You are here: Home » Contact 30plusvrouw/doormariska.nl

Contact 30plusvrouw/doormariska.nl

Wil je mij iets vragen, heb je een tip, feedback, een leuk idee of iets anders dat u me wilt laten weten? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier. Mocht je liever een email sturen dan kun je dit doen naar info[a]doormariska.nl

Mogelijke samenwerkingen

Er zijn verschillende samenwerkingen mogelijk. Denk hierbij aan:

  • het plaatsen van een betaalde link
  • samen een winactie opzetten
  • een banner op de homepage
  • het reviewen van een product
  • een andere vorm van adverteren kan altijd in overleg
  • Ik maak gebruik van de LinkPizza plugin, maar kan per link uitgeschakeld worden zodat het clean links blijven en geen affiliate links worden

Deze samenwerkingen zijn niet alleen mogelijk via doormariska.nl, maar ook via mijn Instagram, Twitter of Facebook accounts.

Mediakit

Ook heb ik een mediakit beschikbaar op de website van LinkPizza zodat je direct een advertorial kunt bestellen en de bezoekersaantallen kunt zien. De communicatie en betaling gaat dan via LinkPizza, wat het voor beide partijen gemakkelijker maakt. Ga naar mijn LinkPizza mediakit. U kunt mij natuurlijk ook zelf een email sturen voor de cijfers.

Iets toesturen

Ik sta open voor het ontvangen van persberichten die in de categorie beauty, lifestyle, selfcare en voor jezelf zorgen vallen. Dat is heel breed. Mocht je een product vrijblijvend op willen sturen dan kan dat naar onderstaand postadres. Als redactionele waarde gewenst is, dan kun je mij een mail sturen om het een en ander te bespreken.

30plusvrouw.nl is onderdeel van doormariska.nl staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder 81043104