Ik bestelde Bourjois, Pupa en Payot bij Beautyfashionshop.nl

beautyfashionshop bestelling payot kit

Bourjois, Pupa en Payot, ik bestelde producten. Je kunt wel merken dat ik veel meer met beauty bezig ben de laatste tijd. Het trekt steeds meer mijn aandacht en ik vind het ook wel leuk om te doen. Zo kocht ik mijn allereerste Makeup Revolution kwasten set om het nog beter onder de knie te krijgen. Van Beautyfashionshop.nl  kreeg ik laatst een mail met de vraag of ik een aantal dingen op de webshop wilde uitzoeken. Dat leek me een leuke kans om weer iets te bestellen wat ik kon testen al vind ik dat best wel lastig om te kiezen. Er is dan zoveel keuze! Uiteindelijk had ik een keuze gemaakt en deel ik de artikelen die ik heb gekocht. Een aantal foto’s heb je trouwens al gezien in het artikel over mijn nieuwe Canon 40mm lens.

Bestelling bij beautyfashionshop.nl, Pupa, Payot en Bourjois

beautyfashionshop bestelling pupa vamp mascara en oogpotlood

Over Pupa heb ik al veel goede verhalen gehoord en ook over de Vamp! mascara. Deze kit zag ik online staan en besloot deze ook te bestellen. Ik ben nogal kieskeurig als het gaat om mascara en omdat hier zoveel goeds over verteld wordt wilde ik hem hebben. De leuke bijkomstigheid is natuurlijk de etui en dat er een oogpotlood bij zit. Ook oogpotlood gebruik ik de laatste tijd weer vaker dus dit was een leuke toevoeging. Ook bestelde ik dit oogpotlood los nog extra erbij. Uiteraard ga je de mascara nog voorbij zien komen op mijn blog.

beautyfashionshop bestelling makeup studio highlighter

Ook koos ik voor een highlighter in Powder Champagne van het merk Make-up Studio. Van Make-up Studio heb ik alleen eens nagellak geprobeerd dus hier ben ik ook wel benieuwd naar. Highlighter is wel zo’n product dat ik nu bijna iedere dag draag en vind het leuk om daarmee te experimenteren. Deze lijkt alleen wel wat bruingoud dus even kijken hoe dat uitpakt op mijn gezicht. Mooi is ‘ie zeker!

beautyfashionshop bestelling bourjois lipstick

Ook bestelde ik een lipstick van Bourjois. Ook van Bourjois heb ik eigenlijk nooit echt iets geprobeerd, behalve vroeger want toen kocht ik alleen maar mascara van Bourjois en af en toe eens nagellak. Deze Bourjois lipstick heeft de naam Rose Neon en hij is inderdaad wel heel fel roze. Ik vond hem leuk voor erbij en als ik er uiteindelijk niets mee ga doen of dat hij mij niet staan dan geef ik hem weg aan iemand die het wel leuk vindt. Al vind ik dit soort kleuren sowieso leuker met wat meer zon op een dag ;)

Als laatste bestelde ik deze set van Payot met verschillende producten. De crème trok mij het meest aan omdat mijn gezicht met deze koude dagen echt heel erg droog en trekkerig aanvoelt. Deze crème heb ik er nu een aantal keer opgesmeerd en het lijkt een hele voedende crème die mijn gezicht lekker voedt en zacht doet aanvoelen. Heerlijk dus! De 2 andere producten heb ik nog niet geprobeerd maar ga ik natuurlijk zeker doen. Payot was mij tot kort ook onbekend maar laatst las ik bij verschillende bloggers erover dus was ik benieuwd geraakt naar de producten.

Ken jij de producten van Pupa, Bourjois en Payot al?

Lees ook:
Make-up studio nagellak
Clarins Instant Definition Mascara
Essence wake up & make-up producten
Action adventskalender met Max & More producten (spoiler)

Van welke producten zou je een review willen zien?