Mijn week in foto’s #1

Maandag 17 april 2017

Het leek me leuk om vanaf nu wekelijks een dagboek te maken met daarin foto’s van de week, om te laten zien wat ik zoal gedaan heb en doe. Een hele pakkende naam kon ik niet zo goed vinden, maar dit is in een keer duidelijk. Zo zie je precies hoe en wat ik allemaal uitspook in een week, waaronder het KPN abonnement veranderen. Al is het wel even wennen om steeds te bedenken dat ik foto’s moet maken ;) Deze week ben ik ermee begonnen en eigenlijk ook heel spannend! Ik ging namelijk een huis kijken waar ik samen met mijn broertje ga wonen binnenkort én ging naar een blogevent. Je ziet dus ook wat foto’s van de woning en de rest van mijn week!

Maandag 17 april

Maandag was het natuurlijk 2e Paasdag en was ik vrij van mijn werk. Ik rommelde thuis wat en werkte wat aan mijn blog, achter de schermen en beantwoorde wat mailtjes. Ook heb ik ons KPN abonnement weer aangepast naar het ‘middel’ abonnement in plaats van ‘instap’, omdat je daar een premium Spotify code voor kreeg, altijd handig! En wat sneller internet is natuurlijk ook niet verkeerd. De thee van Tastea was ik aan het testen en daar zien jullie binnenkort een artikel over verschijnen, hoe en of ik het wat vind. En de laatste foto maakte ik in de avond. Mijn vriendje ligt altijd bij mij op bed en nu ook weer zo schattig :)

Dinsdag 18 april

Dinsdag18 april 2017

Van deze dag heb ik niet zoveel foto’s, alleen de twee hierboven. Het was weer een normale werkdag en ik werkte tot half 6. Niet heel erg laat dook ik mijn bed in met een zak chips. Deze heb ik niet helemaal opgegeten, haha! Het is een lekkere naturel chips van Lidl, waar maar minimaal zout op zit. Heerlijk! Meneer vindt het tegenwoordig leuk om bovenop mijn bureau te zitten en voelt zich waarschijnlijk ook vrij stoer op deze manier ;)

Woensdag 19 april

kpn abonnement aanpassen

Woensdag is altijd mijn vrije dag en in de ochtend ga ik even naar mijn moeder. Die heeft sinds kort een eigen woning en mijn zusje was daar ook. Op Facebook had ik een oproep geplaatst voor woonruimte (alleen of met mijn broertje) en er reageerde iemand dat zij een huis aanbood in het dorp. Klonk hartstikke goed en mijn zusje en ik zijn samen gaan kijken. Inmiddels ook samen met mijn broertje gekeken en wij gaan binnen nu en 2 maanden verhuizen :) Zin in! Daar hoort natuurlijk ook nog het kijken naar meubels bij op internet :) In bed las ik nog wat blogs en schreef nog een artikel.

Donderdag 20 april

Van deze dag heb ik dus helemaal geen foto’s! Ik moest gewoon aan het werk en werkte tot half 6. Daarna heb ik vrij weinig gedaan voor mijn idee. En ik moet het er nog inkrijgen om foto’s te maken :)

Vrijdag 21 april

kpn abonnement aanpassen

Vrijdag ben ik aan het werk en begin ik met een Red Bull. Ik heb niet zo goed geslapen die nacht, dus ik kan het heel goed gebruiken. En daarbij vind ik het ook gewoon lekker. Om half 7 in de ochtend vertrok ik bij Thijs en was dus redelijk op tijd al thuis. Moe dat ik was, niet normaal! Ik moest vrijdag tot 16.00 werken en daarna ging ik samen met mijn broertje bij het huis kijken. Hij was ook enthousiast dus het gaat door :) Eenmaal thuis plofte ik op de bank met dit pak koek.. die ik voor de helft leeg at. Erg eigenlijk. Daarna ging ik slapen en lag meneer weer naast me, in hartjesvorm, haha!

Zaterdag 22 april

zaterdag 22 april

Ik stapte mijn bed uit en trof dus de ravage aan van een uit elkaar getrokken spons, waar hijzelf heel mans bij staat te kijken toen ik de foto nam. Ik had hem namelijk mijn slaapkamer uitgezet omdat hij vervelend was en dat in combinatie met de keukendeur die openstaat (is normaal dicht, hij mag niet op het aanrecht), krijg je dus dit. Draak. Toen ik dat had opgeruimd ging ik mijn zusje ophalen en gingen we naar het event waar we voor uitgenodigd waren in het Van der Valk hotel in Hoofddorp. Erg leuk! We hadden nog wat tijd over en gingen naar de Westfriese beurs. Is bij ons in de buurt waar ze nieuwe en tweedehands spullen verkopen. Nog nooit geweest, dus was wel leuk om te zien. In de avond plofte mijn broertje en ik op de bank en bestelde we via Thuisbezorgd.nl een heerlijke kipsaté met heel veel satésaus en kroepoek.

Zondag 23 april

zondag 23 april

Zondag wilde ik eigenlijk rustig aan doen, maar er was ook weer autocross in Sint Maarten. Daar ging ik samen met mijn zusje en een vriendin naartoe. Ik had zaterdag al last van mijn hoofd, maar meer van mijn holtes leek. Op de autocross was het best koud en begon het te regenen en daardoor kreeg ik alleen nog maar meer pijn. We besloten om eerder weg te gaan, want het was bijna niet vol te houden. Uur of 4 waren we thuis en ik dook gelijk mijn bed in en ging slapen. Vanochtend (maandag dus) had ik nog meer pijn en heb me ziek gemeld en weer wat geslapen. Tot nu toe lijkt het iets beter te gaan, dus hopelijk morgen weer gewoon aan het werk!

Tip: kijk of jij ook bij jouw KPN abonnement Spotify kan aanschaffen

Lees ook:
Videoland serie Echte Penoze
Wat heb ik gekregen voor EPIC 4.0?
Zó kom je NIET in de schulden
Liefde voor steigerhouten meubels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *