Mariska: The Christmas tag

Volgens mij had ik deze Christmas tag al eens gedaan, maar ik ga hem lekker nu nog een keertje doen. Ik kon hem niet terugvinden op mijn eigen blog, maar deze heb ik bij Marscha vandaag geplukt van Marushilifestyle.nl En zo voor kerst vind ik het erg leuk om hem in te vullen. Moet eerlijk bekennen dat ik niet echt het idee heb dat het aanstaand weekend al kerst is. Jullie wel? Het liefst had ik sneeuw gezien, maar als ik de weerberichten mag geloven zit dat er niet echt aan te komen en gaat het misschien wel hard waaien en regenen. Niet echt heel erg leuk voor kerst.

THE CHRISTMAS TAG

1: Wat is jouw favoriete kerstkleur?
Ik vind dingen met glitter heel erg mooi, het liefst zwart en heel misschien rood met glitter. Wit met glitter ook trouwens. Als het maar glittert vind ik het denk ik wel heel mooi voor kerst.

2: Wat is jouw favoriete kerstliedje?
Die heb ik niet echt eigenlijk. Vroeger luisterden we heel vaak de cd van The Kelly Family, die hadden een kerst cd. Op de radio ken ik bijna elk liedje wel en vind ze allemaal op zich wel iets hebben. Behalve Bianca Ryan! Nu weet ik dat Ricardo daar ook een hekel aan heeft, haha!

3: Wat is je favoriete kerstfilm?
Sowieso kijk ik bijna nooit films, hou er op zich ook niet zo van. Kijk liever een documentaire of een serie. Dus ik kan eigenlijk niet echt kiezen, maar elk jaar kijken we weer Home Alone, haha. Hoort er toch wel een beetje bij vind ik. Ook na 1000000x.

4: Als je een cadeau zou mogen geven, waarvoor zou je dan kiezen?
Ik zou een aantal mensen iets willen geven die eigenlijk niet zoveel te besteden hebben, bijvoorbeeld daklozen. Dan zou ik een tas vol met lekkere boodschappen voor ze kopen, zodat ze een keer lekker verwend worden. Geld zou ik niet geven, omdat het vaak aan slechte dingen wordt uitgegeven en dat vind ik dan weer zonde.

5: Wat doe je graag tijdens de kerstvakantie?
Kerstvakantie heb ik niet meer omdat ik gewoon werk. Wel doe ik het liefst gewoon lekker rustig aan. Geen wekker hoeven zetten, rustig mijn bed uitkomen en de hele dag in mijn onesie lopen. Zoiets. Ondertussen ook voor mijn laptop zitten en een beetje tv kijken. Ik ben snel tevreden als ik niets moet :)

6: Kies je voor een mooie kerstoutfit of breng je de kerst door in pyjama?
Het liefst in pyama, haha! Nu hebben wij niet echt contact met de hele familie, zit onze vader in het verpleeghuis en onze moeder is niet echt meer in beeld, heel soms. Dus ik kan makkelijk de hele kerst lekker uitbrakken in een pyama of onesie, haha.

7: Ga je voor een echte of kunstkerstboom?
Wij hebben een kunstboom, maar een echte lijkt me toch wel iets heel erg leuks hebben. Alleen de geur die zo’n boom afgeeft vind ik al heerlijk, heerlijke dennengeur. Misschien ooit, maar voor nu houden we lekker de kunstboom. Mooi makkelijk, je tuigt hem af en doet hem weer terug in de doos, klaar ben je.

8: Wat is jouw favoriete kerstgeur?
Sowieso een dennengeur, maar ik heb ook een aantal kerstgeuren van Yankee Candle gehad die enorm lekker waren. Overweeg om nog iets aan te schaffen, maar anders vind ik appel kaneel ook altijd heel erg lekker. Of een kruidige geur.

9: Wat is jouw favoriete kerstgerecht of snack?
Gourmetten doen wij altijd met kerst eigenlijk, niets bijzonders dus. Wat ik wel echt goddelijk vind zijn gevulde eieren. Daar mag je me dus echt voor wakker maken en ik eet er heel veel op. ZO LEKKER! Vorig jaar hadden wij die wel, nu nog niet. Als ik er zo over praat begint het wel weer te kriebelen om ze te halen, haha! Zelf maken heb ik nooit gedaan, ben niet zo creatief.

10: Wat staat er bovenaan je kerstwensenlijst?
Om eerlijk te zijn maak ik nooit een lijstje, ook omdat wij niet aan cadeautjes doen, dus ik zou het ook niet weten. Ik denk dat ik alleen wens dat onze vader niet zo heel snel achteruit gaat en nog langs bij ons gaat zijn.

Geverifieerd door MonsterInsights