Overzicht fotografie artikelen Miss Sentinelli

by Mariska

Astrid is al enige tijd een gastblogger op mijn blog en heeft daarom ook al heel wat mooie artikelen online weten te zetten. Ik kan me voorstellen dat als je me net volgt, je nog niet alles hebt gezien en daarom zet ik alle artikelen die Astrid op mijn blog heeft gezet, op een rij zodat je alles nog eens terug kunt zien. Op haar eigen blog deelt zij trouwens niet alleen fotografie artikelen maar ook artikelen over beauty, lifestyle en komt er regelmatig een leuke winactie voorbij. Check haar blog hier .

Overzicht fotografie artikelen Miss Sentinelli

Bijzondere verlaten huisjes
Verlaten kerken, kapelletjes en kloosters
Prachtige verlaten en vergane trappen
Hoe bewerk ik mijn foto’s?
Echte vergane glorie
Natuurfotografie
Prachtige architectuur
Wanneer de natuur vergane plekken overneemt
Watervallen en stroomversnellingen fotograferen
Lightpainting met staalwol
Straat- en portretfotografie
Avondfotografie
Verlaten panden

Alle artikelen heb ik gelezen en elke foto heb ik bekeken. Ik vind het echt enorm indrukwekkend wat je allemaal tegenkomt bij het fotograferen van verlaten panden bijvoorbeeld. Hele mooie dingen maar ook zie ik op foto’s regelmatig dingen op foto’s waar ik de rillingen van krijg. Ik ben nog steeds blij dat Astrid destijds JA heeft gezegd op mijn vraag of zij eens in de maand een artikel wilde schrijven voor mijn blog. het eerste artikel is van februari 2015, dus dat betekent dat zij alweer een jaar hier op de website bezig is! :) Hopelijk blijft zij nog lang mooie artikelen en foto’s maken. Dankjewel Astrid! :)

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?