Over mij

haarstuk krullen chi krultang

Leuk dat meer over mij te weten wilt komen en op de ‘over mij’ pagina terecht ben gekomen. Ik vind het leuk om te vertellen wie ik ben en wat ik doe, dus lees mee!

Wie ben ik en is Mariska?

Ik ben geboren op 20 augustus 1985 en dat maakt mij vandaag de dag 35 jaar. Geboren en (grotendeels) opgegroeid en Avenhorn en de Goorn en momenteel woonachtig in Enschede. Ondanks dat ik het niet had verwacht heb ik het enorm naar mijn zin in Enschede en mijn kater Vriendje denkt er ook zo over. Inmiddels is Vriendje alweer ruim 3 jaar bij mij nadat ik hem als kitten uit het asiel haalde. Hij doet zijn naam eer aan want we zijn sinds die tijd onafscheidelijk. Ik heb momenteel geen relatie, geen kinderwens en ik doe wat ik het liefste doe; mijn blog en Instagram bijhouden.

Wat doe ik in het dagelijkse leven?

As we speak heb ik een burnout en zit ik thuis. Heel veel energie heb ik niet, lichamelijk en geestelijk ben ik moe, maar mijn blog blijft mijn lichtpuntje. Er echt aan werken als een die-hard lukt mij niet, maar alle kleine beetjes die ik kan doen, doe ik zeker. Ik hoop dat dit, samen met mijn lieve kat Vriendje natuurlijk, mij snel weer helpt erbovenop te komen. Rustig aan en stap voor stap.

Wat wil ik uitstralen met mijn blog en social media?

Laatst schreef ik erover dat ik mezelf geen influencer vind en dat ook niet wil uitstralen. Ik wil mensen niet beïnvloeden, ik wil mensen informeren, mijn mening geven en inspireren. Zo schrijf ik openlijk over mijn Alopecia (haarstuk en haaruitval), schrijf ik over leuke en minder leuke persoonlijke dingen, budget producten en is parfum echt mijn ding. En dan heb ik het ook over een lekkere geur in huis van geurkaarsen en waxmelts. Ik vind het heerlijk om producten te testen en mijn mening erover te geven.

Ik hoor vaak van mensen dat zij de keuzes die ik maak ‘stoer’ vinden, maar zelf vind ik vaak van niet. De keuzes die ik maak zijn gebaseerd op mijn gevoel en hoe ik er zelf insta, zonder me te laten beïnvloeden door anderen.

Als je meer over mij wilt weten, samenwerken of iets anders wilt laten weten kun je contact met mij opnemen.