Ik kijk altijd eerst in de sale en aanbieding

sale korting en aanbiedingen

Hoewel ik niet de passie deel met vele vrouwen van het vele shoppen van kleding, doe ik dat natuurlijk wel eens. Sterker nog; ik shop vaak het liefste online dan dat ik in de winkel iets koop. Online kleding shoppen doe ik het liefste bij H&M (ik ken de maten en dat is prima) en offline shop ik het liefste bij de Primark. Wat ik altijd als allereerst doe is in de sale kijken op de website en in de winkel. Vaak zijn items stukken goedkoper en daar hou ik wel van. Op die manier vind je veel leuke items voor veel minder geld. Dit kan bijvoorbeeld ook via 1korting.net.

Foto: Shutterstock

Sale – de fijnste aanbiedingen zijn..

Er zijn vaak vele kortingscodes te vinden op internet en ja, daar kijk ik ook tussen. Zoals gratis verzending bij Shoeby of een €10,00 kortingscode van Pink & Blue. En zo zijn en er natuurlijk tal van verschillende kortingscodes. Ook heb je vaak stapelkorting. Des te meer producten je aanschaft, des te meer korting je krijgt. Dat is natuurlijk erg handig als je veel producten in één keer wilt kopen, maar als je maar opzoek bent naar een bepaald product heb je er niets aan. Kijk altijd dus eerst even rond op internet of er geen (werkende!) kortingscode te vinden is. Het kan je dus een leuk bedrag schelen. Helaas zijn er ook kortingscodes te vinden die vaak niet werken doordat ze verouderd zijn. Iemand blij maken met een dode mus, vind ik.

De folders en de aanbiedingen

Moet heel eerlijk bekennen dat ik in de supermarkt dus niet precies in de gaten houd wat er wel en niet in de aanbieding is. Maar als ik eenmaal in de winkel loop kijk ik gewoon naar producten die ik wil hebben of nodig heb en probeer daarvan het huismerk. Dat is vaak stukken goedkoper. Niet van alles is het huismerk fijner, maar in veel gevallen wel. Ook kijk ik regelmatig op een website van reclamefolders. Sinds enige tijd hebben wij een sticker op onze brievenbus zodat wij alle folders niet meer ontvangen. Veel teveel oud papier en je kunt het ook gewoon op internet vinden. Zeker nu wij gaan verhuizen bekijk ik ze met regelmaat. Ik wil in ieder geval niet teveel betalen :)

Lees ook:
LOV make-up update nieuwe producten
5x waarom het internet nep is
Favoriete webwinkels (en fysieke winkels) + de gouden tip!
Deze bijbaantjes heb jij ook gehad!