LOV make-up update nieuwe producten

lov make-up producten

LOV make-up is een merk dat ik nog niet zo goed kende. Laatst was ik op een evenement waar Catrice, essence en LOV producten werden geshowd. We kregen ook producten mee naar huis, waaronder de Essence volume curl mascara, Catrice peel-off nagellak en het prachtige LOV the matte x metallic oogschaduw palette. Een paar dagen terug kreeg ik een prachtig pakket binnen met nog veel meer LOV make-up. Het zat in een holografische doos met veel glitters met daarop: Dream big, sparkle more, shine bright #lov your self. Super mooi en tijd om deze prachtige LOV make-up producten te laten zien op mijn blog. Foto’s maken is dan altijd wel heel erg leuk om te doen met deze mooie producten.

LOV make-up producten juli 2018

lov make-up producten

De LOV make-up producten die ik ontving zijn een volume lip gloss, een holo eyeliner, een primer, mascara, nagellak en een highlighter palette met 3 prachtige highlighters. Die zie je nog op een aparte foto later in het artikel. Eerder had ik nog nooit producten van LOV gebruikt dus ik was heel erg benieuwd of het naar mijn zin is en het goed werkt. Mascara is voor mij altijd wel een kritisch puntje :)

lov make-up producten full look

Op deze foto draag ik alle producten die in het pakket zaten, behalve de holografische eyeliner. Deze rook heel chemisch en kwam een beetje in m’n oog terecht waardoor het pijn deed. Wel de primer, mascara, lip gloss en een highlighter uit het highlighter palette.

lov make-up producten primer
lov make-up nagellak

De primer is wel een fijn product. Het is lichtroze van kleur, ruikt lekker en smeert goed uit op je gezicht. Het geeft je net een beetje meer een frisse kleur in je gezicht al gebruik je geen foundation. Dit is een fijn product die ik zeker nog wel vaker zal gaan gebruiken.
Ook dit leuke kleurtje zat in het mooie pakket. Het flesje zelf vind ik er al heel leuk uitzien, simpel maar andere vorm dan anders. Als je de dop eraf trekt krijg je een beter vast te houden steeltje waardoor je makkelijk je nagels kunt lakken. Het is een leuk kleurtje die je makkelijk altijd kunt dragen. Doet me denken aan een nude kleur met veel kleine glitters. Of het holografisch te noemen is.. ik weet het niet ;)

lov make-up mascara

De LOV mascara was ik wel heel erg benieuwd naar. Zoals jullie wellicht al is opgevallen ben ik heel kritisch als het om mascara gaat. De Rock Couture mascara van Catrice is heel lang een favoriet geweest en nu ook de Essence super curl mascara ook. Deze mascara heeft een fijn borsteltje, de mascara brengt fijn aan en je krijgt er geen klontjes door. Op de foto heb ik 2 laagjes aangebracht en het zit eigenlijk gewoon goed. Dat falsh lashes begrijp ik wel, want daar lijkt het wel een beetje op met 1 laagje. Geeft ook zeker wat volume en is prima te dragen, alleen zelf houd ik meer van een wat ‘wateriger’ product waarbij je in 1 keer direct meer aanbrengt. Dat is natuurlijk voor iedereen persoonlijk, maar de mascara is prima!

lov make-up volumizing lip gloss

Deze caring volume gloss is een product dat ik zelf niet snel zal gebruiken. Sowieso geloof ik niet echt in het feit dat je je lippen volume kunt geven. Toch is dit niet een heel verkeerd product. Het is een heel neutrale gloss die makkelijk aan te brengen is en gelukkig vallen de glitters en shimmer die erin zit niet heel erg op. Het geeft je gewoon een frisse uitstraling. Enige nadeel is dat hij wel een klein beetje plakkerig is, maar dat is vaak bij een gloss product. Ook een pluspunt is dat hij niet chemisch smaakt maar een licht zoete smaak heeft. Niet te overheersend dus prima te doen.

love illusion holographic highlighter palette
love illusion holographic highlighter palette 1

En ook dit prachtige highlighter palette zat in het pakket. Dit is een van de moeilijkste dingen om over te brengen op beeld. Aan de namen kun je wel een beetje zien welke kleuren highlighter het zijn. Op de foto van de look is hij helaas een beetje weggevallen. Het is een intense highlighter waarbij je voorzichtig moet zijn met aanbrengen. Zeker omdat het geen neutrale kleur is maar dus rose, groen of perzik kleurig uitpakt.

Ik vind de producten echt heel mooi vormgegeven, fijn in gebruik en ze zijn makkelijk te verkrijgen bij Etos .

Lees ook:
Pretty Vulgar bij Douglas
Action Glow & Highlights palette
7x prachtige Makeup Revolution London + korte reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *