Lidl Paris Hilton haar styling borstels en tangen

lidl paris hilton haardroger

Eerder schreef ik al eens een artikel over de stijltangen en borstels die Lidl verkocht met de naam van Britney Spears en nu is het de naam Paris Hilton die eraan verbonden is. Ook dit assortiment bestaat uit allemaal apparaten waarmee je je haar kunt stylen. Leuk gedaan zo voor de kerst! Ik heb een overzicht gemaakt met de Lidl Paris Hilton producten die nu in de winkels liggen, ik zag ze zelf gisteren ook liggen bij ons op het dorp, vandaar dat ik het idee kreeg om dit op onze blog te delen! :)

Lidl Paris Hilton Heteluchtborstel

lidl paris hilton heteluchtborstel

De styler heeft 2 gecombineerde verwarmings- en blaasstanden, met bescherming tegen oververhitting en de 2 verwisselbare opzetstukken verwissel je eenvoudig met het ‘Easy Lock’ systeem.
Paris Hilton heteluchtborstel – €12,99.

Lidl Paris Hilton Krultang

lidl paris hilton krultang

Deze krultang met keramische laag voor perfect mooie krullen. De tang warmt snel op en de LED-lichtjes geven daarbij de status aan. De tang heeft een diameter 25 mm en geeft een constante temperatuur 180 °C af. Doordat de kabel niet meedraaid is de krultang 360° draaibaar.
Paris Hilton Krultang – €12,99

Lidl Paris Hilton Multistyler

lidl paris hilton multistyler
lidl paris hilton multistyler 1

Wafels, krullen, slag of steil, het kan allemaal met deze multistyler. De styler heeft een keramische laag, 2 verwarmingstanden en is 360° draaibaar
Met het ‘Easy Lock’ systeem verwissel je eenvoudig de 7 verschillende opzetstukken: Stijltang, Grote krultang, Grote spiraal, Kleine krultang, Kleine borstel en Platte krultang.
Paris Hilton Multistyler – €17,99

Paris Hilton Haardroger

Haardroger met Ionentechnologie voor zacht en glanzend haar ionen zijn negatief geladen moleculen die positief, statische deeltjes neutraliseren; oftewel je haar wordt glanzend en minder statisch. De ionen komen vrij tijdens het drogen en omhullen je haar als een soort natuurlijke conditioner en zorgen voor zacht en glanzend haar.
Paris Hilton haardroger – €14,99

Paris Hilton Wafeltang

lidl paris hilton wafeltang

Wafeltang met keramische laag maakt de mooiste golfjes in het haar, de temperatuur is instelbaar in stappen van 20 °C, van 100-180°C en instelbare krulgrootte.
Paris Hilton Wafeltang – €19,99

Paris Hilton Stijltang

lidl paris hilton stijltang

De stijltang warmt snel op en heeft platen met een coating van keramiek en tourmaline kristallen, op het LCD-scherm is de temperatuur af te lezen en daarnaast geeft het scherm weer of de juiste temperatuur is bereikt en de tang klaar is voor gebruik. De temperatuur is variabel instelbaar van 100 – 180 °C met automatische uitschakeling na 30 minuten.
Paris Hilton Stijltang – €14,99

Paris Hilton Roterende heteluchtborstel

lidl paris hilton roterende heteluchtborstel

De roterende heteluchtborstel met keramiek coating kan rechts- of linksom draaien met één druk op de knop. De ionenfunctie zorgt voor glanzend en minder statisch haar. Met 2 verschillende verwarmings- en blaasstanden; met daarnaast ook een koudeluchtstand. De opzetstukken zijn afneembaar voor het gemakkelijk schoonmaken.
Paris Hilton Roterende Heteluchtborstel – €19,99

Lees ook:
Mijn favoriete producten van nu (stijltang, Lidl en Primark)
Lidl stijltang, krultang, multistyler en kwasten
Leuke tekst stempel van Lidl (budget!)
Lidl waterproof mascara van Cien

Deze Lidl Paris Hilton producten liggen nu in de Lidl winkels en zijn ook verkrijgbaar online in de Lidl webshop!