Afvallen met Herbalife, hoe gaat het tot nu toe?

afvallen met herbalife

Zoals beloofd zou ik jullie iedere zondag op de hoogte houden van mijn vorderingen die ik boek door het afvallen met Herbalife . Eerder schreef ik nog dat ik een begin wou maken met het Ziekenhuis dieet om de grootste kilo’s eraf te halen, maar dat heb ik niet gedaan. Ik heb er voor gekozen om door te gaan met Herbalife. Coaching is voor mij belangrijk en goede coaches heb ik! Bij mij gaat dat via de sportschool en zij motiveren mij echt heel goed. Afgelopen vrijdagavond mocht ik weer wegen en ik was zo benieuwd hoeveel eraf was!

Lees ook: 6 redenen waarom afvallen niet lukt

Afvallen met Herbalife

Wat ik zo ongeveer per dag eet?

’s Ochtends begin ik met een shake. Dat klinkt voor sommigen misschien vies maar dat is het echt niet. Zelf heb ik de smaak vanille en ik vind dat je die best goed kunt mengen met dingen. Zo doe ik het shake poeder in een soort bidon, doe er 250ml Optimel bij (ik lust geen melk) en schud het goed door elkaar. Op die manier is het voor mij heel erg goed te doen en vind ik het nog lekker ook.

Zelf vind ik het vervelend om dit mee te nemen naar mijn werk. En daarbij hebben wij tussen de middag vaak lekker eten op het werk zoals kip uit de oven, aardappeltjes uit de oven, een Italiaanse bol met gewokte kip, uien en paprika bijvoorbeeld. Daarom heb ik er voor gekozen om dat gewoon te eten en de shake voor de middag dan in de avond op te drinken. Daarbij eet ik nog wel gezonde dingen tot ik vol zit. Maar de shake vult ook goed, dus automatisch eet je minder.

In de avond neem ik dus de shake en daarbij eigenlijk waar ik trek in heb, maar ik let er wel op of het kan. Zelf houd ik erg van eieren dus een lekker roerei bijvoorbeeld vind ik heerlijk. Ook heb ik daarnaast afgelopen weken een salade gedaan, brood en ook nog eens lasagne.

Als tussendoor in de ochtend eet ik vaak of 1 of 2 rijstwafels met 20+ smeerkaas of ik doe de smeerkaas of filet american op een Wasa volkoren cracker. In de middag eet ik vaak fruit en/of bouillon. Dit heb ik de laatste dagen gedaan met een sinaasappel. Heerlijk lekker fris! Ook deed ik een stukje sinaasappel in mijn flesje met water. Op die manier zitten de vitaminen erin en het is ook lekker fris te drinken.

En de resultaten tot nu toe?

En dan komen de statistieken natuurlijk! Zelf ben ik hier heel erg benieuwd naar natuurlijk. Na een week iedere dag te hebben gebruikt is mijn omvang bij mijn buik hetzelfde gebleven, maar is er wel bijna een kilo af! Het gaat dus goed en ook niet te snel. Te snel afvallen is natuurlijk nooit goed.
Het begin mag er dus zeker zijn! Zelf had ik gedacht dat ik het moeilijk zou vinden om dit vol te houden maar dit valt mij echt 100% alles mee. De bedoeling is om hier nog bij te gaan sporten, maar dat is nog een afweging die ik moet gaan maken. Je hebt natuurlijk niet een eeuwige geldboom ;) maar al met al met ik heel tevreden over dit begin.

Mocht je zelf afvallen met Herbalife willen proberen, dan kun je kijken wie een distributeur in jouw omgeving is en een 3 dagen try-out pakket vragen. Dit pakket kost €10,00. Hierin zitten shakes voor 3 dagen en capsules voor 3 dagen. Ik kan natuurlijk zeggen dat het makkelijk vol te houden is, maar dat is voor iedereen anders en zul je zelf moeten ervaren.

Volgende week zondag komt er weer een artikel online met de vorderingen! Afgelopen donderdag zijn al mijn maten opgenomen en ik hoop dat je daar toch wel verschil aan gaat zien zodat ik materiaal heb om te vergelijken :)

Lees ook:
Bananenbrood
Minder werken? Hier liep ik tegenaan
Hallo, ik hou gewoon van lekker eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *