Bij H&M betalen met iDeal

bij H&M betalen met iDeal

Bij H&M betalen met iDeal
Joehoe! Het is sinds kort mogelijk; je kunt bij H&M betalen met iDeal! Dit is volgens mij een van de beste ideeën ooit die zij hebben doorgevoerd! Al heel lang ben ik klant bij H&M en er zijn tijden geweest dat ik echt superveel online bestelde. Heel makkelijk natuurlijk, je gooit een zootje leuke dingen in je winkelmandje en besteld op H&M rekening of op maandfactuur. Dat zijn de dingen die ik deed. Al moet ik zeggen dat de H&M rekening ook wel fijn was, behalve de rente de ze rekende. Ook gelijk een waarschuwing; het is namelijk heel verslavend op het moment dat je op rekening kunt bestellen en in termijnen kunt aflossen. Het is een van de dingen waardoor je wel in de problemen kunt komen als je er niet goed mee kunt omgaan. Net als de maandfactuur. Staar je niet blind op een limiet van bijvoorbeeld €700,00, want dat dien je gewoon de volgende maand af te rekenen!
TIP: Als je kleding inlevert bij H&M krijg je korting!

foto:Shutterstock – March Marcho / Shutterstock, Inc

Voordeel van bij H&M betalen met iDeal

Zoals ik net al aangaf is het heel verleidelijk om een hele grote bestelling te doen met alles wat je leuk vind, als je op rekening kunt bestellen of de maandfactuur. De rekening is er trouwens niet meer zag ik. Er wordt rente gerekend en je betaalt eigenlijk veel meer dan het originele bedrag. Acceptgiro’s vind ik niet echt meer van deze tijd en daarom vind ik het fijn dat iDeal nu een mogelijkheid is. Je kunt direct je bestelling betalen, weet wat er op je bankrekening staat en krijgt niet achteraf nog een rekening. Ik denk dat dit ook wel een soort van veilig is en minder snel over je limiet heen gaat.

Waarom ik H&M fijn vind

Zelf vind ik H&M een fijne winkel en ik vind het eigenlijk steeds een stukje beter worden. De kleding die ze verkopen vind ik vaak wel erg leuk en zijn redelijk geprijsd. Dan kijk ik niet naar de designer items, want daar ligt mijn stijl ook niet. De spijkerbroeken die ik draag komen vooral bij H&M vandaan. Ik weet ook precies welke breedte- en lengtemaat ik nodig heb, dus ik kan het met een paar klikken ook zo online bestellen. Super handig! Lingerie bestel ik daar vrijwel ook altijd. Er zitten vaak leuke items bij en er is altijd wel sale. Al kijk ik vaak wel het allereerste in de sale als ik daar online ga shoppen 😉

Ook vind ik een goede uitbreiding dat H&M een Home afdeling heeft waar je allerlei leuke spullen kunt vinden voor in huis. Ik heb er al heel veel leuke dingen gezien, zoals leuke kaarsenhoudertjes en mandjes om spulletjes in op te bergen. Ook kun je er gordijnen, dekbedovertrekken en leuke accessoires vinden om op tafel of in de kast te zetten.

Lees ook:
Leuke band merchandise die ik heb + tips!
Favoriete webwinkels (en fysieke winkels) + de gouden tip!
Minder werken? Hier liep ik tegenaan
5 tips voor bloggers die bij de KvK staan ingeschreven

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook