Best gelezen artikelen 2018 en statistieken

kruidvat skin science derma sensitive serum dagcreme

Overal zie je de overzichtjes, best gelezen artikelen en andere recaps voorbij komen en ook ik doe er aan mee. Ik schreef al over wat ik mee wil nemen naar 2019, persoonlijke hoogte- en dieptepunten en de zakelijke hoogte- en dieptepunten. Best wel privé dingen die ik deel, maar dat vind ik leuk om te doen én ook leuk om te lezen bij andere bloggers. Jullie, mijn lezers, zien natuurlijk alleen wat ik deel en als ik alles wat persoonlijk is voor me houdt dan weten jullie niets van me. Dat is niet de bedoeling en ga dit ook veel vaker doen in het nieuwe jaar! Nu wil ik de best gelezen delen over 2018 en de statistieken. Laten we gaan kijken!

Best gelezen artikelen 2018

Het zijn veelal artikelen die ik al veel eerder schreef en nog steeds ontzettend vaak worden gelezen en super goed gevonden worden in Google. Er staan ook wat artikelen in die ik dit jaar schreef, maar over het algemeen doen oudere artikelen het beter.

1. DIY Transferpapier

2. Lidl dagcrème van Cien voor de droge gevoelige huid

3. Esteé Lauder Holiday Blockbuster

4. Lidl Paris Hilton stijltangen en krultang

5. Afvallen met Herbalife

6. Make-up spiegel met lichtjes van Action

7. Kruidvat Skin Science derma sensitive serum & dagcrème

8. Lavendel spray Action (net zoals Deep Sleep Dreamy Pillow Mist van The Body Shop?)

9. Catrice peel off nagellak review

10. Super leuke kleine tasjes voor het uitgaan

5 andere artikelen die net niet in de top 10 staan

Dit zijn 5 andere artikelen die het ook nog super goed doen in Google, maar die net de top 10 niet hebben gehaald. Ik word dagelijks nog wel gevonden op deze artikelen en dat is heel erg leuk om te zien natuurlijk.

1. Fotografie artikelen door Astrid – Verlaten panden

2. 6 tips om een goede product review te schrijven

3. Waarom ik ooit mijn rijbewijs kwijtraakte

4. 14 Facebook groepen waar je meer bezoekers door krijgt

5. Kleding inleveren bij H&M en krijg korting!

Statistieken

In totaal heeft mijn blog 109.213 pagina weergaven gehad waarvan 58.157 aan unieke bezoekers. De sites waarvan ik de meeste bezoekers ontving zijn eerst Facebook, dan Pinterest en dan Bloglovin. 42.526 bezoekers kwamen via mobiel, 26.438 via een desktop computer en 7386 via een tablet. Zo zie je maar dat het merendeel via mobiel komt! In Google ben ik het grootste gedeelte gevonden van de bezoekers, namelijk maar liefst 41.985 keer.

Aankomend jaar ga ik nog meer mijn best doen om nog meer te groeien. Dit jaar was gek met allerlei drukke perioden zoals een verhuizing waardoor mijn blog op de achtergrond geschoven werd en daarom ook veel bezoekers ben misgelopen. Ik geloof dat ik een goede start ga maken, de tijd daarvoor heb en zo goed als mogelijk mooie en betere content ga maken!

Ik wens je al het beste voor 2019 en hoop je natuurlijk terug te zien op mijn blog!

Lees ook:
Dit doe ik op een zondag
Mijn bullet journal en wat ik allemaal gebruik
Leuke en minder leuke dingen van begin 2018
Een nieuwe televisie onder de kerstboom?

6 Reacties

 1. 1 januari 2019 / 10:52

  Ik vind dat altijd leuk om te lezen, dit soort artikelen;-) Ik schrijf hem ook ieder jaar weer, alleen dit jaar heb ik bewust alleen de artikelen vermeld die ik dit jaar geschreven en gepubliceerd heb. Het valt mij namelijk ook op dat bepaalde artikelen die al langer online staan nog steeds het meest gelezen en goed gevonden worden via Google natuurlijk. Ik wens je alle goeds toe voor het nieuwe jaar, zowel persoonlijk als blog-gerelateerd;-)

  • Mariska
   Auteur
   1 januari 2019 / 19:36

   Ja, dat wilde ik inderdaad ook maar kwam er niet helemaal uit hoe ik dat zo kon filteren. Dit vond ik daarom ook wel leuk 🙂 Ik wens jou natuurlijk ook al het goeds! x

 2. 31 december 2018 / 17:59

  Leuk om te zien welke artikelen bij jou het meest gelezen werden dit jaar! En wat een mooie statistieken! Daar mag je absoluut heel trots op zijn.
  Ik wens je een heel mooi en succesvol 2019 toe.

  • Mariska
   Auteur
   1 januari 2019 / 19:33

   Zeker, ben ik ook, maar het kan altijd beter en daar ga ik mijn best voor doen 🙂 Dank je wel!

 3. 31 december 2018 / 17:02

  Leuk artikel! Ik heb totaal geen verstand van wat veel bezoekers aantallen zijn, maar dat zijn indrukwekkende aantallen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.