2   52
12   72
21   96
9   84
5   55
6   89
5   63
32   227
21   119
14   86

Over mij


Je wilt vast iets weten over mij en daarom ga ik je wat dingetjes vertellen. Stiekem kan ik mij in veel dingen niet echt identificeren met andere bloggers en als je verder leest denk ik dat je er wel achter komt waarom. Natuurlijk vind ze leuk, maar er is iets anders..

Ik ben..

Mariska en 29 jaar, klinkt oud maar ik voel me vrij jong. Samenwonen doe ik met mijn broertje die 2 jaar jonger is en ook hebben wij nog een zusje die 2 jaar jonger is dan mijn broertje. Sinds mijn 17e werk ik fulltime, aantal keer van baan veranderd en sindsdien sinds september 2004 fulltime werkzaam bij een redelijk bekend merk qua keuken apparatuur op de klantenservice. Daar zijn we service gericht bezig om klanten op weg te helpen, monteurs in te plannen en mensen te voorzien van prijsopgaven. Dit doe ik nog altijd met veel plezier en in mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn blog. Daarbij heb ik geen kinderwens.

Ik vind leuk.. 

Werken aan mijn blog in alle opzichten, blogs lezen, series kijken zoals Goede Tijden Slechte Tijden en Celblok H, boeren feestjes, mijn favoriete muziek is Nederlandse muziek en Normaal (juist ja, die van Oerend Hard) is mijn favoriete band. Verder bezoek ik graag de Zwarte Cross, zit ik graag op de bank met de laptop op schoot, met de tv aan, aan mijn blog te werken, maar ook vind ik met een klein groepje vrienden uitgaan ook erg leuk. Jagermeister Red Bull is mijn favoriete mixje en anders hou ik het gewoon op zoete witte wijn. Mensen helpen vind ik ook super om te doen.

Ik vind niet leuk..

Mensen die liegen mogen bij mij uit de buurt blijven, ook arrogantie kan ik niet hebben en mocht je jezelf in welk opzicht dan ook beter dan iemand anders vinden, dan vind ik je waarschijnlijk ook niet zo leuk. Sporten ligt ook niet op mijn pad maar zou ik eigenlijk wel moeten doen om af te vallen. Moeilijk doen om het moeilijk doen kan ik trouwens ook niet zo waarderen. Onnodig mensen pijn doen, in elkaar trappen en dat soort ongein hoef je bij mij ook niet mee aan te komen, dat is een ver van mijn bed show.

Wat heb ik zoal gedaan op school en werk?

Op de middelbare school heb ik eerst een agrarische kant gedaan en daar moest ik weg wegens, jawel, spijbelen. Man, ik was toen 14 en had geen idee. Later ben ik naar een andere school gegaan en heb daar mijn zorg & welzijn afgerond met alleen maar voldoendes, waarvan de hoogste een 9! Daarna heb ik een poging gewaagd om secretaresse te worden, maar dat was niets voor mij. Toen besloot ik dat ik gewoon wilde gaan werken en destijds had ik een bijbaantje bij de Mac Donalds. Daar heb ik een jaar fulltime gewerkt en daarna ben ik verder gaan zoeken. Na een paar korte baantjes ben ik bij mijn huidige baan terecht gekomen!

Wat wil ik nog gaan doen?

Op het moment dat ik dit schrijf is het januari 2015 en heb ik, in tegenstelling tot veel anderen, niet echt een bepaald doel of iets wat ik perse in mijn leven gedaan wil hebben. Ik heb een leuk appartement samen met mijn broertje, ben vrijgezel en vermaak me prima op deze manier. Ook een fulltime baan al meer dan 10 jaar en ja, wat heb ik te wensen? Dat klinkt raar, maar ik waardeer het kleine en ben blij met de dingen die ik heb. Het is niet vanzelfsprekend deze dingen te hebben. Dromen mag altijd natuurlijk. Het enige waar ik van droom is het financieel wat makkelijker te hebben. Dat je alle verplichte rekeningen kunt voldoen zonder je ogen dicht te knijpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.