Goodiebox december 2018 – The Reflection Box

goodiebox december 2018 the reflection box

Van Goodiebox ontving ik de Goodiebox van december 2018 met de naam The Reflection Box. Weer een leuke box met wat super leuke producten. In deze Goodiebox december 2018 The Reflection Box vind je producten van de merken Lord and Berry, Balance Me, GOSH, Rituals en Bellapierre Cosmetics. Oeh, ik ben benieuwd! Ik vind het sowieso erg leuk dat je iedere maand verrast wordt met zowel fullsize producten als kleinere verpakkingen zodat je nieuwe producten kunt ontdekken en je betaald niet direct de hoofdprijs. De waarde van de Goodiebox ligt altijd hoger dan dat je per maand betaalt voor de box en dat is fijn. Laten weg gaan kijken wat er in deze Reflection Box van Goodiebox zit.

Wat zit er in de Goodiebox van December 2018 – the Reflection Box?

goodiebox december 2018 the reflection box inhoud

Lord & Berry paillettes eye pencil

Zelf ken ik dit merk nog niet maar gebruik wel vaak een oogpotlood. Hij is enorm zacht als je hem aanbrengt en je kunt hem zowel op je bovenste ooglid als op je waterlijn aanbrengen, dat is fijn. Je moet er echter wel van houden omdat er zilveren glitter in dit oogpotlood zit. Misschien niet voor alledaags maar voor de feestdagen was het zeker een leuk idee of voor een ander feestje.
Fullsize – €16

Balance Me Vitamin C repair serum

Dit intens voedende serum van Balance Me verstevigt de huid, behandelt pigmentatie en zorgt voor een gelijkmatige teint. Na je normale dagelijkse reiniging kun je 2 pompjes van dit serum in je handpalm doen en vervolgens over je gezicht en nek deppen. Helaas zit er van dit serum een sample size bij van 30ml, dus je kunt hem niet goed testen (ik nu althans). Van mij had er wel een groter product in de Goodiebox van december 2018 mogen zitten. Het klinkt wel erg goed! Fullsize – €36 voor 30 ml.

Gosh effect powder

Van GOSH heb ik eigenlijk nooit zoveel gebruikt, zeker niet nu het minder makkelijk in Nederland verkrijgbaar is. In de Goodiebox december 2018 vind je een effect powder van GOSH. Dit is een oogschaduw met een long lasting effect en belooft te blijven zitten van ‘s ochtends tot ‘s avonds. Heb ik zelf niet geprobeerd dus helaas heb ik daar (nog) geen oordeel over. De kleur is wel erg mooi champagne achtig, licht roze. Fullsize – €10 en deze zit ook in de box.

Rituals Ritual of Ayurveda Dry Body Oil

Van Rituals heb ik nog niet zoveel geprobeerd dus was erg benieuwd naar deze olie. Er zit geen fullsize in, maar wel net een mooi formaat om te gaan proberen. Op te verpakking staat dat het geschikt is voor haar en lichaam en het toeval wilde dat ik net mijn haren rood geverfd heb. Dan kan het wel wat verzorging gebruiken dus besloot ik deze olie te gebruiken. Hij ruikt heerlijk lekker kruidig en maakt mijn haar glanzend maar het blijft ook echt lekker ruiken viel me op. Als je het op je lichaam aanbrengt ruik je die geur ook erg lang en je lichaam wordt lekker zacht. Ik ben blij dat dit product in de Goodiebox van december 2018 zit. Fullsize €19,50 voor 100ml en in deze Goodiebox zit een exemplaar van 30ml.

Bellapierre Cosmetics Pro concealer palette

Bellapierre heb ik weleens van gehoord maar ben ik niet bekend mee. In de box vind je een concealer palette met 3 kleuren concealer; groen, roze en een zalmkleur. Zo omschrijf ik het maar even. Deze heb ik zelf niet getest omdat ik nooit concealer gebruik. Ik vind dat ik dan ook niet echt een goed oordeel kan vellen hierover. Je vindt in de box het fullsize product die normaal gesproken een winkelwaarde heeft van €28.

Je kunt deze Reflection Box (Goodiebox december 2018) bestellen via de website van Goodiebox voor €19,95 en hiermee sluit je dan wel een abonnement af die je elk moment kunt opzeggen. En stay tuned, want ik mag deze box weggeven aan een volger šŸ™‚

Lees ook:
Goodiebox x Rituals
Wat zit er in de Goodiebox van september 2018?
JBL GO roze
Makeup Revolution Brow Tint taupe review

Heb jij ervaring met de Goodiebox?

12 Reacties

 1. 6 januari 2019 / 09:25

  Ik vind het echt een toffe box! Nu al 2keer ontvangen en wel echt heel blij mee. Benieuwd wat er de komende maanden in zit!

 2. 3 januari 2019 / 21:08

  Een droge olie, en dan ook van Rituals, die moet gewoon heel lekker ruiken, dat kan bijna niet anders.
  Ik ben echt fan van dry oils en die kan je zeker goed voor je haar gebruiken!
  Complimenten voor de kleurkeuze van je haar, mooie kleur en het staat je gewoon heel goed!

 3. 3 januari 2019 / 18:02

  Ik vind het een leuke en bruikbare inhoud. Allemaal spulletjes die ik daadwerkelijk zou gebruiken, op het concealer pallet na. Ik ben inmiddels al met mijn vierde tubetje Guerlain concealer bezig en ik geloof niet dat ik daar gauw vanaf zou stappen;-)

 4. 3 januari 2019 / 13:25

  Ik vind de Goodiebox een erg leuk concept, maar dit vind ik wel de minst leuke box qua inhoud die ik de afgelopen maanden heb voorbij zien komen x

 5. 3 januari 2019 / 11:32

  Wat een mooie inhoud! Ik heb zelf nog geen ervaring met Lord & Berry en Bellapierre. Vooral het oogpotlood van L&B lijkt me echt iets voor mij; ik vind het altijd leuk als een potlood iets extra’s heeft zoals de glitters en dat ze zacht zijn vind ik ook belangrijk. De ayurveda lijn van Rituals vind ik ook heerlijk. Ik had er een scrub van en vond Ć©m heerlijk ruiken en mijn huid bleef er dagen zacht van. Ga Ć©m zeker opnieuw halen!

 6. 2 januari 2019 / 21:23

  Ik ben niet super enthousiast over deze box, maar hij is zeker leuk!

 7. Anna Gerrie - Beautyonthefarm.nl
  2 januari 2019 / 21:16

  Leuke inhoud! De olie van Rituals klinkt goed, zo’n kruidige geur is wel lekker denk ik.

 8. 2 januari 2019 / 20:45

  Gave inhoud, zeker dat concealer palette ziet er goed uit. Ik vind concealer in die vorm zelf altijd wel prettig.

 9. 2 januari 2019 / 19:14

  Veel plezier met alles! Ik vind zulke boxen altijd erg leuk er uitzien, maar koop ze nooit omdat er vaak producten in zitten die ik nooit gebruik

  • Mariska
   Auteur
   2 januari 2019 / 19:23

   Daar heb je zeker gelijk in! Als er maar een paar producten inzitten die je wel gebruikt heb je natuurlijk je geld er al uit šŸ™‚

 10. Sonja Van de Sande
  2 januari 2019 / 18:37

  De merken herken ik wel, voorheen had ik de Beautybox en daar kwam ik ze ook tegen.
  Het enige wat mij trekt is het serum.

  • Mariska
   Auteur
   2 januari 2019 / 19:23

   Naar het serum ben ik ook wel echt benieuwd ja, die moet ik nog testen šŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.