Catrice ICONails Johnny Deep & Ready to grape off

catrice iconails johnny deep en ready to grape off

Na de Catrice Spectra nail polish is het nu weer tijd voor 2 andere kleuren nagellak die ik meenam. Weer 2 kleuren die ik zelf ook zou gaan dragen. Van de Catrice ICONails had ik zelf nog niks geprobeerd dus ik was zeker benieuwd naar de structuur en de kwastjes. De flesjes op zich ogen wel op een bepaalde manier een klein beetje luxe vind ik. Hebben ze leuk gedaan! Ik nam Catrice ICONails Johnny Deep & Ready to grape off mee om te laten zien op mijn blog. Beide kleuren zijn kleuren die ik zelf ook zou dragen niet geen kleuren die naar 1 keer ergens onder in een lade verstoffen.

Catrice ICONails Johnny Deep

catrice iconails johnny deep

Catrice ICONails Johnny Deep heeft behalve de leuke naam ook wel een mooie kleur. De kleur is een beetje grijsblauw en doet mij altijd denken aan regen, haha. Niet negatief, maar ik vind de kleur wel leuk om te dragen in de donkere dagen. Ik denk alleen dat ik evengoed niet snel naar de kleur zal grijpen ondanks dat ik hem wel leuk vind. Johnny Deep dekt op zich goed, maar je hebt wel echt 2 laagjes nodig. Met 1 laagje zie je op sommige plekken je nagels er nog doorheen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Op de foto draag ik ook 2 laagjes en dan is de dekking gewoon goed zoals je ziet. De droogtijd is normaal.

Catrice ICONails Ready to grape off

catrice iconails ready to grape off

Catrice ICONails Ready to grape off is denk ik wel mijn favoriet van de 2 kleuren. Bordeauxrood vind ik vaak toch wel chique staan en heeft gewoon een mooie aparte rode gloed. Kan eigenlijk altijd wel gedragen worden, maar het staat natuurlijk nog mooier bij hele nette kleding voor als je bijvoorbeeld naar een feestje gaat. Dit is dan ook een kleur die ik wel redelijk snel zou gaan pakken. Ready to grape off lijkt wel iets beter te zijn qua dekking, maar ook zijn 2 laagjes wel het mooiste zoals op de bovenste foto. Dan is de dekking gewoon optimaal.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

catrice iconails johnny deep en ready to grape off

Beide kleuren zijn leuk, de flesjes stralen toch een beetje luxe uit en als je de bovenste wat vierkante dorp eraf haalt dan krijg je een fijn dun kwastje die fijn vasthoudt. De kwast is precies goed van maat en de structuur van de nagellak is gewoon prima. Dekt goed met 2 laagjes, droogtijd is normaal en verder geen op- of aanmerkingen.

Deze Catrice ICONails Johnny Deep & Ready to grape off kocht ik bij Trekpleister, maar Kruidvat heeft het natuurlijk ook. De flesjes kosten €2,99 per stuk en zijn er in veel verschillende kleuren.

Lees ook:
Catrice Spectra Light nail polish
Catrice A wink of pink & Catrice Oh, Pinky day!
Catrice Pret-a-Volume smokey mascara waterproof review
Catrice Brown Collection

Welke vind jij het mooiste? Johnny Deep of Ready to grape off?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *