Catrice peel off nagellak review

catrice peel off nagellak

Vandaag mocht ik op een event komen van essence, Catrice en LOV. Daar werden de nieuwe producten geshowd, mochten we een face chart maken en werden we opgemaakt als we dat wilde. Aanwezig was make-up artist Amanda Rijff (haar boek). Zelf heb ik me niet op laten maken maar heb ik wel de mooie face chart gemaakt en natuurlijk lekker gegeten en foto’s gemaakt. Daar laat ik de foto’s nog van zien, maar kun je ook al een beetje zien op mijn Instagram account. Nu is het tijd voor het eerste nieuwe product, namelijk de Catrice peel off nagellak. Een nieuw product waar ik echt heel benieuwd naar ben. Eerder gebruikte ik voor glitter nagellak namelijk de NYC strip off base coat. Er komen meerdere kleuren, maar nu laat ik 03 When in doubt, just add glitter en 01 Stress does not go well with my polish.

Catrice peel off nagellak

catrice peel off nagellak

#PEELOFF GLAM EASY TO REMOVE EFFECT NAIL POLISH
Shine bright like a diamond! Innovatieve nagellak in coole tinten met glittereffect. Breng twee laagjes aan, laat drogen en geniet van je sprankelende nagels! De nagellak verwijder je snel en gemakkelijk zónder nagellakremover. Consumentenadviesprijs € 3,59.

Het zijn op en top glitter lakjes die wat mij betreft zo door kunnen voor de Kerst collectie. Dat zijn ze niet. De Catrice peel off nagellak is een nieuw product in de lijn van Catrice. Een veelbelovend product waar ik gelijk benieuwd naar was. De laatste tijd draag ik niet zoveel nagellak meer en dus ook geen glitter nagellak, maar ik weet wel dat glitter nagellak echt heel vervelend te verwijderen is. Zelf heb ik een voorkeur voor een dip & draai nagellak remover en dat gaat niet met glitter nagellak. Daarmee maak je zo’n potje ook helemaal onbruikbaar door de glitters die erin blijven plakken en het sponsje stuk maken. Catrice zegt dus eigenlijk dat met de Catrice peel off nagellak de glitter nagellak heel erg makkelijk verwijderd kan worden. Geen base coat meer gebruiken en in plaats daarvan dus alles in 1. Ik heb deze 2 kleuren geprobeerd en ga ik laten zien.

catrice peel off nagellak

Catrice peel off nagellak – When in doubt, just add glitter

catrice peel off nagellak when in doubt just add glitter
catrice peel off nagellak when in doubt just add glitter

Op het flesje van deze Catrice peel off nagellak staat dat je 2 dunne laagjes aan moet brengen en dat moet laten drogen. Als het droog is kun je het natuurlijk op je nagels laten zitten. De glitter nagellak is alleen niet geheel dekkend wat vaak het geval is. Met 2 dunne laagjes is dit ook niet het geval maar hij is wel mooi. Je kunt het ook opbouwen door nog meer lagen aan te brengen maar zelf vind ik dat niet echt een succes. Op de foto zie je dan ook 2 dunne laagjes op mijn nagels van deze goud/zilveren kleur. Het is een gemengde kleur dus niet een specifiek.

Catrice peel off nagellak – Stress does not go well with my polish

catrice peel off nagellak stress does not go well with my polish
catrice peel off nagellak stress does not go well with my polish 1 | DoorMariska
catrice peel off nagellak 3 | DoorMariska

Deze kleur Catrice peel off nagellak is een mooie paarsachtige kleur wat een beetje tegen oud roze aan zit vind ik. De glitters zijn wat grover en dekt dus op zich wel meer. Op de tweede foto heb ik ook weer de 2 dunne laagjes aangebracht die wordt aangeraden. Ook deze kun je mooi opbouwen als je wilt om het nog meer dekkend te laten maken. Zelf vind ik dat denk ik wel het mooiste.

Op de onderste foto laat ik zien hoe het eruit ziet als je de peel off nagellak eraf probeert te halen. En dat gaat echt heel erg gemakkelijk! Eigenlijk gemakkelijker dan ik had verwacht. Ik dacht namelijk dat het weer een belofte zou zijn zoals zovelen en dacht dat het niet zou gaan werken. Je hebt dus echt geen peel off base coat nodig om deze glitter nagellak makkelijk te kunnen verwijderen. Als je met een andere nagel over de nagel schraapt waar je de lak af wilt halen dan gaat dat heel snel en kun je het er allemaal af krijgen. Hiervoor heb je dus geen nagellak remover nodig. Al zal je wel precies te werk moeten gaan om echt alle kleine restjes te verwijderen, maar dat is dus zeker mogelijk!

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Deze Catrice peel off nagellak heeft me dus blij verrast zoals je merkt en naast deze 2 prachtige kleuren komen er nog meer kleuren aan. Deze liggen op dit moment nog niet in de schappen maar wordt (volgens mij) in augustus verwacht. Wat mij betreft dus zeker een aanrader als je graag glitter nagellak draagt en het gemakkelijk wilt verwijderen. De lakjes bevatten 11 ml aan product wat prima is.

Verkrijgbaar in:
01 Stress does not go well with my polish
02 Nail more, worry less
03 When in doubt, just add glitter
04 Girls bite back
05 Too glam to stay at home
06 Dance all night, sparkle all day
07 Polish, sleep, run, repeat
08 Think less, polish more

Lees meer Catrice artikelen
Glitter nagellak verwijderen
Zo krijg je meer volume in dun haar
Doelen die ik wil behalen

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook