Wat zit er in mijn Playboy make-up tasje?

playboy make-up tasje

Een hele fanatieke make-up dragen ben ik nu ook weer niet, maar ik heb zeker zo mijn favoriete producten die in mijn make-up tasje zitten en ik het meeste gebruik. Sommige producten heb ik echt al jaren en zijn nog prima. Al kan ik me voorstellen dat jij je dat niet kunt voorstellen ;) Er zijn ook gewoon dagen dat ik zonder make-up de deur uit ga, ga winkelen en naar mijn werk ga. Vaak gebeurt dit als ik weer erg last heb van mijn nikkelallergie bijvoorbeeld. Nu wil ik toch mijn favoriete make-up producten eens aan je laten zien in een artikel op mijn blog. Van sommige producten heb ik ook een review geschreven en deze zal ik uiteraard gaan linken! Mocht je het je afvragen; het Playboy make-up tasje heb ik bij Action gekocht. Daarin zat een heerlijke Playboy eau de toilette.

Lees ook: Favoriete douche producten van dit moment

In mijn Playboy make-up tasje

playboy make-up tasje

En dit is het Playboy make-up tasje zoals ik hem kocht! Nu ben ik sowieso gek op alles wat de Playboy bunny maar op zich heeft staan (heb er zelfs een tattoo van!), dus toen ik hem zag moest en zou ik hem mee naar huis nemen. De eau de toilette vind ik qua vormgeving ook erg leuk met het strikje en de oortjes, maar de geuren meestal niet bijzonder. Eigenlijk kocht ik het dus gewoon voor de uitstraling, haha. Het is trouwens wel een enorm grote toilettas! Liefde dus voor dit Playboy make-up tasje.

playboy make-up tasje

Catrice Pret a Volume mascara
Deze mascara kocht ik alweer eventjes geleden, omdat mijn Catrice Speedstar mascara aan vervanging toe was. Sinds die mascara wil ik absoluut een waterproof versie hebben, omdat mijn wimpers daardoor de hele dag gekruld blijven zitten. Zonder het ‘waterproof laagje’ zakken mijn wimpers jammer genoeg snel weer naar beneden. Ook een aanrader deze!

L’oreal Paris oogpotlood
Dit oogpotlood van L’oreal kocht ik volgens mij zo’n twee jaar geleden in een setje, waarbij je ook een mascara kreeg. De mascara heb ik altijden niet meer, maar dit oogpotlood doet het nog prima en is ook nog helemaal in orde. Fijn dingetje!

Catrice wenkbrauwsetje
En mijn geliefde wenkbrauwsetje van Catrice, wie kent hem niet?! Zoals je kunt zien is de buitenkant al helemaal vervaagd en is het logo ook niet eens meer zichtbaar. Hij zit nog bijna helemaal vol, omdat je natuurlijk niet zoveel gebruikt. Ik gebruik vooral de lichte assige kleur en de donkere kleuren heel soms. Alleen als ik wat dikker wil aanzetten.

Catrice Rock Couture mascara waterproof
Deze mascara kocht ik pas geleden en schreef er een review over. Deze behoort nu zeker tot een van mijn favorieten en ik raad hem ook aan. Lees de review maar, dan weet je wat ik bedoel :) Goed betaalbaar en super mascara!

Catrice HD Liquid coverage foundation
Bij het Catrice en Essence event waar ik vorig jaar was uitgenodigd, werd ik ook opgemaakt. Normaal ben ik daar niet zo van (te onzeker denk ik), maar ik liet het toch doen. Ze gebruikte deze foundation en wat is deze fijn! Als ik al foundation draag, dan is het deze. Hij brengt fijn aan, blijft redelijk lang zitten en de structuur is fijn. Enige nadeel vind ik wel dat hij de velletjes benadrukt. Aangezien ik vaak schilfers heb van een droge huid is dit wel drama. Gelukkig niet altijd!

Liu Jo spiegeltje
Deze kreeg ik eens bij een pakketje dat ik won bij Curvacious.nl. Ik besloot toen een gokje te wachten om een mooie Liu Jo horloge te winnen én ik won ook nog! Draag het horloge nog steeds met heel veel plezier en dit spiegeltje is gewoon handig.

Make-up spons
Deze make-up spons kocht ik eens bij Boozyshop om te kijken of dit zou werken om mijn foundation beter aan te brengen. Een kwast vind ik niks en met mijn vingers vind ik het ook net niks. Met deze spons kan ik mooi deppen en werkt in mijn ogen heel erg goed. De kans op schilfers is bij mij ook veel kleiner als ik deze spons gebruik. Ook niet duur trouwens, volgens mij was hij rond de €5,00! Nu heb ik nooit de ‘echte’ beautyblender geprobeerd, maar met deze ben ik gewoon heel tevreden.

Dagcrème van Hema
De dagcrème kocht ik bij Hema, waar ik eigenlijk altijd mijn crèmes koop tegenwoordig. Ze zijn goed betaalbaar en daarbij werken ze ook heel fijn voor mij. Dit is een hydraterende matterende dagcrème en werkt voor mij goed. Hij heeft inderdaad het matterende effect, maakt mijn huid heel lekker zacht en ruikt ook nog eens super lekker. Fijne toevoeging aan mijn Playboy make-up tasje.

Lees ook:
Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof
Favorieten maart (Burberry, Action, Garnier en The Body Shop)
The Lovely body shop tag

Wat zijn jouw favoriete make-up producten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *