Lidl waterproof mascara van Cien

lidl waterproof mascara

Mascara is voor mij een product waarvan ik altijd opzoek ben naar de beste mascara die alles heeft wat ik zoek, maar ook het voordeligste is. Een soort spel. Eerder gebruikte ik altijd wat duurdere mascara’s van een paar tientjes, maar inmiddels heb ik goede goedkopere gevonden. Nu is het tijd om de Lidl waterproof mascara te testen, van het merk Cien. Cien is het huismerk van Lidl. Het is dus een waterproof mascara en daar zweer ik ook bij de laatste jaren. Natuurlijk omdat het waterproof is, maar ook omdat het mijn wimpers vaak mooi gekruld blijven zitten. Lees mee!

Lees ook: Catrice Pret-a-Volume smokey mascara waterproof review

Beauty Banners

Lidl waterproof mascara

lidl waterproof mascara

Zo op het eerste oog vind ik de tube er niet zo heel spannend uitzien van deze Lidl waterproof mascara. Hij zal vast en zeker blauw zijn omdat het een waterproof mascara is, maar voor de rest vind ik hem simpel en redelijk saai te noemen. Op de tube kun je wel de inhoud van het product vinden en hoe lang deze houdbaar is, maar bijvoorbeeld niet de ingrediënten. Jammer. Ik moet er wel bij zeggen dat het natuurlijk een goedkoop product is en dit een van de redenen is waarom het zo goedkoop is. Daarom zal het er simpel uitzien en is het niet zo leuk verpakt.

lidl waterproof mascara

Het borsteltje is een heel simpel borsteltje zonder poespas. Gewoon een met harde haartjes die je vaak ziet bij mascara’s. Geen rubber trouwens 🙂 Dit soort borsteltjes lijken bij mij wel altijd het beste te werken dus ik was benieuwd. Geeft deze Lidl waterproof mascara mij net zoveel volume als de Catrice Rock Couture mascara? Op de foto’s heb ik twee laagjes mascara gebruikt. Dat doe ik normaal ook altijd en is voor mij de test om te kijken of mijn wimpers niet aan elkaar plakken en ze wat voller worden. Ieder zijn ding natuurlijk 🙂

lidl waterproof mascara 4 | DoorMariska
lidl waterproof mascara 3 | DoorMariska

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Of ik tevreden ben over deze Lidl waterproof mascara? Mwah, gewoontjes. Ik heb zeker een betere budget mascara in mijn bezit op dit moment die ik altijd gebruik en daar hoort deze niet bij. Hij brengt wel fijn op, separeert mijn wimpers, maar ze mogen van mij wat meer body hebben. Ook kan ik de ingrediëntenlijst nergens vinden; niet op de website van Lidl en dus ook niet op de verpakking. Vind ik een minpunt. Hij is dus op zich goed en geen verschrikkelijk product.

Review Cien Lidl Spray-on bodylotion en shower foam.

Cien Lidl waterproof mascara is alleen te verkrijgen bij Lidl en bevat 10ml aan product. Hoeveel deze kost kan ik helaas niet vinden, maar dat zal tussen de €1,00 en €3,00 zijn denk ik.

Lees ook:
Essence super curl volume mascara eye opening
Lidl beauty producten
4x heerlijke lip smacker (Chupa Chups & ijs!)

Wat vind jij van deze Lidl waterproof mascara?
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook