Over mij

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Leuk dat meer over mij te weten wilt komen en op de ‘over mij’ pagina terecht ben gekomen. Ik vind het leuk om te vertellen wie ik ben en wat ik doe, dus lees mee!

Wie ben ik en is Mariska?

Ik ben geboren op 20 augustus 1985 en dat maakt mij vandaag de dag 35 jaar. Geboren en (grotendeels) opgegroeid en Avenhorn en de Goorn en momenteel woonachtig in Enschede. Ondanks dat ik het niet had verwacht heb ik het enorm naar mijn zin in Enschede en mijn kater Vriendje denkt er ook zo over. Inmiddels is Vriendje alweer ruim 4 jaar bij mij nadat ik hem als kitten uit het asiel haalde. Hij doet zijn naam eer aan want we zijn sinds die tijd onafscheidelijk. Ik heb momenteel geen relatie, geen kinderwens, burn-out, diagnose alopecia androgenetica en ik doe wat ik het liefste doe; mijn blog en Instagram bijhouden.

Wat doe ik in het dagelijkse leven?

As we speak heb ik een burnout en zit ik thuis, maar begin ik daar langzaamaan weer uit te krabbelen. Ik ben weer in de rondte aan het kijken voor een passende baan en mijn blog en social media kanalen zijn mijn lichtpuntje. Daar ben ik het liefste mee bezig, elke dag weer. Langzaam word ik weer de oude en daar ben ik erg blij mee.

Wat wil ik uitstralen met mijn blog en social media?

Sinds 31 mei 2021 heb ik doormariska omgedoopt tot 30plusvrouw.nl. Als 30-plusser wil ik anderen inspireren met mijn persoonlijke verhalen, mijn ervaringen en natuurlijk ook beauty en lifestyle. Ik wil de hashtags #loveyourself en #selfcare meer aandacht geven, omdat van jezelf houden en jezelf in de watten leggen belangrijk is. Als je goed in je vel zit dan kun je naar mijn mening de hele wereld aan. Leef zoals jij dat wilt!

Als je meer over mij wilt weten, samenwerken of iets anders wilt laten weten kun je contact met mij opnemen.