Pupa Vamp mascara en oogpotlood review

pupa vamp mascara en oogpotlood

Eerder deze week liet ik mijn bestelling van beautyfashionshop zien en daarbij zat ook de Pupa Vamp mascara. Hierover heb ik al veel goede verhalen gelezen en zelf heb ik hem eigenlijk nooit gekocht. Tot ik hem nu uit kon kiezen en hem zelf kon uitproberen voor mezelf en natuurlijk de review voor op mijn blog. Deze Pupa Vamp mascara zat in een hele mooie goudkleurige etui samen met een oogpotlood wat natuurlijk een hele leuke en handige combinatie is. Als het gaat om mascara ben ik toch wel heel erg kieskeurig en daarom ben ik zoals altijd ook weer benieuwd hoe een nieuw te testen mascara uit gaat pakken op mijn wimpers en of dat het mijn favoriet aller tijden, de Rock Couture mascara van Catrice, gaat vervangen. Kijk en lees mee als je net zo benieuwd bent als ik.

Pupa Vamp mascara

pupa vamp mascara en oogpotlood

Pupa Vamp Mascara: is een mascara in de kleur zwart die de wimpers volume en lengte geeft. De mascara is gemakkelijk aan te brengen door de crèmige textuur en het zandlopermodel mascara borsteltje.

De combinatie van de Pupa Vamp mascara, het oogpotlood en de etui vind ik dus heel erg leuk. Lekker feestelijk en mooie kleuren die bij elkaar passen. Dit vind ik ook leuker dan alleen een mascara. De verpakking vind ik bij elkaar leuk, maar ook de uitstraling van de mascara zelf ziet er wel leuk uit. Het rode label van Pupa is goed zichtbaar en de mascara belooft de wimpers volume en lengte te geven. Ik ben altijd voor volume en lengte, alleen dan ook écht volume en lengte. Zelf hou ik van de wat meer aangezette en ‘dikkere’ wimpers wat bij sommigen weer een zogenaamde ‘no-go’ is. Ieder z’n smaak zullen we maar zeggen. Bij het testen was ik dan ook benieuwd of deze mascara doet waar ik naar op zoek ben; zonder al te veel poespas mooie aangezette en volle wimpers. Leuk om te te testen! Deze mascara is trouwens niet waterproof en ik gebruiker liever wel waterproof mascara’s omdat deze mijn wimpers meer gekruld houden door de dag.

pupa vamp mascara borstel

Het borsteltje vind ik niet heel erg interessant en eigenlijk een ‘normaal’ borsteltje. Het is gewoon een doorsnee borsteltje met zachte haartjes en niet een van hard plastic met kunststof  ‘stekels’. Zo noem ik ze maar even. Dit soort borsteltjes hebben vaak wel mijn voorkeur. De vorm van het borsteltje loopt in het midden smal toe, waarvan ik eerlijk gezegd niet zo goed weet waarom dat is. Zolang er maar genoeg product op zit dat in zo min mogelijk lagen mij geeft waar ik naar op zoek ben. Dit borsteltjes lijkt dat wel te doen, hoewel het in de praktijk net iets tegenvalt. Na zo’n laag of 2/3 krijg ik ongeveer het gewenste effect.

pupa vamp mascara wimpers | DoorMariska

Ik vind dat de Pupa Vamp mascara zijn werk goed doet en hoewel het lijkt of mijn wimpers wat aan elkaar plakken valt dat best wel mee. Dit zijn meerdere lagen en je moet er wel goed op letten dat het geen echte klontjes gaat vormen. Met 1 laagje separeert de mascara goed en met meerdere laagjes op zich ook wel, als je het maar goed laat drogen voor de volgende laag. Ondanks dat deze Pupa Vamp mascara niet waterproof is lijkt hij mijn wimpers wel een groot gedeelte van de dag gekruld te houden, wat ik ook belangrijk vind.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

pupa mascara

De Pupa Vamp mascara komt bij mij wel goed uit de verf moet ik zeggen en ben blij verrast. Eerlijk is eerlijk en het zal niet de Rock Couture mascara van Catrice vervangen, maar het is zeker een goede vervanger als ik eens iets anders wil. Het oogpotlood past er goed bij en is ook intens zwart. Helaas vervaagd die in de loop van de dag wel een beetje, maar dat vind ik ook niet erg.

Deze Pump Vamp mascara is onder andere verkrijgbaar op pupa-makeup.nl, beautyfashionshop en bol.com. De prijs van deze kit is €19,95 bij beautyfashionshop, wat een mooie prijs is voor dit setje.

Lees ook:
Lidl waterproof mascara van Cien
W7 absolute lashes mascara
Wat zit er in mijn Playboy make-up tasje?
FRIDAY – het mascara abonnement

Heb jij de Pupa Vamp mascara al eens geprobeerd?

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook