NYX opent winkel in Amsterdam Kalverstraat

nyx winkel amsterdam

Op 10 november opent de eerste NYX winkel in Nederland op de Kalverstraat in Amsterdam! NYX Professional Makeup staat bekend om kwalitatief hoogwaardige, professionele make-up tegen betaalbare prijzen. Beautyliefhebbers en make-up artists omarmen de producten al lang, maar kunnen nu voor het eerst losgaan in een échte winkel.

De NYX winkel wordt een ware snoepwinkel voor beautyjunkies. In de winkel ervaar je een nieuwe shopbeleving door onder andere een interactieve NYX Beauty Bar waar je tutorials van internationale topvloggers kan bekijken en de make-uptechnieken gelijk kan toepassen. Daarnaast kan je in de winkel offline de online community van NYX Professional Makeup ontdekken. Bijvoorbeeld bij de Shadow Bar, waar je via een digitaal scherm zelf een eigen oogschaduw palette kan samenstellen. Uiteraard kan je in de winkel ook terecht voor persoonlijk beautyadvies van een NYX make-up artist.

Bij de opening zullen topvloggers Manon Tilstra en Jessie Maya een grote rol spelen. Op 11 november staan ze in de winkel voor een meet & greet. Bovendien vliegt Instagram-icoon en groot NYX-lover Karen van @Iluvsarahii (3,1 miljoen volgers) speciaal naar Nederland voor een meet & greet in de gloednieuwe NYX Professional Make-up store. NYX Professional Make-up store opent haar deuren in de Kalverstraat in Amsterdam. Dit wil je niet missen, be there

Dit nieuws wilde ik wel graag met jullie delen! NYX is een merk die je heel vaak voorbij ziet komen op beautyblogs en daarbij hebben ze ook hele mooie en betaalbare producten.

NYX is nu al verkrijgbaar bij Douglas en heeft echt hele mooie producten!

Lees ook:
Grootste Lush filiaal in Nederland, den Haag!
Pretty Vulgar bij Douglas
Vegan make-up kwasten van Hema
Favoriete webwinkels (en fysieke winkels) + de gouden tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *