Super leuke klein schoudertasje voor het uitgaan Chanel tas look a like

kleine tasjes voor het uitgaan

Tasjes voor het uitgaan. Altijd als ik een avondje uit ga neem ik een klein tasje mee. Een klein schoudertasje tasje die ik over dwars kan dragen met dus een lang koord. Laatst had ik dat tasje ook mee en kwam erachter dat lange koord zo goed als bijna los was. Er waren helaas een paar steken losgelaten waarmee het koord vast zat aan het tasje. Hij hangt nu letterlijk aan een zijden draadje ;) Het is dus tijd voor een andere en nu dat ik toch aan het rondkijken ben leek het me leuk om de tasjes op een rijtje te zetten. Leuke kleine tasjes voor het uitgaan! Mocht je ook op zoek zijn kijk dan vooral eventjes mee :) Inclusief een Chanel tas look a like .

klein schoudertasje voor het uitgaan

Studded Crossbody Chain Bag – Chain Strap Crossbody – Quilted Faux Leather Crossbody

Dit soort tasjes vind ik dus enorm leuk! Eigenlijk vind ik stiekem de zwarte het leukste en dan met een soort van ketting die je dus draagt. Zwart is eigenlijk altijd wel een hele veilige kleur, vandaar dat ik de roze er ook bij heb gezet. De vorm vind ik ook enorm leuk, ook met zo’n ketting en óók in zwart verkrijgbaar, haha. De prijzen zijn leuk, zo rond de €20,00 en dat is helemaal goed te doen.

kleine tasjes voor uitgaan
TOV ESSENTIALS CROSSBODY -Cross body black gold – Valentino Crossbody

Van deze 3 is de rechtsboven mijn absolute favoriet, maar ook rechtsonder vind ik enorm leuk. Zelf hou ik namelijk wel van kettinkjes, franjes en dat soort tierlantijntjes. Zowel aan tasjes als aan schoenen. Mijn favorietjes dus. De eerste tas is taupe van kleur en heeft dus ook een soort hanger met franje eraan. Dat in combinatie met de taupe kleur vind ik ook zo leuk. Zwart is veilig, maar ook taupe vind ik niet zo heel lastig te combineren op zich. Het is een vrij neutrale kleur.

Lees ook
Valentino Girello handbag, zwart met gouden accenten
Cowboylaarzen van Zalando
AliExpress telefoonhoesjes shoplog (en mooie kwasten!)
Wat zit er in mijn Playboy make-up tasje?