Action Glow & Highlights palette

door Mariska

Jullie hebben mijn Action shoplog al kunnen zien met stationary items, maar ik kocht laatst bij Action ook het Action Glow & Highlights palette. Een palette met vooral highlighters waar ik al een hele tijd over twijfelde. Make-up vind ik steeds leuker om te proberen en te fotograferen en dit Action Glow & Highlights palette sprak me wel aan. Hij is er in koele kleuren in een blauwe verpakking en deze warmere kleuren zitten in een roze verpakking. Uiteraard kon ik niet wachten om foto’s te maken en te kijken wat de highligters zouden doen op mijn huid, in dit geval mijn arm.

Action Glow & Highlights palette

action glow & highlights palette

Het Action Glow & Highlights palette is een vrij standaard palette, strak vormgegeven en bevat 6 warme kleuren. De kleuren hebben namen wat ik persoonlijk erg leuk vind en deze kun je vinden op de achterzijde van de verpakking. De kleuren hebben vrij veel product als je het mij vraagt en zien er echt prachtig uit. Persoonlijk sprak dit palette mij meer aan dan de koelere kleuren.

action glow & highlights palette

Zo staat het op de achterkant van het palette zelf aangegeven. Hoewel ik persoonlijk vind dat de kleuren van de verpakking niet echt overeenkomen met de daadwerkelijke kleuren, is het wel leuk dat dit erop staat. Van links naar rechts heb je dus de kleuren: Angel White, Summer Sigh, Gentle Peony, Pale Marble, Soft Sand en Lush Terra. Leuke namen maar natuurlijk veel leuker om te zien wat de kleuren daadwerkelijk op je gezicht doen. In dit geval heb ik ze geswatched op mijn arm omdat mijn gezicht op dit moment geen make-up kan hebben. Het is zo droog, trekkend en totaal geïrriteerd. Ik ben er zeker van dat je op mijn arm de swatches ook goed kunt zien.

Angel White – Summer Sigh – Gentle Peony – Pale Marble – Soft Sand – Lush Terra

Ik blijf het lastig vinden om swatches goed te fotograferen en mooi uit te laten komen maar je krijgt zo wel een goed beeld van de kleuren. De kleuren voelen heel zacht aan en zijn goed aan te brengen. Je moet wel uitkijken voor fall out, dat kun je goed zien bij de laatste 2 kleuren. Hoewel het natuurlijk zo is dat je niet zó glimmend eruit wil zien met een van deze kleuren. Je brengt ze uiteindelijk subtiel aan waardoor de kleur veel minder intens zal zijn. De eerste vind ik vooral heel mooi, Angel White, met daarin een beetje een parelmoer glans. Je moet dus wel echt heel goed oppassen met de kleuren. Omdat er best wat pigment inzit (wat normaal goed is) loop je de kans dat je teveel product gebruikt en je de kleur te fel op je gezicht ziet.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Het is zeker een leuk palette waar mooie kleuren highlighters inzitten. Je krijgt 6 highlighters voor de prijs van €2,50 (rond die prijs). Mocht je deze kleuren niet mooi vinden dan vind je ook nog het Action Glow & Highlights palette in koelere kleuren in de blauwe verpakking. Mijn favoriet is zeker de eerste, Angels White, met daarin een mooie parelmoerglans.

Lees ook:
L.O.V. the matte x metallic eyeshadow palette
MUA Fire Vixen palette met 15 kleuren
LOV make-up update nieuwe producten
MUA Poptastic eyeshadow palette

Ken jij dit Action Glow & Highlights palette al?

Gerelateerde artikelen

14 reacties

TypischKim 19 februari 2018 - 19:48

Ik heb dit palette ook, en het blauwe palette. Ik vind ze erg mooi, en gebruik ze graag regelmatig.

Reageer
Maartje 14 februari 2018 - 15:27

Mooi zeg! Ik heb zelf een paar oogschaduw paletjes van de Action. Vind het best oke voor hoe weinig je ervoor betaald

Reageer
Maaike 13 februari 2018 - 00:07

Ik heb deze met de koelere kleuren. Erg goede kwaliteit voor zo’n prijsje 😀

Reageer
Deb 8 februari 2018 - 20:17

Mooi palette voor een leuke prijs! De kleurtjes aan de rechterkant zouden het ook erg goed doen als oogschaduw, ik denk dat ik ze zelf iets minder snel als highlighter zou gebruiken.

Reageer
Lesley 8 februari 2018 - 19:44

Mooi palette zeg! Ik ben benieuwd hoe deze kleuren op het gezicht staan. Ik heb gemerkt dat het qua toon toch vaak anders is op het gezicht dan op mijn onderarm. Iets wat daar heel mooi lijkt kan soms helemaal wegvallen in mijn gezicht. Ik denk dat sommige kleuren zelfs ook wel mooi als oogschaduw zouden zijn qua donkerte van de kleuren.

Reageer
Kelly 8 februari 2018 - 18:43

Ik vind hem er eigenlijk best goed uitzien! 🙂

Reageer
kim 8 februari 2018 - 11:55

Ik vind het palette er erg goed uitzien, zelf ben ik al bekend met de palettes en heb ik de koelere variant aangeschaft!

Reageer
Anneliese de Waal 8 februari 2018 - 07:20

Ik heb de palette met de donkere kleuren, gebruik ik iedere dag ??

Reageer
Dana 7 februari 2018 - 20:04

Ik heb hem inderdaad zien liggen maar vond de kleurencombi niet zo mooi 🙂

Reageer
Mariska 7 februari 2018 - 21:17

Die andere met koelere kleuren ook niet?

Reageer
PatriciaKleijn 7 februari 2018 - 17:49

Ik heb het inderdaad zien liggenen voor die prijs is het een mooi product zeker!

Reageer
Mariska 7 februari 2018 - 21:16

Ja voor deze prijs is het zeker leuk! 🙂

Reageer
Edith-Sofia 7 februari 2018 - 17:24

Mooi palette voor dat prijsje! Vind de kleuren erg mooi en wat een leuke kwastjes!

Reageer
Mariska 7 februari 2018 - 21:16

Die kwastjes heb ik via AliExpress, hier de link:http://bit.ly/2nJE27h 🙂

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.