Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof

catrice rock couture mascara waterproof

Catrice Rock Couture mascara is nieuw en ik wilde hem heel graag uitproberen! Ik ben altijd op zoek naar een goede budget mascara die mij de dingen geeft als body en volume aan mijn wimpers. Vaak kies ik voor de waterproof variant als deze er is, omdat ik merk dat mijn wimpers dan veel beter gekruld blijven zitten gedurende de dag. Nu heb ik op de foto’s geen wimperkruller gebruikt! Hij belooft dus extreem volume te geven en dat is precies wat ik zoek! Ook is Catrice redelijk budget te noemen, dus fijn altijd als zo’n betaalbare mascara een goede vervanging is voor een duur product.

Lees ook: Essence Instant Volume Boost mascara waterproof

Catrice Rock Couture mascara waterproof

catrice rock couture mascara waterproof

Allereerst wil ik even vertellen dat ik de uitstraling van de mascara erg leuk vind! Eigenlijk is het een vrij standaard verpakking, maar de dop maakt het net even iets speelser en meer speciaal. Een beetje een luxe idee geeft het mij. Ook heb ik altijd het liefst een normaal borsteltje en niet een van plastic. Bij het openen van deze mascara zag ik inderdaad een plastic borsteltje met plastic haartjes. Nooit mijn favoriet geweest, maar misschien is het bij deze mascara juist wel fijn.

catrice rock couture mascara waterproof
catrice rock couture mascara waterproof

En dit is het borsteltje van de Catrice Rock Couture mascara. Een plastic borsteltje die zowel hele korte plastic haartjes heeft als ietwat langere. Wat direct opvalt in tegenstelling tot mascara’s met een ‘normaal’ borsteltje, is dat deze niet zo heel veel product meeneemt. Eigenlijk ben ik dan altijd bang dat het niet zoveel is. Uit ervaring weet ik dat sommige mascara’s dan ook echt geen volume geven. Hopelijk deze wel! Uiteraard heb ik een voor en na foto gemaakt, met en zonder mascara. Verder geheel zonder andere make-up.

Op de bovenste foto heb ik dus geen mascara op en mijn wimpers niet gekruld. Op de onderste foto heb ik zo’n twee laagjes Catrice Rock Couture mascara aangebracht, de waterproof versie. Ik ben er wel tevreden mee eigenlijk! Misschien had ik mijn wimpers iets beter moeten doorkammen zodat ze helemaal niet aan elkaar zouden zitten, maar het valt me zo zeker niet tegen. Ook lijkt het of er niet zoveel product wordt meegenomen op de borstel, maar dit zijn echt maar twee laagjes! De mascara geeft zeker volume en body aan mijn wimpers en ben erg benieuwd hoe het zal zijn als ik mijn wimpers daarbij ook nog eens krul.

Catrice Rock Couture mascara – conclusie, info en verkrijgbaarheid

Over deze mascara ben ik zeker weten te spreken en dat had ik niet verwacht met dit borsteltje. Dit is gewoon geen favoriet van me. Hij doet wat hij beloofd en blijft goed zitten. Wat mij ook nog opvalt is dat mijn wimpers niet knetterhard worden met meerdere lagen van deze mascara. Ook een pluspuntje!

Je koopt de Catrice Rock Couture mascara (waterproof) bij Trekpleister en Kruidvat voor €3,99.

Lees ook:
Essence super curl volume mascara eye opening
Lidl waterproof mascara van Cien
MUA Lash Boom mascara

Wat is jouw favoriete mascara aller tijden?
deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. 1 februari 2017 / 14:48

  Lijkt me fijn deze en ik vind het effect ook echt lekker aanwezig! Zoals je zelf al zei, denk ik dat het nog net iets mooier is als je je wimpers kamt, al denk ik dat ik daar zelf ook niet de moeite voor zou nemen.
  Lees het laatste blogbericht van Mira – Life | Een maand niks kopen..My Profile

 2. 30 januari 2017 / 19:45

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Lijkt me een heel fijne mascara!

 3. 30 januari 2017 / 06:59

  Deze mascara klinkt heel fijn en geeft inderdaad een erg mooi effect. Ik vind de verpakking ervan ook heel mooi trouwens. Mijn favoriete mascara is die in de zilveren huls van Pupa.
  Lees het laatste blogbericht van Romy – 8x waarom bloggen mij vrolijk maaktMy Profile