dingen waarvoor ik áltijd naar Action ga

by Mariska

Dat Action een van mijn favoriete winkels is zal jullie vast en zeker niet verbazen. Ik bedoel, je hebt er echt zoveel leuke spullen, is vaak lekker goedkoop en het assortiment is ook best wel breed. Een probleem is dat wanneer je niets nodig hebt en toch naar Action toe gaat, je altijd wel met iets thuis komt (of drie tassen vol) wat je dus eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Dat heb ik vaak. Ook hebben ze de laatste tijd vaak make-up en ik betrap mezelf erop dat ik graag dingen meeneem om te testen voor m’n blog bijvoorbeeld. Goed, hier vind je 15 dingen waarom ik áltijd naar de Action toe ga.

…. dingen waarvoor ik áltijd naar Action toe ga

ding waarvoor ik naar action ga

1. Sokken
Hebben ze ladingen van liggen en lekker goedkoop ook. Zelf interesseert het me echt niet wat voor sokken ik aan heb eerlijk gezegd, dus hoi Action.

2. Leggings
Op de foto zie je een thermo legging en die bevalt echt prima! Het is een soort maillot qua dikte, lekker warm, maar dan zonder het ‘voeten’ gedeelte. Snap je wat ik bedoel? Ook schijnt hij niet door wat ik ook altijd wel fijn vind.

3. Wasmiddel
Dit dus zeker! Bij Action is wasmiddel vaak toch wat goedkoper als bij de supermarkt.

4. Wasverzachter
Precies om dezelfde reden. Het scheelt toch snel een paar euro en daar hou ik van. Ik geef het liefst niet teveel geld uit en vind wasverzachter vaak wel iets luxe.

5. Telefoonhoesjes
Als blogger wordt je soms wel eens doodgegooid met mailtjes of je geen telefoonhoesjes wilt uitzoeken.. wat ik (persoonlijk) wel heel leuk vind, maar ik ga toch ook vaak naar Action. Van die simpele siliconen hoesjes kosten daar vaak nog geen €2,00. Ik heb ze in zwart, wit, roze en doorzichtig. Hartstikke handig. Voor veel modellen en verschillende uitvoeringen.

6. Hoeslakens
Oké, normaal deed ik dit altijd. Ik heb nu een boxspring van 1.60 breed en je hebt daar dus gewoon GEEN hoeslakens van die maat. Alleen 1.40 of 1.80. Maar normaal gesproken ging ik daar wel altijd voor naar de Action. Ook niet zo heel duur.

7. Decoratie
Ze hebben zoveel leuke dingen voor in huis dat ik het overzicht soms een beetje kwijt raak. Probleem is vaak dat ik niet kan kiezen en alles wil, maar het is natuurlijk wel een keer genoeg. Je kunt niet alles in huis kwijt. Maar leuke dingen hebben ze zeker.

8. Kaarsjes en waxinelichtjes
Ik ben dol op geurkaarsjes en waxinelichtjes en die koop ik dus ook altijd bij Action. Lekker goedkoop en er zitten heerlijke geuren tussen. Buiten mijn Hema Cedar geurkaars om dan hè, want die koop ik nog steeds bij Hema.

9. Kerst spullen
Tegenwoordig vind je deze er bijna al in de zomer.. nee, maar ook hebben ze altijd wel heel veel leuke dingen voor de kerst. Afgelopen jaren hadden we sinds tijden weer eens een kerstboom en hebben daar hele leuke dingen geshopt. Ook zoals altijd lekker goedkoop. Hoef je het dus niet op te bergen en kan je het zo de prullenbak in donderen om volgend jaar weer nieuwe te kopen.

10. Batterijen
Batterijen vind ik dus normaal gesproken altijd best wel te duur. Zeker van die Duracell die je dan bijvoorbeeld in de supermarkt koopt. Bij Action heb je goedkopere merken of de ‘duurdere’ merken voor een lagere prijs. Prima hoor voor de afstandsbediening en mijn externe flitser bijvoorbeeld.

11. Douchegel
Zelf hou ik heel erg van Dove douchegel en die hebben ze eigenlijk altijd wel bij de Action. Ook weer goedkoper dan in de supermarkt. Boeit mij het nou of het er in het Duits, Frans of Zweeds op staat hoe je douchegel op moet smeren?

12. Shampoo
Idem. Ik weet zelf wel hoe ik shampoo moet gebruiken en aan het uiterlijk van de verpakking zie je wel een beetje wat erin zit. Anders trek je de dop open en ruik je even. Prima te doen.

13. Schrijfwaren
Pennen, potloden, stiften.. ook hier ga ik voor heen als ik het nodig heb. Al heeft mijn broertje laatst zo’n 10.000 pennen besteld met reclame voor z’n bedrijf.. dus wij zitten weer even geramd.

14. Longdrink glazen
Ik hoef echt geen glazen van een of ander duur merk of bij een of andere interieurshop vandaan. Glas is glas, je drinkt eruit of het flikkert stuk op de grond. Niks bijzonders..

15. Kleding
Oké, ik koop niet altijd kleding bij Action omdat ze soms gewoon geen leuke dingen hebben. Wel heb ik een aantal truien daar gekocht, blousejes of hemdjes. Soms hebben ze daar echt wel leuke dingen. En daar geldt ook weer voor; hoezo zou ik veel geld uitgeven voor iets wat ik ook goedkoper kan aanschaffen? Merkjes interesseren mij dus echt 0.0.

Lees ook:
Action & trekpleister shoplog (dienblad, cooling mat & lip smacker!)
Action Glow & Highlights palette
Favoriete webwinkels (en fysieke winkels) + de gouden tip!
Action stationary shoplog (7 items voor nog geen 5 euro!)

Waarvoor gaan jullie altijd naar de Action?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?