Top 10 best bezochte artikelen 2016

katten mok radbag

Overal zag ik de top 10 beste blog artikelen en het leek me leuk om dit ook te doen. Niet heel origineel, maar wel heel leuk om zo’n overzicht te laten zien en zelf op terug te kijken :) Het zijn dus veelal artikelen die meegenomen zijn van de oude blog en waarvan sommige dus na al die jaren nog steeds ontzettend goed scoren in Google. De titels zijn klikbaar gemaakt, dus je kunt zo naar het artikel gaan.

10: Dingen waarvoor ik altijd naar de Action ga

Dit artikel schreef ik zomaar een keer, niet gepland. Ik was weer eens bij Action geweest voor veel onnodige dingen vooral en bedacht me dat ik ook regelmatig wél naar de Action ga met een doel. Er zijn bepaalde dingen die ik daar dus alleen koop. Douchegel bijvoorbeeld, sokken (ook soms Primark), geurkaarsjes en dat soort dingen. Ik maakte dus een hele lijst met waarom ik perse naar Action ga ;)

9: 14 Facebookgroepen waardoor je meer bezoekers krijgt

Facebook is een van mijn grootste verkeersbronnen naast Google. Je weet dat ik graag tips geef over het bloggen en mijn ervaringen deel en dat deed ik ook in dit artikel. Mijn artikelen deel ik het meeste op Facebook in de groepen die ik in het artikel noemde. Daardoor krijg ik ook veel verkeer denk ik :) Zeker een aanrader om even te kijken en te checken of het ook iets om jouw bezoekersaantallen omhoog te krikken.

8: Maybelline the falsies push up drama mascara

Deze mascara ontving ik en schreef ik een review over. In mijn ogen niet een artikel die heel erg speciaal is, maar ik word er nog heel erg veel op gevonden. Alleen maar leuk natuurlijk! En dit ook terwijl het zeker niet mijn favoriete mascara is. Zo zie je maar dat er ook een ‘doodgewoon’ artikel tussen kan staan die niet heel speciaal is :)

7: NYX winkel in Amsterdam

Ik weet nog precies dat ik dacht: “oh, laat ik dit persbericht maar eens delen!”. Niets bijzonders, maar meer van dan heb ik weer eens een persbericht gedeeld. Ook deze scoort nog steeds heel erg goed in Google en verdient dus een 7e plek. Ook nooit verwacht. In mijn ogen is dit ook niet een heel speciaal artikel, maar blijkbaar zijn er veel mensen op zoek naar de NYX winkel in Amsterdam. Snap ik ook wel, het zijn hele mooie producten én ze hebben daar volgens mij ook alles uit het hele assortiment.

6: Lidl stijltang, multistyler en kwasten

Dit artikel dateert uit 2014, toen ik zag tijdens een bezoek bij Lidl, dat ze dus dit gingen verkopen. Het was in samenwerkingen met Britney Spears. Jaarlijks scoort dit artikel ook erg goed, vorig jaar ook al. Nu heeft het zomaar weer een piek, maar denk dat dit komt omdat er nu een lijn is met deze producten in samenwerking met Paris Hilton. De collectie met Paris Hilton vind je hier. Leuk om te zien!

5: Zo kun je als blogger je geld verdienen

Dit is wel een van mijn favoriete artikelen en denk ook van jullie ;) Hij scoorde hoog, al had ik die niet helemaal zien aankomen. In dit artikel geef ik je tips hoe je als blogger je geld kunt verdienen. Sommige dingen zullen je misschien totaal niet liggen en van sommige dingen had je misschien geen enkel idee. Ik heb het zo goed mogelijk geprobeerd uit te leggen voor jullie! Als je vragen hebt mag je me ook altijd mailen :) Het gaat onder andere over Google Ads en geld verdienen met affiliate marketing.

4: DIY transferpapier

Dit is zelfs een artikel die nog geschreven is door Kimberley van Mamavanelara.nl! Met haar runde ik een aantal jaar geleden de blog nailsandlifestyle.com. Daar is dit artikel toen ook op verschenen en scoort nog steeds (boven verwachting) goed in Google. Super goed zelfs! Vind het altijd wel leuk. Dagelijks wordt onze blog er dan nog heel erg veel op gevonden, ondanks dat de foto’s niet eens meer werken.

3: Bloggers, Youtubers en bekende mensen op Snapchat

Hoewel ik denk dat Snapchat nu nog wel leuk is, maar meer overgenomen wordt door Instagram Stories, is dit ook een artikel die enorm veel gelezen wordt. Ik heb eens een lijstje gemaakt met de bekende mensen die ik volgde op Snapchat. Inmiddels zijn dit er heel veel minder omdat ik door de bomen het bos niet meer zag. Op een gegeven moment kijk je lang niet alles meer. Toch blijkt het nog steeds enorm populair te zijn, al denk ik dat lang niet iedereen meer gebruik maakt van Snapchat.

2: Fotografie artikelen door Astrid – verlaten panden

Deze verdient de 2e plaats dubbel en dwars! Een tijdje is Astrid van sentinelli.nl gastblogger op mijn blog geweest en schreef zij over fotografie. Het artikel over het fotograferen van verlaten panden scoort enorm hoog! Logisch, want het zijn ook echt prachtige plaatjes die zij heeft geschoten. Dankjewel Astrid! :) Er zijn nog veel meer artikelen die zij schreef over fotografie en die kun je vinden in de categorie fotografie!

1: Kleding inleveren bij H&M

Me stipt op nummer 1, net als het jaar hiervoor, het artikel over H&M Conscious, het inleveren van oude kleding bij H&M. Nooit geweten dat dit zo’n populair artikel zou worden én ook zou blijven. Als je kleding inlevert bij H&M krijg je een tegoedbon die je weer kunt gebruiken bij het aanschaffen van nieuwe kleding. Alle informatie die je daarvoor nodig hebt vind je in het artikel dat ik schreef :) dagelijks komen hier dan ook tientallen bezoekers op binnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *