Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Make-up spiegel met lichtjes van Action

make-up spiegel met lichtjes van action

Onverwacht kwam ik weer iets leuks tegen bij de Action! Namelijk een make up spiegel met verlichting. Zoiets had ik nog niet eerder gezien eigenlijk zoals we Action kennen is de prijs ook niet zo hoog. Hij belandde dus lekker in mijn mandje en nam hem mee naar huis. Omdat ik denk dat je dit wel leuk vind, oftewel veel mensen, laat ik hem zien op mijn blog. Misschien ben je op zoek of ben je er zelf gewoon langs gelopen. Kan ook natuurlijk! Een leuk spiegeltje met daarin 8 led lampjes.

Lees ook: DIY Cactus met lampjes van Action

Make up spiegel met verlichting van Action

make-up spiegel met lichtjes van action
make-up spiegel met lichtjes van action

Door de handige ingebouwde LED-lichtjes wordt het gehele gezicht belicht, zelfs in het donker. De spiegel is compact, uit- én inklapbaar, licht van gewicht en ideaal voor onderweg.

De make-up spiegel zit in een klein doosje die er wel leuk uitziet. Je kunt precies zien wat erin het doosjes zit en wat je ervan kunt verwachten. Ik verbaasde me zelf best wel dat het inclusief een batterij is. Normaal gesproken moet je die er altijd los bij kopen en dat is dus niet het geval. Vind ik wel een pluspunt! Al had ik dat natuurlijk kunnen lezen als ik verder had gekeken dan mijn neus lang is 😉
Achterop de verpakking vind je de informatie en kun je ook zien welke batterij erin hoort. Ook wordt er aangegeven hoe je het spiegeltje aanzet en waar de batterij precies zit.

make-up spiegel met lichtjes van action
make-up spiegel met lichtjes van action
make-up spiegel met lichtjes van action

Je hebt dus aan de ene kant een spiegeltje zonder de led lichtjes en de andere kant is de make up spiegel met verlichting. Hij is inderdaad heel compact, de led lampjes doen het goed, maar hij voelt wel een beetje goedkoop aan. Eigenlijk mag je daar natuurlijk niet over zeuren gezien de prijs 😉

Het knopje om de make-up spiegel met verlichting aan te zetten vind je aan de zijkant, waar de spiegel scharniert. Aan de andere zijde van het scharnierende gedeelte vind je een soort schroefdopje die je eraf kunt draaien en vervolgens de batterij vervangen. Kind kan de was doen 😉

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik vind het een leuk spiegeltje en inderdaad, hij werkt ook goed bij schemer en als het een klein beetje donker is. Voor de prijs ben ik er wel heel blij mee. Erg handig!
Deze make-up spiegel met lichtjes is verkrijgbaar bij Action voor €2,99. Zelf heb ik de witte, maar volgens de verpakking zou die er ook in het zwart en in het roze moeten zijn. Bij ‘onze’ Action lag hij bij de make-up afdeling.

Lees ook:
Action waterproof make-up remover (Alvira 2 Phase)
Action stationary shoplog (7 items voor nog geen 5 euro!)

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 Reacties

 1. Nailtalk
  30 juni 2016 / 11:15

  Jaaaaren geleden kocht ik daar eens een ronde spiegel met één zo’n lichtje. Vond het wel erg handig voor het epileren van mijn wenkbrauwen. Hij is inmiddels wel gebarsten etc dus dit is misschien wel een goede vervanger!
  Lees het laatste blogbericht van Nailtalk – What’s Up Nails – Fleur de Lis nail vinyls Nail ArtMy Profile

 2. Michelle
  29 juni 2016 / 22:05

  Zo grappig! Action heeft altijd teveel leuke dingen, haha… Ik heb er van de week nog een heerlijke hammam – handdoek gekocht.

 3. 29 juni 2016 / 17:41

  Hey Mariska,

  Wat een super handig en cute spiegeltje. Ik zoek sowieso nog zoiets, maar dan net iets groter haha.

  Liefs!
  Lees het laatste blogbericht van Astrid – Verlaten klooster met kerkMy Profile

 4. Eline
  29 juni 2016 / 17:39

  Voor die prijs kun je hem niet laten liggen, wat een schattig spiegeltje!
  Lees het laatste blogbericht van Eline – Bio-OilMy Profile

 5. Demi
  29 juni 2016 / 16:42

  Hij ziet er erg mooi uit, ik vind de uitstraling erg luxe. Het lijkt mij alleen totaal onhandig voor mij gevoel schijnt dat licht echt in mijn ogen.