Events, bloggen, concertkaartjes voor volgend jaar en gewoon gelukkig zijn

gewoon gelukkig zijn

Zo, een persoonlijk artikel. Dat is alweer een tijdje terug en toch wil ik het wel vaker gaan doen. Maar zoals ik het artikel over persoonlijke verhalen, wat deel ik wel en niet schreef vind ik het lastig om te bekijken wat ik wel en niet deel online. Eigenlijk heb ik best veel te vertellen maar dat doe ik niet om mezelf ook een beetje te beschermen. Want ik weet dat heel veel mensen mijn blog lezen; mensen die ik niet persoonlijk spreek, mensen die ik niet persoonlijk ken, collega’s, familieleden en ga zo maar door. Wat wil je hen precies vertellen? Nou, in ieder geval over het gelukkig zijn 🙂 Dat is 1 ding en er zijn nog andere dingen van afgelopen tijd die heel erg leuk zijn en ik wél graag wil delen. Ik vind het in ieder geval minder eng om mezelf op de foto te zetten voor op het internet dus dat gaat de goede kant op! Minder ongemakkelijk en minder onzeker. Nu de leuke dingen!

Events en events

Nu ik me de laatste tijd veel meer op mijn blog stort met het verbeteren van mijn blog, nieuwe lens voor mijn foto’s en gewoon veel meer online gooien merk ik ook dat ik meer uitnodigingen krijg voor events. Ik merk dus echt dat hard(er) werken zeker loont en dat vind ik zo leuk om te zien! Niet dat ik perse naar alle events wil, maar ik vind het wel leuk om andere bloggers persoonlijk te leren kennen, pr mensen in het echt te leren kennen en nieuwe producten te leren kennen. In mijn directe omgeving heb ik niemand die ook blogt of maar iets in die richting dus ik vind het des te leuker dat het nu wat beter gaat op dat vlak. Zo heb ik Bianca in korte (offline) tijd goed leren kennen en spreken we elkaar wel zo goed als elke dag en is het enorm gezellig. We helpen elkaar, geven elkaar tips, sparren over dingen en kunnen ook goed over privézaken praten. Laatst gingen we samen naar het Kruidvat event (komen nog foto’s van online!) en naar de MAC preview in de Bijenkorf in Amsterdam.  Oh en Moroccanoil niet te vergeten natuurlijk!

Bloggen

In de eerste maanden dat ik in mijn nieuwe huis in Edam ging wonen had ik het bloggen gelaten voor wat het was. Ik voelde er even niets bij en had rust nodig om alles op een rij te krijgen. Dat is vrij snel goed gelukt en ik heb het bloggen weer opgepakt. Achter de schermen mijn blog verbeteren, artikelen inplannen en zo zijn mijn bezoekersaantallen verdubbeld. Elke dag zie ik het aantal bezoekers stijgen en dat vind ik zo leuk om te zien. Dan heb je toch het idee dat je goed je best hebt gedaan en doet en dat voelt gewoon heel erg goed. Ben blij dat ik dat heb opgepakt en nu weer kan doen wat ik het allerleukste vind.

Minder werken

Ondanks dat het vorig jaar helemaal niet goed ging om verschillende redenen heb ik de gok gewaagd en ben ik op mijn werk (inmiddels vaste baan sinds een paar maanden) van 32 uur naar 28 uur gegaan. Dat is minder werken zodat ik, normaal gesproken, de vrijdag vrij heb om aan mijn blog te werken. Gelukkig is mijn werkgever zo lief dat ik (of allemaal eigenlijk mits dat kan) mag schuiven qua dagen. Als ik bijvoorbeeld een event op dinsdag heb dan kan ik mijn dag omwisselen of halve dagen omwisselen. Met 28 uur in een week heb je natuurlijk wat tijden dat je kunt verschuiven. Ik ben van mening dat als ik écht iets wil er keihard voor moet werken zodat ik dat ook kan waarmaken en dat is wat ik ook ga doen! Ennn.. ze zeggen dat als je het opschrijft het doel nog beter te behalen is.. 😉 Dus waar sta ik volgend jaar?! Ben erg benieuwd en misschien kan ik over een hele tijd nog wel minder werken. Ik ben nog erg aan het nadenken wat ik nog meer zou willen doen voor mezelf.

Concertkaartjes volgend jaar

En je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn, maar ik heb alweer concertkaartjes voor The Kelly Family gekocht voor volgend jaar. Een voor de open air tour in de juni 2019 en een voor de 25 Years over the hump tour en dat is tweede kerstdag 2019. Bij de laatste gaan ze de cd Over the Hump in de cd volgorde spelen in het eerste deel van de show en tweede deel fan favorieten. Ik kan echt niet wachten en heb daar eigenlijk net iets meer zin in dan die van de zomer, haha. En de fan favorieten, oh my god. Dat zijn echt nummers die ze jaren niet meer gespeeld hebben of ik überhaupt nog nooit live heb gehoord misschien. De kaartverkoop gaat ook nog eens super snel dus gelukkig zijn we erbij.

Gelukkig zijn dus

Eigenlijk kan ik dus echt zeggen dat ik gelukkig ben. Ik ben gelukkig in mijn kleine huis in Edam, gelukkig met nog een kat Jaimy erbij, mijn blog, de events en alles eromheen, dat ik minder kan en mag werken. Nou ja kan, want het is natuurlijk alsnog een eigen keuze maar het moet wel betaalbaar blijven. Het is sinds lange tijd dat ik echt volmondig ‘ja, ik ben echt gelukkig!’ kan zeggen. Dat is heel lang geleden dat ik dat voor het laatste kon doen. Voor zover dit persoonlijke artikel, ik beloof dit vaker te doen 🙂

Lees ook:
Waarom kreeg ik geen autoverzekering?
Ik ga mijn hart volgen!
Mijn blog 3 jaar mijn bedrijf, hoe bevalt het?
Fokking druk – Thijs Launspach

11 Reacties

 1. 11 november 2018 / 11:46

  Ik vind persoonlijke dingen altijd heel leuk om te lezen, je bent vaak toch best benieuwd wie er echt achter de blog zit. Ik doe het ook iedere week en voor mij is het ook bijna een soort dagboek geworden. En ik weet dat mijn zus soms meeleest, zo weet ze ook weer hoe het met mij gaat, haha. Ik zie en spreek mijn familie nauwelijks (geen ruzie hoor, maar verwatert gewoon hoe ouder je wordt) en zo zijn ze weer op de hoogte. Al heb ik met familie juist in mijn achterhoofd dat zij ook niet alles van mij hoeven te weten, dat is omdat zij natuurlijk dichter bij mij staan dan lezers die ik niet echt ken.
  Fijn dat je weer goed in je vel zit, dat is toch het allerbelangrijkste wat er is eigenlijk. Fysieke en mentale gezondheid. Enne…Gaaf die events!
  Lees het laatste blogbericht van Babs – KeeK op de WeeK 45- KreaDoe, Poke Bowl, Garnalen Pellen, Grace en Griep…My Profile

 2. 7 november 2018 / 21:09

  Naar dat Moroccanoil event had ik ook graag gewild, dat is echt één van mijn favoriete merken! En natuurlijk heel fijn om te lezen dat je gelukkig bent. Dat gun ik je zo 🙂 Je verdient het <3 Fijn dat je de vrijdag nu vrij (ha-ha) hebt voor bloggen! En wat leuk dat Jaimy er nu bij gekomen is, ik wil ze wel een keertje ontmoeten hoor, haha!

  • Mariska
   Auteur
   7 november 2018 / 21:40

   Thanks, je mag wel een keer langskomen hoor 🙂

 3. 7 november 2018 / 13:00

  Wat fijn dat het harder werken loont! Events zijn inderdaad hele leuke gelegenheden om andere bloggers te leren kennen en kennis maken met producten is sowieso heel erg leuk!
  Lees het laatste blogbericht van Kim – Make-up favorieten oktober 2018My Profile

  • Mariska
   Auteur
   7 november 2018 / 18:28

   Ja ik wist het altijd ergens wel, maar het lijkt nu zijn vruchten af te werpen en daar ben ik wel heel blij mee. Juist daarom vind ik events inderdaad leuk 🙂

  • Mariska
   Auteur
   7 november 2018 / 18:27

   Ja die concertkaarten zijn altijd wel duur, deze ook zo’n €80 per stuk. Maarja, we willen evengoed haha!

 4. 7 november 2018 / 07:14

  Zo fijn dat je nu lekkerder in je vel zit en gelukkiger bent! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.