W7 absolute lashes mascara

w7 absolute lashes mascara 1

Eigenlijk ben ik altijd wel op zoek naar een goede mascara die het liefst ook niet al teveel kost. Net als nagellak en lipstick is mascara ook een product wat ik graag test. Vandaag laat ik de W7 Absolute Lashes mascara zien. Een waar ik wel erg benieuwd naar was! Als ik ‘absolute lashes’ mascara hoor, dan heb ik wel erg hoop dat het een mascara is die je wimpers er heel mooi uit laten zien. Tijd voor een test dus!

Lees ook: Essence Instant Volume Boost mascara waterproof

W7 absolute lashes mascara

w7 absolute lashes mascara

Wat mij direct opviel is dat hij verdacht veel lijkt op de Benefit they’re real mascara . Deze heb ik zelf dan niet getest dus helaas kan ik niet de vergelijking laten zien. Qua kleuren en uitstraling is hij bijna identiek. Op zich vind ik het een mooie combinatie. Op de dop staata het W7 logo aan de bovenzijde gedrukt. Ook vind je op de verpakking zelf nog de ingrediënten.

w7 absolute lashes mascara
w7 absolute lashes mascara

Het borsteltje is een stevig borsteltje van rubber met daaraan kleine rubberen ‘pinnetjes’ die ervoor moeten zorgen dat je wimpers goed separeren. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Normaal gesproken vind ik dit soort borsteltjes niet heel fijn, maar deze doet het naar mijn idee wel goed. Hij werkt fijn en ook mijn wimpers zijn goed gesepareerd. Wat ik wel een minpunt vind is dat de mascara zelf wel een beetje droog lijkt. Daardoor brengt hij niet fijn aan op mijn wimpers en lijkt het wat meer op een rommeltje vind ik. Het kan zijn dat ik precies een product heb die zo droog overkomt, of dat bij allemaal is weet ik natuurlijk niet.

w7 absolute lashes mascara

Op zich, als ik naar bovenstaande foto’s kijk vind ik hem ook weer niet verkeerd. Ik vind het wel een mooi effect, maar misschien had ik toch wel een iets betere structuur verwacht wat minder droog is. Het borsteltje vind ik fijn werken alleen komt er niet zo heel veel product vanaf bij een laag. Op de foto’s heb ik dan ook twee lagen aangebracht. Dit doe ik normaal trouwens ook met andere mascara die ik gebruik.

Je koopt W7 Absolute Lashes mascara bij Makeupmusthaves.nl voor €5,99. Daarvoor krijg je 13ml aan product.

Lees ook:
Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof
W7 Flirty Eyes mascara

Geverifieerd door MonsterInsights