Dit is de plek waar ik mijn blog foto’s maak!

woontrolley in woonkamer

Al een tijdje ben ik weer bezig om mijn huis gezellig en knus te maken voor de herfst, maar ook gewoon in het algemeen. Na al die jaren in verschillende woningen te hebben gewoond wil ik hier een hele tijd blijven en het zo gezellig mogelijk maken zodat ik me thuis voel en er ook graag ben. Beetje bij beetje lukt dat en als het allemaal een beetje af is laat ik graag foto’s zien. Een van de dingen is een woontrolley die ik heb kunnen toevoegen aan mijn interieur. Iets wat ik al heel lang op het oog had en nu heb kunnen neerzetten met allemaal leuke spulletjes erop. Sterker nog; het is de nieuwe plek waar ik de foto’s voor mijn blog maak! Ik laat je graag zien wat ik er op heb staan.

Woontrolley voor mijn blog foto’s

woontrolley in woonkamer

Dit is hoe ik het nu een beetje heb uitgestald op mijn woontrolley. Op de bovenste plank staan een klein glazen potje met een aluminium veertje eraan dat ik kocht bij de kringloop. Daarin heb ik wat takjes neergezet om het wat vrolijker over te laten komen, staat mijn marmer look klembordje van Action (stationary shoplog), mijn nep bonten kleedje van Ikea en een marmer look schaaltje van Karwei. Hier maak ik nu graag mijn foto’s en het daglicht schijnt er ook erg mooi op in de ochtend. Kan ik dus hele mooie foto’s maken :) Ik wissel wel af van accessoires zo nu en dan.

Op de plank daaronder staat een bronzen schaaltje die je ook in de Action stationary shoplog kunt vinden, wat nep cactusjes die ik ook bij Action kocht, geurstokjes van de Primark en nog wat andere leuke dingetjes om neer te zetten. Oh en nog wat bandjes van mijn Fitbit Blaze. Eigenlijk moet ik die plank nodig even opruimen om het er wat netter uit te laten zien maar voor nu vind ik het wel prima.

Helemaal onderaan is hij nog zo goed als leeg en staat er alleen een lightbox. Deze had ik voorheen veel meer in het zicht staan maar vind ik nu niet meer zo nodig. Nu staat hij mooi te shinen op de onderste plank en valt hij evengoed wel op als je op de bank zit.

woontrolley in woonkamer voor blog foto's

En dit als laatste, de close-up van de bovenste plank met de spullen die ik nu gebruik voor mijn blog foto’s. Het nep bonten kleedje van Ikea heb ik opgevouwen en het marmeren schaaltje erbovenop gezet. Vind dit persoonlijk een hele leuke combinatie en staat ook sfeervol op foto’s. Af en toe probeer ik er iets anders bij te doen om de foto’s niet op foto’s van elke andere blogger te laten lijken. Ik ben niet de enige die dit een mooie combinatie vind :)

Deze woontrolley heb ik ontvangen van Volero..

Lees ook:
Dit wil ik absoluut in mijn nieuwe huis!
Zó krijg ik veel bezoekers door Pinterest
Catrice Astrology face palette + swatches
Foto’s met mijn Canon 40mm F2.8; verrast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *