FRIDAY – het mascara abonnement

friday mascara abonnement

Mascara delivered to your doorstep: FRIDAY mascara abonnement
Alle mascara gebruiksters komen vanaf dit voorjaar helemaal aan hun trekken. Het nieuwe, Nederlandse merk FRIDAY lanceert als eerste make-up brand vanaf 1 mei 2016 het Friday Mascara Abonnement. FRIDAYmascara.com zorgt ervoor dat jouw favoriete mascara MET het door jou zelf gekozen, persoonlijke borsteltje iedere keer in de brievenbus valt.

Lees ook: Essence super curl volume mascara eye opening

EASY DOES IT

Met het mascara abonnement van FRIDAY hoef je nergens meer over na te denken; je ontvangt je nieuwe mascara zo vaak jij wilt. Zo kun je meer tijd besteden aan het vinden van een killer outfit, dansen tot de zon opkomt of knutselen met de kids. Mascara in de brievenbus is niet alleen super easy maar keer op keer ook een verwenmoment voor jezelf. Je betaalt per keer en niet vooraf. Iets om naar uit te kijken en dus voortaan altijd verse mascara ….

CREATE YOUR OWN

Eindelijk die ene mascara gevonden die precies belooft waar jij naar op zoek bent, .. maar heeft het borsteltje net niet de perfecte vorm voor jouw ogen of lengte van je wimpers. Bij een FRIDAYmascara.com abonnement kun je kiezen uit 6 verschillende soorten waanzinnige mascara’s en daarbij kun jij jouw favoriete borsteltje kiezen. Met 6 verschillende mascara’s en 8 fantastische borsteltjes, zijn de combinatiemogelijkheden eindeloos! FRIDAY mascara is ‘As Personal As It Can Get’.

WHAT’S YOUR TYPE (OF MASCARA)?

• OOPS !! Volume: Niet te veel drama, gewoon precies genoeg volume
• I WANT MORE … Extreme Volume: Mega volume waar niemand omheen kan
• YOU’RE ON … Curling: Eindeloos gekrulde wimpers
• LOVE ME NOW !! Define & Length: Voor grandioze blikvangers
• BRING IT ON !! All-In-One: Een beetje van alles … als je niet kan kiezen
• BIG SPLASH … Waterproof: Blijft zitten, ook in die Hollandse regenbui … op de fiets

De mascara’s zijn ontwikkeld in Europese laboratoria en getest door Make-up professionals.

FRIDAYmascara.com | make every day feel like FRIDAY …
BRUSH MANIA

De 6 FRIDAY mascara’s kun je combineren met 1 van de 8 unieke borsteltjes. Je krijgt standaard FRIDAY’s favourite brush of je kunt uit een van de andere borsteltjes kiezen. Zo creëer jij je eigen mascara. Er is geen enkel ander mascara merk dat deze mogelijkheid van ‘mix & match’ biedt. FRIDAY weet dat je geen dag zonder mascara kan; dus deze zekerheid heb je vanaf nu. At least your mascara will never let you down!

friday mascara abonnement

No 1: Een dik borsteltje met veel fijne haartjes zorgt voor mega volume. Plaats de borstel tegen de wimperrand en werk uit met zig-zag bewegingen. Maximise the volume!
No 2: Dit borsteltje zorgt voor perfecte separatie van alle wimperhaartjes en gelijkmatige verspreiding van je mascara dankzij de spitse vorm en de flexibele haartjes.
No 3: Het gebogen borsteltje slaat geen wimperhaartje over en geeft een onweerstaanbare lift! Het puntje van de borstel is perfect om accenten aan te brengen.
No 4: Een rubber borsteltje voor multi-using: Zet de bolle kant tegen je wimper aan voor volume en gebruik de platte kant for ultimate length and definition.
No 5: Innovatief borsteltje met drie bolletjes voor volume, lengte en definitie tot in de puntjes. Door de unieke vorm plakken de wimpers niet tegen elkaar aan.
No 6: Voor een intense killer look: de fijne haartjes zorgen voor volume en de stuggere haartjes voor shaping van de wimpers. Layer away!
No 7: Au naturel is prachtig. Een gelijkmatig rubberen borsteltje voor een natuurlijk resultaat. Met slechts één beweging creëer je zichtbaar langere en perfect gescheiden wimpers.
No 8: Ga je voor zowel krul als een natuurlijke look? Dan is dit jouw toverstaf. Laag voor laag word je look mooier en krachtiger door de holling in het unieke rubberen borsteltje.

HOOK ME UP het mascara abonnement

Een FRIDAYmascara.com abonnement met het door jou persoonlijk gekozen borsteltje is slechts €10,50 per verzending (incl. verzendkosten). Een FRIDAY mascara met ‘Our favourite standard Brush’ kost slechts €9,50 per keer. Je krijgt je favoriete FRIDAY mascara thuisbezorgt in de brievenbus volgens de door jou aangegeven frequentie:

• EXTREME mascara abonnement: Maandelijks een mascara
• NORMAL mascara abonnement: Iedere twee maanden een mascara
• LIGHT mascara abonnement: Iedere 3 maanden een mascara
Een FRIDAYmascara.com abonnement kan op ieder moment gepauzeerd worden … en je kunt altijd wisselen van mascaraformule en/of borsteltje. Je betaalt per keer en niet vooraf, member worden is eenvoudig en binnen een minuut geregeld.

CATCH ME BY SURPRISE

Make every day feel like FRIDAY. Met het abonnement van FRIDAY ontvang je niet alleen je favoriete mascara en het borsteltje van jouw keuze, maar ook altijd iets extra’s; namelijk het vrijdag gevoel. FRIDAY wil graag verrassen, iedere dag mag toch als vrijdag voelen? The FRIDAY experience is een re-usable design verpakking met je mascara en een sympathiek gebaar. Of dat nu een extra cadeautje is of een recept voor een heerlijke cocktail, FRIDAY verrast !!

RETURN TO SENDER

FRIDAY mascara abonnement roept haar abonnees op om de gebruikte, oude FRIDAY mascara’s terug te sturen. De retour gezonden mascara’s worden op een
milieuvriendelijke manier gerecycled. Bij het terugzenden van 6 FRIDAY mascara’s ontvang je als beloning één gratis mascara. Hiervoor
kunnen klanten de envelop gebruiken waarin de mascara is geleverd.

Ken jij het Friday mascara abonnement al?

Lees ook:
Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof
W7 Wild Lash mascara

Geverifieerd door MonsterInsights