AliExpress iPhone oplader in rose goud (staand!) eerste indruk

aliexpress iphone oplader

Sinds ik AliExpress heb ontdekt merk ik dat ik daar steeds sneller ga kijken voor handige gadgets en telefoonhoesjes zoals in mijn laatste AliExpress shoplog. Het enige nadeel vind ik dat je vaak zo lang moet wachten, dus dat je daar geen dingen moet bestellen die je heel snel nodig hebt. Ik zag ergens op een website van die staande opladers voor mobiele telefoons en dus ook voor iPhone. Nu heb ik nooit eerder een AliExpress iPhone oplader gekocht maar ik vond dit wel het proberen waard. Zo’n staande iPhone oplader vind ik dan wel weer leuk om op een bureau neer te zetten zodat je hem altijd in je zicht hebt.  Tenminste, ik vind dat leuk. Aan de andere kant ben je er wel weer sneller door afgeleid denk ik. Goed, ik bestelde de staande AliExpress iPhone oplader in het rosé goud en ga deze nu laten zien.

AliExpress iPhone oplader in rosé goud

aliexpress iphone oplader rose goud

En zo ziet deze rosé gouden oplader er van dichtbij uit. Het is een zogenaamde ‘docking station’ waar je je iPhone dus rechtop in zet. Je ziet het pinnetje van de oplader al zitten en dat zorgt ervoor dat je iPhone wordt opgeladen op het moment dat het snoer met USB aansluiting aangesloten is in je laptop, pc of gewoon met een stekker in het stopcontact. Over het algemeen laad ik het alleen op via het stopcontact omdat via een PC je minder ‘kracht’ hebt. Het heeft minder power dus word je telefoon veel langzamer opgeladen. Ik merk dat deze oplader mijn telefoon wel redelijk snel oplaad, wat lijkt op de ‘korte’ oplaadtijd met de originele oplader.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

aliexpress iphone oplader rose gold

De oplader vind ik een leuk ding en doet wat hij moet doen. Nu weet ik wel dat er vaak wordt gewaarschuwd dat je geen neppe producten moet gebruiken en alleen van Apple, maar op zich hou ik mij daar niet zo aan. Ik koop wat ik leuk vind en als dat een snoertje is van de Action of AliExpress dan is dat zo. De oplader blijft goed staan en ook je telefoon staat er stevig in als hij op een vlakke ondergrond staat zoals je bureau. Het USB snoer dat eraan zit is ongeveer tussen de 90cm en 100cm lang, wat natuurlijk heel fijn is.

Deze leuke AliExpress iPhone oplader is in verschillende kleuren verkrijgbaar zwart, goud en zilver. De oplader is geschikt voor elke iPhone die dit type aansluiting heeft om hem op te laden.

Je vindt de AliExpress iPhone oplader hier en ik betaalde er €2,82 voor.

Lees ook:
AliExpress telefoonhoesjes shoplog (en mooie kwasten!)
Mijn eerste mobiel en jonge kinderen nu
Mijn iPhone 8 plus, hoe bevalt ‘ie?
Refurbished iPhone 6 is zóveel goedkoper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *