Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof

catrice rock couture mascara waterproof

Catrice Rock Couture mascara is nieuw en ik wilde hem heel graag uitproberen! Ik ben altijd op zoek naar een goede budget mascara die mij de dingen geeft als body en volume aan mijn wimpers. Vaak kies ik voor de waterproof variant als deze er is, omdat ik merk dat mijn wimpers dan veel beter gekruld blijven zitten gedurende de dag. Nu heb ik op de foto’s geen wimperkruller gebruikt! Hij belooft dus extreem volume te geven en dat is precies wat ik zoek! Ook is Catrice redelijk budget te noemen, dus fijn altijd als zo’n betaalbare mascara een goede vervanging is voor een duur product.

Lees ook: Essence Instant Volume Boost mascara waterproof

Catrice Rock Couture mascara waterproof

catrice rock couture mascara waterproof

Allereerst wil ik even vertellen dat ik de uitstraling van de mascara erg leuk vind! Eigenlijk is het een vrij standaard verpakking, maar de dop maakt het net even iets speelser en meer speciaal. Een beetje een luxe idee geeft het mij. Ook heb ik altijd het liefst een normaal borsteltje en niet een van plastic. Bij het openen van deze mascara zag ik inderdaad een plastic borsteltje met plastic haartjes. Nooit mijn favoriet geweest, maar misschien is het bij deze mascara juist wel fijn.

catrice rock couture mascara waterproof
catrice rock couture mascara waterproof

En dit is het borsteltje van de Catrice Rock Couture mascara. Een plastic borsteltje die zowel hele korte plastic haartjes heeft als ietwat langere. Wat direct opvalt in tegenstelling tot mascara’s met een ‘normaal’ borsteltje, is dat deze niet zo heel veel product meeneemt. Eigenlijk ben ik dan altijd bang dat het niet zoveel is. Uit ervaring weet ik dat sommige mascara’s dan ook echt geen volume geven. Hopelijk deze wel! Uiteraard heb ik een voor en na foto gemaakt, met en zonder mascara. Verder geheel zonder andere make-up.

catrice rock couture mascara 5 | DoorMariska
catrice rock couture mascara 6 | DoorMariska

Op de bovenste foto heb ik dus geen mascara op en mijn wimpers niet gekruld. Op de onderste foto heb ik zo’n twee laagjes Catrice Rock Couture mascara aangebracht, de waterproof versie. Ik ben er wel tevreden mee eigenlijk! Misschien had ik mijn wimpers iets beter moeten doorkammen zodat ze helemaal niet aan elkaar zouden zitten, maar het valt me zo zeker niet tegen. Ook lijkt het of er niet zoveel product wordt meegenomen op de borstel, maar dit zijn echt maar twee laagjes! De mascara geeft zeker volume en body aan mijn wimpers en ben erg benieuwd hoe het zal zijn als ik mijn wimpers daarbij ook nog eens krul.

Catrice Rock Couture mascara – conclusie, info en verkrijgbaarheid

catrice rock couture mascara 3 | DoorMariska

Over deze mascara ben ik zeker weten te spreken en dat had ik niet verwacht met dit borsteltje. Dit is gewoon geen favoriet van me. Hij doet wat hij beloofd en blijft goed zitten. Wat mij ook nog opvalt is dat mijn wimpers niet knetterhard worden met meerdere lagen van deze mascara. Ook een pluspuntje!

Je koopt de Catrice Rock Couture mascara (waterproof) bij Trekpleister en Kruidvat voor €3,99.

Lees ook:
Essence super curl volume mascara eye opening
Lidl waterproof mascara van Cien
MUA Lash Boom mascara

Wat is jouw favoriete mascara aller tijden?
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook