Mannen in pak, sexy?

Laatst schreef ik in een artikel dat ik mannen in pak toch wel erg aantrekkelijk vind. Het heeft iets.. En dat in combinatie met een heerlijk parfum is natuurlijk altijd welkom! ;) Als je op kantoor werkt dan zul je wel weten en zien dat er vaak mannen in pak rondlopen. Soms alleen voor een afspraak, maar soms ook gewoon iedere dag. Dat is natuurlijk gewoon bedrijfskleding als je het zo bekijkt. Als ik aan bedrijfskleding denk, dan denk ik gauw aan iets als een Mac Donalds, Burger King of andere horecakleding. Maargoed, mannen in pak lopen dus in bedrijfskleding en dat is mijn conclusie, haha! Ik kijk dus liever naar een mooi pak als een verplicht pak met een logo bijvoorbeeld. Laat dat duidelijk zijn :)

Niet alleen mannen in pak, maar ook vrouwen

Er zijn ook functies waarbij je je als vrouw iedere dag in een net pak dient te hijsen. Zelf hou ik hier persoonlijk niet van, maar bij een van mijn vorige baantjes was dit jaren geleden wel een must. We moesten allemaal een maatpak aan laten meten en op het moment dat we in de showroom stonden om klanten te helpen moesten we dit aan. En dit inclusief hakjes en een sjaaltje. Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik dit totaal niet ben, het past in geen enkel opzicht bij me, maar ik moest. Je zult wel begrijpen dat ik maar al te blij was toen dit niet meer nodig was, haha! Nu kan het natuurlijk erg mooi staan en zijn er zeker vrouwen die het perfect staat. Zou jij in pak willen lopen op je werk?

Formeel of casual?

We weten allemaal dat formeel netjes is, dus echt in pak. Als je je gaat verdiepen in corporate fashion, daar vind je dus formele kleding, maar ook cashual kleding en op maat gemaakte collecties voor als je bijvoorbeeld in een hotel werkt. Mooie blouse, mooie broek en mooi strikje voor. Een strik vind ik altijd ook wel erg leuk staan! Zelf hou ik wel meer van de casual kleding. (ik typte dus automatisch casHual, zoals de blognaam ;) ) Ik ben wel benieuwd van welke stijl jullie houden als het om bedrijfskleding gaat. Zie je de bediening bij jouw favoriete restaurant bijvoorbeeld het liefst in casual kleding lopen? Of houden jullie meer van mannen in pak en vrouwen in pak?

Lees ook:
Linkerarm onder de tattoos
Ik kijk altijd eerst in de sale en aanbieding
De herfst begint bijna.. ga voor herfst proof!
New in: Stoere Sendra boots van Omoda uit de nieuwe collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *