Maybelline the Falsies push up drama mascara

by Mariska

Maybelline the Falsies push up drama mascara. Een beautyblogger wil ik mezelf zeker niet noemen, maar mascara is toch wel iets wat ik heel erg graag test. Voornamelijk omdat mascara het product is dat ik zo goed als dagelijks gebruik en daar ook wel kieskeurig in ben eigenlijk. In een pakketje dat ik ontving zat de Maybelline the Falsies push up drama mascara en daar was ik benieuwd naar! Deze heb ik nu een aantal dagen getest en het is nu tijd om mijn ervaringen te delen met deze mascara in een review.

Lees ook: Garnier Micellair reinigingswater (waterproof make-up!)

No more worries! Maybelline introduceert de Push Up Drama. Een rijke, creamy fomule voor een intense oogopslag in slechts enkele bewegingen. Tientallen formules en borsteltjes zijn de revue gepasseerd voor het Maybelline New York team overtuigd was van de nieuwe Push Up Drama. Het resultaat? Een push up borsteltje met gepatenteerde cup-shaped borstelhaartjes die de wimpers liften in een hoek van 45 graden terwijl de rijke formule op basis van polymeren en soft wax dramatisch volume creëert. De cups fungeren als een reservoir voor de mascaraformule om zoveel mogelijk product aan te brengen in één beweging en de flexibele wand van het borsteltje zorgt voor het push up effect. The closest thing to falsh lashes, vanaf nu gewoon in jouw makeuptasje. Breng de mascara van de wortel tot de punt aan voor een optimaal resultaat.

Maybelline the Falsies push up drama mascara

maybelline the falsies push up drama mascara

De huls vind ik heel erg mooi qua kleuren en ziet er niet goedkoop uit. Vooral de kleuren rood en roze maken het leuk. Bij het rode gedeelte zit de dop die je eraf draait en waar het borsteltje tevoorschijn komt. Op het moment dat ik de mascara voor het eerst in mijn hadden had dacht ik dat aan de onderkant bij het roze gedeelte er ook nog iets zou zitten, iets wat je vaak ziet bij een ‘2 stappen’ mascara, maar dit bleek niet het geval. Je hebt dus maar één stap en dat zit onder de rode dop.

maybelline the falsies push up drama mascara

En dit is het rubberen borsteltje wat er tevoorschijn komt. Zelf heb ik hier een beetje een haat / liefde verhouding mee. Het kan heel fijn werken, maar ik kan hier altijd minder precies mee werken. Met zo’n borsteltje lijk ik altijd wel sneller en meer te knoeien. Ook heb ik liever een borsteltje met wat langere haartjes. Maar over deze mag ik niet klagen, het werkt fijn.

maybelline the falsies push up drama mascara 3
Links één laagje – rechts twee laagjes

Normaal ben ik wel iemand die van vollere wimpers houd, mits dit ook goed op te bouwen is en je geen rare fratsen krijgt. Met een laagje vind ik het er op zich goed uit zien, al had ik wel op iets meer product gehoopt. Rechts heb ik een tweede laagje aangebracht toen de eerste laag droog was en dit is het resultaat. Ik ben niet geheel ontevreden maar je moet dus wel uitkijken voor klontjes. Het goed ‘doorkammen’ van mijn wimpers gaat helaas niet zo fijn als ik had gehoopt. Liever heb ik iets langere haartjes aan het borsteltje.

Conclusie

De mascara werkt fijn en brengt fijn aan. Ook het borsteltje is fijner dan ik had verwacht, gelukkig! Zelf hadden de ‘haartjes’ wat langer gemogen en had er bij de eerste laag wat meer product af mogen komen. Hij geeft niet af en blijft de hele dat prima zitten. Je moet wel uitkijken met klontjes (of dat ligt aan mij ;) ) In principe is hij goed op te bouwen met een tweede laagje, maar vergeet dan niet je wimpers goed door te kammen zodat je de klontjes zoveel mogelijk kunt vermijden.

Maybelline the falsies push up drama mascara is onder andere verkrijgbaar bij bol.com  en kost €15,49.

Lees ook:
LOV make-up update nieuwe producten
Essence Instant Volume Boost mascara waterproof

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?