Mannen in pak, sexy?

Laatst schreef ik in een artikel dat ik mannen in pak toch wel erg aantrekkelijk vind. Het heeft iets.. En dat in combinatie met een heerlijk parfum is natuurlijk altijd welkom! šŸ˜‰ Als je op kantoor werkt dan zul je wel weten en zien dat er vaak mannen in pak rondlopen. Soms alleen voor een afspraak, maar soms ook gewoon iedere dag. Dat is natuurlijk gewoon bedrijfskleding als je het zo bekijkt. Als ik aan bedrijfskleding denk, dan denk ik gauw aan iets als een Mac Donalds, Burger King of andere horecakleding. Maargoed, mannen in pak lopen dus in bedrijfskleding en dat is mijn conclusie, haha! Ik kijk dus liever naar een mooi pak als een verplicht pak met een logo bijvoorbeeld. Laat dat duidelijk zijn šŸ™‚

Niet alleen mannen in pak, maar ook vrouwen

Er zijn ook functies waarbij je je als vrouw iedere dag in een net pak dient te hijsen. Zelf hou ik hier persoonlijk niet van, maar bij een van mijn vorige baantjes was dit jaren geleden wel een must. We moesten allemaal een maatpak aan laten meten en op het moment dat we in de showroom stonden om klanten te helpen moesten we dit aan. En dit inclusief hakjes en een sjaaltje. Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik dit totaal niet ben, het past in geen enkel opzicht bij me, maar ik moest. Je zult wel begrijpen dat ik maar al te blij was toen dit niet meer nodig was, haha! Nu kan het natuurlijk erg mooi staan en zijn er zeker vrouwen die het perfect staat. Zou jij in pak willen lopen op je werk?

Formeel of casual?

We weten allemaal dat formeel netjes is, dus echt in pak. Als je je gaat verdiepen in corporate fashion, daar vind je dus formele kleding, maar ook cashual kleding en op maat gemaakte collecties voor als je bijvoorbeeld in een hotel werkt. Mooie blouse, mooie broek en mooi strikje voor. Een strik vind ik altijd ook wel erg leuk staan! Zelf hou ik wel meer van de casual kleding. (ik typte dus automatisch casHual, zoals de blognaam šŸ˜‰ ) Ik ben wel benieuwd van welke stijl jullie houden als het om bedrijfskleding gaat. Zie je de bediening bij jouw favoriete restaurant bijvoorbeeld het liefst in casual kleding lopen? Of houden jullie meer van mannen in pak en vrouwen in pak?

Lees ook:
Linkerarm onder de tattoos
Ik kijk altijd eerst in de sale en aanbieding
De herfst begint bijna.. ga voor herfst proof!
New in: Stoere Sendra boots van Omoda uit de nieuwe collectie

7 Reacties

 1. 31 december 2016 / 10:40

  Hangt wat van de situatie af. Ik hou wel van casual. Veel mannen staan ook een beetje onnozel in pak. Maar een knappe man in pak is natuurlijk onweerstaanbaar…
  Lees het laatste blogbericht van Falderie – Visitekaartjes bij MOOMy Profile

 2. 31 december 2016 / 10:30

  Haha ik let hier niet zo op, sommige mannen zien er Ć©cht goed uit in pak… Maar mij doet het niet zoveel hoor!

 3. 30 december 2016 / 21:20

  Mijn vriend loopt zo vaak in een pak dat het gewoontjes is geworden haha.

 4. 30 december 2016 / 20:50

  Zelf houd ik wel van een man in pak. Maar dan moet het pak wel echt goed aansluiten en zitten. Zelf moest ik voor mijn opleiding vaak een pak aan en dat vond ik heeelemaal niks.

 5. 30 december 2016 / 20:31

  Een pak of niet doet mij ook niet veel, ik vind een man leuk of niet. En als je maar genoeg op kantoor hebt gewerkt, dan wordt je vanzelf volledig blind voor pakken. haha

 6. 29 december 2016 / 16:34

  haha als het koppie maar leuk is heb ik altijd gezegd. Mijn vriend liep het liefst met een muts op zijn hoofd, koptelefoon op en onderuit gezakt zat die daar dan in de kantine lekker nonchalant te wezen. Ik hou niet van te glad en te kak, als mijn vriend zijn haar een beetje heeft gedaan, wit shirt en spijkerbroek aan heeft en een lekkere parfum op heeft dan vind ik het helemaal hot! haha

 7. 29 december 2016 / 15:43

  Maakt mij niet zoveel uit waar de bediening in loopt, zolang het eten maar lekker is, haha. Het is wel fijner als je kunt zien wie bij de bediening hoort. Maar kleding zoals bij de McDonald’s of Burger King vind ik echt niet mooi.
  Lees het laatste blogbericht van Denise – Bah, spelfouten! Deze blog bezoek ik niet meer!My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.