Maybelline Sky High mascara review

marybelline sky high mascara

Deze Maybelline Sky High mascara wilde ik enorm graag proberen omdat het helemaal een hype is. Ben gek op mascara en altijd op zoek naar de beste mascara. Dus zo gezegd zo gedaan en ik kocht deze Maybelline Sky High mascara om te kijken of het bij mij ook zo goed zou gaan werken als iedereen beweert. Dat lees je in mijn review!

Lees ook: Catrice Lift Up volume & lift mascara waterproof review

Maybelline Sky High mascara

Ga voor eindeloos lengte en volume met de Maybelline Lash Sensational Sky High Very Black Mascara. Met deze mascara ga je voor wimpers met een sky high impact. De Maybelline Lash Sensational Sky High mascara is een lengte mascara die daarnaast zorgt voor natuurlijk ogend volume. Het flexibele, kunststof borsteltje heeft de vorm van een punt zodat zelfs de kleinste en kortste wimperhaartjes worden meegenomen. Deze puntvormige borstel is bij uitstek geschikt om korte wimperharen lengte te geven. Vanuit elke hoek lijken je wimpers langer. De formule is verrijkt met bamboe-extract voor eindeloos lange wimpers, zonder ze te verzwaren

De huls vind ik helemaal mooi! Deze is een beetje paars/roze van kleur (vind het lastig te beoordelen) en de letters liggen er bovenop in een beetje rosé kleur. Het ziet er wel wat chique uit in mijn ogen. Verder is de huls gewoon van plastic en is het wat dat betreft niet speciaal. Maar wel mooi vind ik 🙂

De mascara van Maybelline heeft dus een flexibel en kunststof borsteltje. Zelf ben ik erg fan van de borsteltjes die van kunststof zijn omdat ik toch heb ervaren dat die het meeste volume geven. En dat is bij deze mascara toch wel het geval. Het borsteltje is fijn flexibele waardoor je heel gemakkelijk je wimpers kunt voorzien van een mooie laag mascara. Het borsteltje helpt mij ook goed om mijn wimpers te separeren. Normaal kies ik echt voor 2 laagjes maar nu denk ik dat ik aan 1 laagje zelfs wel genoeg heb! Kijk maar mee.

Dit is de mascara met maar 1 enkel laagje. Je ziet dat het mijn wimpers mooi omhoog laat staan en goed uit elkaar haalt. Aan de ene kant zitten ze een beetje aan elkaar maar dat ligt aan mijn wimpers. Of ik dit een aanrader vind? Ja zeker! De mascara is alleen niet helemaal budget. Je betaalt er rond de €17,50 voor wat best een prijs is. Vaak verkrijgbaar bij de drogisterij of bol.com.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook