbovenop. Dat vond ik zo super vet, dat ik direct gisteren naar Ikea ben gegaan met een vriendin en ik twee Ikea Alex kastjes kocht en een los blad. Ook kocht ik nog wat andere leuke dingetjes om mijn bureau een beetje op te vrolijken šŸ™‚

Mijn Ikea Alex bureau

Ikea Alex bureau

En dit is hoe het eruit ziet! De foto is niet zo mooi omdat ik hem van Snapchat heb gehaald šŸ™‚ Ik heb er dus voor gekozen op twee Alex kastjes te kopen en daar een los blad bovenop te te leggen. Het witte blad is 150 cm breed en 75 cm diep, wat ik echt ideaal vind. Hij is namelijk mooi diep waardoor ik veel spullen kwijt kan op het werkblad en de breedte van 150 cm wilde ik ook super graag! Nu heb ik echt meer ruimte vergeleken met mijn vorige bureau met 120 cm breedte. Stiekem wilde ik een blad van 200 cm breed, maar die paste helaas niet in de auto, haha.

Al mijn spulletjes die ik in mijn Helmer had liggen heb ik nu verdeeld in de Alex kastjes en dat is prima te doen! Zeker met twee van deze kastjes heb ik enorm veel ruimte. I like! Al mijn spulletjes die ik wil reviewen heb ik erin, spullen voor mijn camera, telefoonhoesjes, mijn make-up en ook de andere spulletjes die ik veel gebruik. Het viel mij direct op dat deze Alex kastjes veel steviger en degelijker zijn dan de Helmer kastjes. Daar ben ik wel heel erg blij mee! En ik kocht ook nog wat andere dingetjes.

ikea dokument roze

Ook kocht ik dit ‘brievenbakje’ met naam Dokument in het roze. Roze vind ik sowieso leuk en vind ik ook heel mooi bij het spierwitte bureau. Deze kocht ik eigenlijk om heel makkelijk mijn bonnetjes neer te kunnen leggen (die ik allemaal moet bewaren voor m’n bedrijf). Leuk dingetje en kost maar €6,99! Hij is er ook in het zilver. Ik wilde ook het soortgelijke prullenbakje meenemen, alleen was ik zo stom om met het showmodel bij de kassa aan te komen. Deze konden ze niet afrekenen en ik zou helemaal terug moeten lopen in de winkel. Daar had ik geen zin in, dus die komt de volgende keer! Ook heb je nog een bijpassende lectuurbak en pennenbakjes. Die wil ik toch ook wel graag denk ik!

Lees ook: Ikea Malm

ikea lugga poedergeur

Ook kocht ik nog deze geurkaars met een hele poederige geur, zoals je wellicht kunt zien aan de deksel. Hij is zó lekker! Voor deze middelgrote kaars met 20 branduren, betaal je maar €2,00! Ik heb er dus nog twee extra meegenomen šŸ™‚ Zo vaak kom ik namelijk niet bij Ikea, dus dan heb ik in ieder geval even een voorraadje!

ikea lugga groene appel

Het was voor mij echt een geurkaarsen Walhalla, dus ik kocht nog meer. Of tenminste, nog eentje. Dat is deze en deze heeft 40 branduren en ruikt echt super lekker fris naar appeltjes. Die vond ik zó lekker dat ik hem ook meenam. Er waren trouwens nog veel meer heerlijke geuren, maargoed, ik kan niet alles meenemen en bewaren šŸ˜‰ Wellicht een volgende keer!

En als laatste kocht ik dit Polarvide witte dekentje. Niet alleen om lekker warm onder te zitten maar het is ook een super mooie helder witte deken voor achtergrond voor productfoto’s. Dit dekentje is 130 cm x 170 cm dus nog vrij groot ook! Hij kan in de wasmachine en kost maar €2,79! Ook is hij er in veel andere kleuren trouwens.

Ik ben dus weer helemaal blij met mijn nieuwe kastjes, mijn bureau en de andere dingetjes die ik heb gekocht! Volgende keer ga ik zeker weer naar Ikea! Wat een super fijne winkel šŸ™‚

Lees ook:
On the wishlist: Ikea Malm
Mijn Ikea bureau met Hemnes opbouw van Ikea
Poedergeur van Ikea en andere favorieten waxmelts en kaarsen

Heb jij ook deze Ikea Alex kastjes? Of wil je ze nog graag hebben?

close

14 Reacties

 1. 18 april 2016 / 20:36

  ZĆ³ gaaf! ā™„ Ik wil dit ook graag als make-up tafel. 2x Alex en dan een blad erop xx

 2. 18 april 2016 / 13:19

  Wauw, dat ziet er mooi uit! Ik zou graag een make-up tafel en Alex kastjes van de IKEA hebben, maar helaas heb ik er momenteel geen plaats voor. De make-up geurkaars heb ik ook al eens gehad, een heerlijke geur hĆØ?
  Lees het laatste blogbericht van Vanessa – Rituals summer limited edition: The Ritual of KarmaMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   18 april 2016 / 15:29

   Ja die geurkaars vind ik super lekker šŸ™‚ heb ook nog nooit ergens anders die geurkaars gezien šŸ™‚

 3. 17 april 2016 / 21:47

  Erg leuk gedaan, dat brievenbakje heb ik ook maar dan in zilver. De geurkaarsen van Ikea zijn echt heerlijk, ik moet echt weer eens naar die winkel toe.
  Lees het laatste blogbericht van ricardo – 10x typisch mijn katten.My Profile

 4. 17 april 2016 / 16:37

  Echt heel erg mooi geworden. En de kaarsen bij de Ikea zijn echt heerlijk!
  Lees het laatste blogbericht van carolien – Nagellak stashMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   17 april 2016 / 17:54

   Ja Ć©cht! Ik was hiervoor nog maar Ć©Ć©n keer eerder bij Ikea geweest en toen had ik veel laten staan. Echt zulke lekkere kaarsjes hebben ze daar šŸ™‚

  • Mariska
   Auteur
   17 april 2016 / 17:53

   Ja eigenlijk wilde ik hem nog breder, maar dat kon niet in de auto, haha. Maar 150cm is echt een hele mooie maat, je kunt er zoveel op kwijt!

   • Femke
    17 november 2018 / 09:14

    Wauw dat wil ik ook! Prachtig gedaan!! De kastjes en opbouw kan ik vinden maar hoe het met dat losse blad, waar kan ik die vinden? En deze heb jij er niet los op liggen? En het opbouwdeel, staat die bij jou ook los?

    • Mariska
     Auteur
     17 november 2018 / 13:39

     Hi, ja het ligt er los op dat blad. Is een Linmon blad šŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.