Lidl stijltang, krultang, multistyler en kwasten

lidl multistyler britney spears

Gisteren liep ik weer eens in de Lidl-shop.nl  en zag een krantje hangen dat ze vanaf 18 december wel heel erg leuke spullen in de winkel hebben! Er is om de paar weken wel iets leuks en vanaf 18 december heb je dus makeup kwasten en een fohn! Dat is nog niet alles want er zijn nog meerdere leuke dingen. Ik laat ze je zien in deze post. Een Lidl Britney Spears lijn!

Beauty Banners

Lidl Britney Spears stijltang, krultang, multistyler en kwasten

lidl fohn britney spears

Ionentechnologie: voor glanzend, minder statisch haar, koudestand, 2 snelheden en 3 verwarmstanden, Slank blaasmondstuk en diffuser voor meer volume. Deze fohn kost €12,99.

lidl britney spears haarborstel

Ook zijn er verschillende soorten haarborstels die bij deze collectie horen. Deze kosten €1,99 per stuk.

lidl britney spears haarborstel

2 snelheden en verwarmstanden, 360° draaibaar scharnier, 2 verwisselbare opzetstukken. Deze kost €12,99.

lidl krultang britney spears

Keramische laag, Krulgeleiders voor eenvoudiger indraaien, Constante temperatuur (170°C), 360° draaibaar scharnier, Diameter: 20 mm. Deze kost €12,99.

Keramische laag, 2 verwarmstanden, 360° draaibaar scharnier, 7 verwisselbare opzetstukken. Deze kost €16,99.

lidl stijltang

Keramische laag, Instelbare temperatuur (100-180°C), 360° draaibaar scharnier. Deze kost €12,99 per stuk.

lidl makeup kwasten

Dit zijn de kwasten die er verkrijgbaar zullen zijn. Er staat niet duidelijk bij welke kwast waarvoor is, maar daar kun je natuurlijk zelf heel makkelijk achter komen. Deze kosten €2,99 per stuk.

lidl makeup kwasten 1

En ook zijn deze kwasten én wimperkruller daar nog bij verkrijgbaar. De producten uit dit kleine assortiment zijn €1,99 per stuk.

Of het het geld waard is kan ik natuurlijk niet zeggen, maar steeds vaker werken de budget producten ook heel erg goed! Kijk als voorbeeld maar naar de Action bijvoorbeeld. Het kost bijna niets en werkt gewoon prima. Deze prijzen zijn qua elektrische apparaten misschien wel iets duurder, maar nog steeds niet de hoofdprijs. Denk dat dit best het proberen waard is. De multistyler vind ik bijvoorbeeld wel een heel interessant apparaat met al die opzetstukken erbij. Het enige nadeel is dat het altijd heel erg snel op is bij dit soort acties. Wees er dus snel bij!

Bekijk ook de Lidl beauty producten en Lidl Paris Hilton