Over mij

haarstuk krullen chi krultang

Leuk dat meer over mij te weten wilt komen en op de ‘over mij’ pagina terecht ben gekomen. Ik vind het leuk om te vertellen wie ik ben en wat ik doe, dus lees mee!

Wie ben ik en is Mariska?

Ik ben geboren op 20 augustus 1985 en dat maakt mij vandaag de dag 34 jaar. Geboren en (grotendeels) opgegroeid en Avenhorn en de Goorn en momenteel woonachtig in Edam. Ondanks dat ik het niet had verwacht heb ik het enorm naar mijn zin in Edam en mijn kater Vriendje denkt er ook zo over. Inmiddels is Vriendje alweer ruim 3 jaar bij mij nadat ik hem als kitten uit het asiel haalde. Hij doet zijn naam eer aan want we zijn sinds die tijd onafscheidelijk. Ik heb momenteel geen relatie, geen kinderwens en ik doe wat ik het liefste doe; werken in de online wereld.

Sinds midden 2019 heb ik de keuze gemaakt om de grote stap te maken, namelijk volledig voor mezelf gaan werken met een flexibele baan ernaast om de kosten te dekken mocht dit nodig zijn. Dit is voor mij een goede keuze geweest omdat ik nu de vrijheid heb waar ik al lang naar uitkeek. En deze vrijheid is prima te combineren met een enorm flexibele baan bij de bakkerij!

Wat doe ik in het dagelijkse leven?

Sinds ik voor mezelf ben heb ik ook besloten mijn wekker niet meer te zetten als dat niet nodig is. Ik start rustig op. Als ik wakker word check ik mijn telefoon, geef ik mijn kat eten (en doe hem zo nodig naar buiten), ga ik douchen en spring ik achter mijn laptop. Voor mij werkt dit uitstekend.

Als ik andere afspraken heb (persoonlijke of zakelijke) probeer ik die in de middag te plannen, want dan ben ik ‘s ochtends lekker op mijn gemak. Verder houd ik enorm van lekker thuis zijn en werken, creatieve dingen bedenken, bloggen en af en toe eens gek doen en eruit gaan in het weekend.

Wat wil ik uitstralen met mijn blog en social media?

Laatst schreef ik erover dat ik mezelf geen influencer vind en dat ook niet wil uitstralen. Ik wil mensen niet beïnvloeden, ik wil mensen informeren en inspireren. Zo schrijf ik openlijk over mijn Alopecia (haarstuk en haaruitval), schrijf ik over leuke en minder leuke persoonlijke dingen en heb ik ook beauty ontdekt. Ik vind het heerlijk om producten te testen en mijn mening erover te geven.

Ik hoor vaak van mensen dat zij de keuzes die ik maak ‘stoer’ vinden, maar zelf vind ik vaak van niet. De keuzes die ik maak zijn gebaseerd op mijn gevoel en hoe ik er zelf insta, zonder me te laten beïnvloeden door anderen.

Als je meer over mij wilt weten, samenwerken of iets anders wilt laten weten kun je contact met mij opnemen.